Трима задържани за незаконно притежание на оръжие и боеприпаси в Плевенско

Иззеха наркотици при спецоперация в Горна Оряховица и Павликени

Първи случай на африканска чума по диви свине в Кюстендилско

Кметът на Перник: Ако няма обилни валежи до март, градът остава на воден режим

Катастрофа на изхода Търново блокира движението към Хаинбоаз При произшествието няма жертви

Посланикът на САЩ в България Н.Пр. Херо Мустафа: Пращаме американски експерти в АЕЦ „Белене“ и „Козлодуй“

Правителството отпуска 2,7 млн. лв. на Община Перник във връзка с водната криза

Депутатите удължиха работата на Временната анкетна комисия за БНР

Министър Танева: От всички проверени къщи за гости – 15 не функционираха

Силната динамика на процесите в образователния пазар изисква бързи решения Анализите са на проф. Маруся Любчева и проф. Венелин Терзиев

200 ореха в двигателя Катерица превърна моторния отсек на автомобил в хралупа

Jazz като електронна музика Honda пуска градския автомобил само с хибридно задвижване

Осъдиха „влюбена“, измъкнала 33 000 лв. от чужденец

Бившият кмет на Перник Вяра Церовска: Направила съм твърде много в града да има по-добро водоснабдяване

Бащата на убитата в асансьор Никол: Какъв е смисълът да се хващат престъпници, когато ги връщаме обратно на улицата

Соросоидите – вие не трябва да бъдете допускани до властта

Да се пробие в американски медии при цялата огромна конкуренция от новини и анализи от цял свят – никак не е лесно.

Знам го от опит – с помощта на влиятелни републиканци успяхме да установим контакти с The American Spectator, публикувал няколко изключителни анализа за Източна Европа и ЕС на моите приятели арх. Христо Генчев и доц. д-р Марин Генчев.

С уважаваните братя Генчеви се опознахме по време на Истанбулската битка, и това беше едно от ценните неща в нея – че се запознахме и взаимно се оценихме с толкова стойностни хора с лични постижения и твърдо установени характери.

Защо казвам всичко това?
Защото знам, че дори на хора с влиятелни позиции в Републиканската партия им отнема време да помогнат за контакти в консервативните издания и им коства усилия да го направят.

Случката с двамата – да кажем – журналисти, единият от „Бивол“, при която се твърдеше за изгорени документи от евросредства – та тази случка се появи в либералния „Ню Йорк Таймс“ само час след разпространяването на информацията. И не само в него, разбира се.

„Ню Йорк Таймс“ – както само съпругата ми не знае, понеже тя никога не е искала да знае нищо за света на медиите, умна жена имам! – „Ню Йорк Таймс“ е орган на централния комитет на другаря Джордж Сорос.

Цялата история беше скроена с такава изкусна вещина, че и аз се хванах. Признавам си. И не само, ами постнах в моя профил линк заедно с възмущението си от посегателството срещу борците с корупцията. Само дето пропуснах кавичките.

Тези хора са изключително опитни манипулатори. Те разполагат с огромен ресурс и бърз достъп до медии с глобално влияние. Никой освен Сорос не може да им осигури такова пряко включване на такива високи нива. Никой.

И нека да не си мислим, че наритването на Сорос и соросоидите от една малка, но твърда! България – което го разбра цял свят! – ще бъде забравено или простено.

Не, няма.

По този повод – соросоидите да не си мислят, че под булото на борбата с корупцията ще се появят като спасители на нацията.

Ще се погрижим това да не им се получи, както не им се получи с ИК.
Чухте ли, соросоидите? Джендърите – чухте ли?

Корупцията убива по магистралите, корупцията се присмива от плочките в София, корупцията източва средствата за образование, корупцията печата джендър-учебници с помощта на вашия любим престъпник Сорос.

Но не вие сте решението на проблема.

Вие сте част от проблема. Вие сте основният генератор на заболяването, вие сте центърът на гангрената.

Защото ако корупцията у нас краде от националната държава, от нас и от децата ни – вие, соросоидите, искате да откраднете националната държава. И децата ни. И бъдещето ни. И семейството от мъж и жена. И всяка, все още останала, нормалност.

Вие водите ада след себе си.

Вие – зловещите прислужници на дяволопоклонника Сорос – бащата на джендъризма, първосвещеникът на църквата на всички ереси.

Затова трети ден не написах нищо за потресаващата смърт на Виктория. Бях потресен и безмълвен пред снимката на тази – зверски убита! – млада жена със своето детенце в ръце.
Потресен и безмълвен.

И ако има нещо толкова потресаващо, колкото това нечовешко, сатанинско деяние – това е безогледната ви, патологична, лешоядска настървеност към деструкция и власт на всяка цена.

Деструкция с всички сили. С всички средства. С всякакви истерични манипулации – това го можете, доказали сте го.

И точно затова вие не трябва да бъдете допускани до властта.

Никога. Защото – както и вашият ментор Сорос – вие мразите хората!

Бог да прости Виктория! Нека тази млада жена да почива в мир.

