Нигяр Джафер: Моделът на здравеопазването е грешен

Весела Лечева: Грешка е да се иска оставка за изразена политическа позиция

Хлапета ще борят агресията с картинг и съвети от професионални пилоти

Изчезнаха 111 девойки след нападение в Нигерия

Учени регистрираха подозрителна активност на Йелоустоунския супервулкан

МЗ: Бутилираната вода носи сериозен риск за детското здраве

Мел Гибсън снима детективски сериал

173 милиона за нов център на София (ВИДЕО) Пускат нощен транспорт за 2 лв.

Две българки на топ постове в ЕК Първата жена начело на Евростат ще е Мариана Коцева

Вижте акцентите от броя на “Труд” в четвъртък, 22 февруари 2018

Русия е заплатила глоба от 15 милиона долара на Международния олимпийски комитет

Актьорите Гал Гадот и Марк Хамил ще връчват награди “Оскар”

Мъж обгоря след инцидент в леярна Прокуратурата проверява и друг случай

Валери Жаблянов в блиц пред “Труд”: ГЕРБ удрят всеки, който не им харесва

Легионер стрелец обвинен за хулиганство Горския човек заплашил служители на МВР, че ги очакват много изненади

Заради авария на “Рилски водопровод” без вода остават някои части на София

Временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на Столичната община утре и вдругиден, съобщиха от “Софийска вода”. Причината е авария на “Рилски водопровод”. Без вода ще останат клиентите на дружеството, които живеят в района на с. Плана, с. Железница, с. Бистрица, във високата зона на селата Панчарево и Кокаляне, както и във вилните зони “Косанин дол”, “Ловджийска чешма”, “Бункера”, “Градище”, в кв. “Симеоново”, в.з. “Симеоново – Драгалевци”, кв. “Драгалевци”, в.з. “Малинова долина”, кв. “Киноцентъра”, кв. “Бояна”, в.з “Беловодски път”, в.з. “Килиите”, в.з. “Мала кория”. Без вода ще са и кв. “Княжево”, района заключен между ул. “Панорамен път”, “Проф. Державин”, бул. “Цар Борис III”, “Ген. Михаил Кутузов”, “Карамфил”, “Бойна слава”, “Клек”, “Сребриста липа” и “Бял равнец” а също така и кв. “Княжево”, района заключен между бул. “Цар Борис III” и ул. “Княжевска”, жп линията “София – Перник” и ул. “Владайско въстание”, както и кв. “Горна Баня” и в.з. “Горна баня”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа “Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска в с. Бистрица, на площада от 02.00 ч. на 23.12.2016г., в кв. “Симеоново” и в кв. “Драгалевци” от 03.00 ч. на 23.12.2016г.
Поради подмяна на уличен водопровод на ул. “Мургаш”, кв. “Кремиковци”, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. в четвъртък на живеещите в района на ул. “Мургаш” от ул. “Река Елешница” до ул. “Малина”.

Също в четвъртък, ремонтни дейности на спирателен кран на бул. “Патриарх Евтимий” 77, ще оставят без вода от 9.00 до 21.00 ч. живеещите в района на бул. “Патриарх Евтимий” от ул. “Христо Ботев” до бул. “Витоша”.

Заради подмяна на водопроводно отклонение на ул. “Солунска” 38 се налага спиране на водоподаването отново в четвъртък от 9.00 до 19.00 ч. на живеещите в района на ул. “Княз Борис I” от ул. “Солунска” до ул. “Алабин”. Реконструкция на уличен водопровод на ул. “Мальовица” в кв. “Градоман” ще остави без вода в четвъртък, от 9.30 до 21.00 ч., живеещите в района на ул. “Мальовица” от ул. “Детелина” до ул. “Огражден”, на ул. “Огражден” от ул. “Приморско” до ул. “Мальовица” и на ул. “Детелина” от ул. “Приморско” до ул. “Мальовица”.

Поради изграждането на водопроводно отклонение на ул. “Народно хоро” в кв. “Овча купел”, се налага спирането на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. в четвъртък на живеещи в района на ул. “Народно хоро” от ул. “Иван Радоев” до ул. “Рождество”.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете