Десетки жертви, стотици ранени и срутени сгради след силно земетресение в Турция (ВИДЕО) МВнР: По последни данни няма пострадали българи

Ето какво ще бъде времето днес

Мачовете и спортът по телевизията днес, събота, 25 януари 2020

На 25 януари 2020 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за събота, 25.01.2020

Пълният отказ от алкохол повишава риска от дeменция Умерената консумация пък го намалява

Най-малко четирима загинали при земетресението в Турция

Еколози: Пожарът в Дуранкулашкото езеро е унищожил местообитанието на редки птици

Акт за административно нарушение на издателите на осъвременения вариант на „Под игото“

Вижте кой е в първата десетка на „зелените“ милиардери Агенция Bloomberg обяви най-успешните бизнесмени в зелената икономика

Борис Джонсън подписа споразумението с ЕС за Брекзит Премиерът заяви, че с това се отваря нова глава в историята на страната

Земетресение от 6,8 по Рихтер удари Турция (ВИДЕО)

Училища затварят в половин България

Боливия прекратява дипломатическите отношения с Куба

Връщат размера на налога за хазарта (обзор) Обрат в облагането на игрите на късмета с нов законопроект

Заради авария на „Рилски водопровод“ без вода остават някои части на София

Четенето на мантрата не е задължително да бъде над водата, която пием, разясняват специалистите

Временно ще бъде прекъснато водоснабдяването в някои части на Столичната община утре и вдругиден, съобщиха от „Софийска вода“. Причината е авария на „Рилски водопровод“. Без вода ще останат клиентите на дружеството, които живеят в района на с. Плана, с. Железница, с. Бистрица, във високата зона на селата Панчарево и Кокаляне, както и във вилните зони „Косанин дол“, „Ловджийска чешма“, „Бункера“, „Градище“, в кв. „Симеоново“, в.з. „Симеоново – Драгалевци“, кв. „Драгалевци“, в.з. „Малинова долина“, кв. „Киноцентъра“, кв. „Бояна“, в.з „Беловодски път“, в.з. „Килиите“, в.з. „Мала кория“. Без вода ще са и кв. „Княжево“, района заключен между ул. „Панорамен път“, „Проф. Державин“, бул. „Цар Борис III“, „Ген. Михаил Кутузов“, „Карамфил“, „Бойна слава“, „Клек“, „Сребриста липа“ и „Бял равнец“ а също така и кв. „Княжево“, района заключен между бул. „Цар Борис III“ и ул. „Княжевска“, жп линията „София – Перник“ и ул. „Владайско въстание“, както и кв. „Горна Баня“ и в.з. „Горна баня“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска в с. Бистрица, на площада от 02.00 ч. на 23.12.2016г., в кв. „Симеоново“ и в кв. „Драгалевци“ от 03.00 ч. на 23.12.2016г.
Поради подмяна на уличен водопровод на ул. „Мургаш“, кв. „Кремиковци“, се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 21.00 ч. в четвъртък на живеещите в района на ул. „Мургаш“ от ул. „Река Елешница“ до ул. „Малина“.

Също в четвъртък, ремонтни дейности на спирателен кран на бул. „Патриарх Евтимий“ 77, ще оставят без вода от 9.00 до 21.00 ч. живеещите в района на бул. „Патриарх Евтимий“ от ул. „Христо Ботев“ до бул. „Витоша“.

Заради подмяна на водопроводно отклонение на ул. „Солунска“ 38 се налага спиране на водоподаването отново в четвъртък от 9.00 до 19.00 ч. на живеещите в района на ул. „Княз Борис I“ от ул. „Солунска“ до ул. „Алабин“. Реконструкция на уличен водопровод на ул. „Мальовица“ в кв. „Градоман“ ще остави без вода в четвъртък, от 9.30 до 21.00 ч., живеещите в района на ул. „Мальовица“ от ул. „Детелина“ до ул. „Огражден“, на ул. „Огражден“ от ул. „Приморско“ до ул. „Мальовица“ и на ул. „Детелина“ от ул. „Приморско“ до ул. „Мальовица“.

Поради изграждането на водопроводно отклонение на ул. „Народно хоро“ в кв. „Овча купел“, се налага спирането на водоподаването от 10.00 до 18.00 ч. в четвъртък на живеещи в района на ул. „Народно хоро“ от ул. „Иван Радоев“ до ул. „Рождество“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.