Спират водата в част от центъра на София и "Младост" утре

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за подмяна на уличен водопровод пред бл. 78 жк. „Младост“ I, утре се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 78, бл. 79, бл. 79А, бл. 79В, бл. 73, бл. 74, бл. 74А,бл. 75, пазар „Младост“ I, съобщават от дружеството.

На 19 май 2017 г. (петък), във връзка с присъединяване на нов уличен водопровод към съществуващ на бул. „Патриарх Евтимий“ Център, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Патриарх Евтимий“, бул. „Витоша“, бул. „Ген. М. Д. Скобелев“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Гургулят“ ъгъла с ул. „Княз Борис I“.

На 19 май 2017 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Бенковски“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от ул. „Георги Сава Раковски“ до ул. „Бачо Киро“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ №48.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България