СОК "Камчия" подари почивки на олимпийските ни медалисти

Едноседмични почивки подарява на българските олимпийски медалисти Санаторно-оздравителният комплекс "Камчия". Покани за ваканция край морето в удобно за тях време са пратени до Мирела Демирева, извоювала сребро в скока на височина,  до бронзовата медалистка в борбата Елица Янкова и до златните момичета от ансамбъла по художествена гимнастика. Домакините канят на отдих и треньорите на звездните ни спортисти.

"Със спортните си достижения на олимпиадата Вие показахте високо майсторство, дух и воля за победа. Дадохте най-доброто от себе си в красива, интелигентна, честна и спортсменска игра. Прославихте името на България и ни дадохте още един повод да се гордеем, че сме българи", се казва в писмото, подписано от изпълнителния директор на СОК "Камчия" Станка Шопова.

Призьорите и треньорите им ще бъдат настанени в кокетното вилно селище "Пирин", ще се хранят на морския бряг, ще ползват оборудвания според олимпийските стандарти спортен комплекс "Камчия" и лечебно-диагностичния и балнеологичен център "Здравец", уточниха домакините.

Коментари

Задължително поле