Служители на Албена ще работят в престижни хотели в Германия през зимния сезон

Успешното партньорство започна с откриване на първия хотел на туристическия бранд в Източна Европа- "Маритим Хотел Парадайс Блу Албена"

Служители на ваканционно селище Албена ще работят в престижни хотели в Германия през зимния период. Това е факт благодарение на партньорството на туристическия бранд с веригата Маритим, съобщиха от пресцентъра на родния Северночерноморски курорт.

Подбрани специалисти от Албена ще бъдат на различни позиции в хотелите в Мюнхен, Берлин, Дрезден, Франкфурт, Дюселдорф и други немски градове. Те ще работят в ресторантите, хотелското домакинство и фронт офис департаментите, където ще имат възможност да развият както комуникативните, така и професионалните си умения. Конкурентни заплати, осигурена храна и настаняване са сред предимствата, които българските специалисти ще получават.

„Това е чудесна възможност нашите служители да получат целогодишна заетост и да усъвършенстват своите умения“, каза изпълнителният директор на "Албена" АД Красимир Станев.

Успешното партньорството на Албена с престижната немска верига Маритим започна в началото на летния сезон с отварянето на първия хотел от този бранд в Източна Европа – Маритим Хотел Парадайс Блу Албена. Тогава той беше открит лично от собственичката на веригата д-р Моника Гомолла." Впечатлена от изискания стил, класното обслужване и добрата храна, каза тя и изрази своите най-сърдечни пожелания за едно дългосрочно партньорство между Албена и Маритим – двата големи туристически бранда, отбелязващи в една и съща година своя половинвековен юбилей.

Коментари

Задължително поле