„Смъртта може да почака“ до 20 ноември

Даниъл Крейг прави дебюта си в ролята на Бонд през 2006 г. в 21-вия официален Бонд филм - Казино Роял.

Новият филм за Бонд тръгва по кината у нас 

След 14 години в поредицата, Даниъл Крейг влиза в ролята на агент 007 за последен път

Саундтракът е на 18-годишната поп сензация Били Айлиш

Дългоочакваният 25-ти филм за Джеймс Бонд, “Смъртта може да почака”, тръгва в кината у нас на 20 ноември. Седмица по-рано, на 13-ти ноември, излиза и саундтракът към него - No Time To Die. Премиерата на филма бе отложена със седем месеца заради пандемията от Covid-19 - първоначално бе планирана за април. В САЩ датата също е 20-ти ноември, а първи ще го видят във Великобритания - на 12 ноември.

 

Саундтракът ще е със специалното участие на световната поп звезда и 5-кратен носител на Грами, Били Айлиш, създаден в съавторство с брат є Финиъс О'Конъл. Едва 18-годишна, Айлиш се присъединява към списъка с изключителни артисти, имали честта да участват в теми на Бонд - Шърли Беси, Мадона, Адел и Сам Смит.
След 14-годишно участие в Бонд поредицата Даниъл Крейг ще “освободи” ролята на агент 007 като влезе в образа за последен път. Досега в него са били Шон Конъри, Джордж Лейзънби, Роджър Мур, Тимъти Далтън, Пиърс Броснан, Даниел Крейг.

 

Безпощадни престрелки, смъртоносни заплахи и изключителен хъс за надмощие са само част от сцените и сюжета, които се разкриват пред зрителите в новата лента. На фокус е и образът на злодея, който феноменалният Рами Малек превръща в един от акцентите на продукцията. Прякото съревнование между най-жестокия и бездушен герой във филмите от поредицата досега и легендарния таен агент е в основата на действието и повдига темата за противопоставяне като въпрос на избор, решение и заблуда. Дали борбата между силните личности на Джеймс Бонд и Сафин стъпва на първосигнална конкуренция или на тайни, довели до радикални битки, остава тепърва да разберем.

 

Жените в живота на непобедимия 007 също са една от развитите сюжетни линии, които предизвикват въпроса дали “момичето на Бонд” най-сетне няма да остане завинаги като “жената на Бонд”. Невероятните Леа Сейду, Ана де Армас и Лашана Линч са в ролите на някои от най-иконичните образи, които ще променят посоката и ще разкрият неразкрити досега тайни и емоции.

Звукозаписната компания Decca ще издаде и колекцията Bond 25 в чест на премиерата на 25-тия филм. Албумът ще включва нови аранжименти на 25 от най-легендарните теми на Бонд с близо 60-годишна история, сред които From Russia With Love, Diamonds Are Forever, Live And Let Die, GoldenEye и Die Another Day.

Коментари

Задължително поле