А с вас мир няма да има.

С вас войната продължава.

Текстът е от фейсбук профила на автора.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (13)

 1. Здравейте,

  Това е да информираме обществеността, че CHALLENGE FINANCIAL SERVICES, ние сме частна финансова компания за кредитиране. Имаме отворени финансови възможности за всички хора, които се нуждаят от финансова помощ. Мислиш ли, че ще получиш заем? Имате ли сериозно нужда от спешен заем, за да започнете собствен бизнес? Имате ли дълг? Това е Вашата възможност да постигнете вашето желание, даваме лични заеми, бизнес кредити и всички видове заеми с 3% лихва. Ако се интересувате от получаване на спешен кредит от нас, моля свържете се с нас на адрес challengefinancialservics@gmail.com за повече информация.

 2. Ба си! И какво иска да каже авторът на статията? Лозунги и закани без факти на ниво комунистическа пропаганда, както се говори в България по кафенета и медии. 1) Марката „соросоид“ е измислена на Позитано, за да прикрие техните действия в унисон с идеите на Сорос. ФАКТ: Сорос иска да падне правителството на ГЕРБ, Нинова също. Е, кой е соросоид? Кой плати разходите на нашите и румънските емигранти да правят протести в родината си под прикритието на „борба с корупцията“? 2) Джендър философията е поднесена извратено, изкривено и манипулативно на българската аудитория. И аз не я разбирам, не ме интересува, но ако искам да я разбера в никакъв случай няма да ползвам български автор. Очевидно тази статия е поръчана и платена от фашистката група на Нинова. Но тя ще постигне целта си само при малоумни и невежи читатели, някои от които са високо образовани и заемат високи постове.

  1. Престанете да изкарвате русофил всеки,който не одобрява агресивната хомосексуална пропаганда, нашествието на ислямисти и негри в Европа ,не вярва в лъжите за глобалното затопляне и държи на консервативните семейни ценности.Сорос и неговите идеи са не по-малко опасни за България и ЕС от Путин.Като не харесвам Сорос и идеологията му,не означава,че одобрявам Путин и кликата му.

 3. Корекция: „невеж“ противоречи на „високо образован“. Думата „глупав“ е по-подходяща, защото „образован“ не означава „умен“.Свързването на смъртта на Виктория със Сорос – ето това се нарича „глупост“, написана от глупак за глупаци. И споменаването в един текст на убийството с „умната съпруга“ на автора, корупцията, Сорос, джендърите, асоциацията с комунизма чрез „орган на централния комитет на другаря Сорос“, несвързaните изречения „Случката с двамата….“ и лавината от зловония във втората част – всичко това говори за поръчкова, платена и изсмукана от пръстите статия. Ако това е журналистиката в България, аз съм безкрайно щастлив, че не съм български журналист. Отврат!

  1. Аз пък си мисля…….абе що не си ебеш мамата русофобе джендърист соросоид?

   1. Значи правилно съм преценил, че статията е за глупаци.

 4. Имиджът на вестника също пада като публикува такава помия. Аз смятам, че комунисти и русофили не трябва да се допускат до ръководен пост. Ами, то не останаха хора за ръководители. Пак ще трябва да търсям някой чужденец…

 5. Ало автора !! Върни се в 7-ми клас и си припомни уроците по литература! В опит да блесне с остроумие сашето е „блеснало“ с едни несвързани изречения и е забравил какво иска да каже! Припомням – Тезата е аргументирано и целенасочено становище, което поставя или дефинира някаква идея, или проблем по определена тема. И каква е „тезата“ на този брътвеж ?? На Сашето му се плаща да напише нещо, което да оплюе Бивол и разследващите журналисти. По простата причина , че Бивол разкри вонящата истина за връзките на Труд с ПИБ и Цеко . Та затова е излязъл този бълвоч ..

 6. А путилите, кво? А за автора тъпак един КЗА от мен и в гъжа!

 7. Много точна статия! Следя чуждата преса и ми прави впечатление, че точно газетите на зелени и либерасти, които и грам не са се интересуеали преди какво става в България, изведнъж взеха да пишат за политическо убийство на журналистка. Без да проучат коя е тая, каква журналистка е. Впрочен нашта славна еврокомисарка Марчето Габриел нали изкаше да се жори с фалшивите новини? Ами ето, това е една такава новина. Или всичко е само на думи и да си получаваме голямата заплата?

 8. Доносник и Сопол пили знаедно царкирова метанолка… И се получил горният резултат.

 9. Този възпитаник на школата за партийно-просветни кадри се дави в собствените си простотии. То бива, бива ама чак толкова…

 10. Сорос си няма други грижи, само за България мисли и организира всичко лошо, което се случва! То и на Тръмп все Сорос му пречи, както и на Орбан. Вместо да пишете глупости, вземете да се образовате малко, за да схванете, че Бивол знаят как да боравят с факти, документи и съвременни технологии. Освен това, те вече са си съсдали международно име, защото са двама изключително добри разследващи журналисти.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.