Споделените офиси все по-популярни

Споделени офиси наемат фирми с екипи от 3-ма до 50 служители.

Наемателите нямат разходи за поддръжка

Хора от различни сфери обменят опит

Споделените офис пространства стават все по-популярни сред офис наемателите в София, като влизат в полезрението не само на прохождащите фирми и на хората със свободни професии, но и на по-големи компании.

Търсенето е изключително разнородно, като споделени офис площи търсят екипи от 3-ма до 50 служители, обясниха представители на бранша. Вече има тенденция все по-често големите бизнес сгради да включват в концепцията си гъвкави офис площи, за да отговорят в по-пълна степен на нуждите на наемателите. През последната година тази тенденция доведе до обособяването на изцяло нов пазарен сегмент и навлизане на гъвкавите офис концепции в утвърдени на пазара офис локации в столицата, като бул. “Цариградско шосе” и развиващата се зона в района на “Хладилника”. Чрез споделени офис пространства в големите офис сгради се разширява кръгът от потенциални наематели, а сградите предлагат повече гъвкавост на своите ползватели.

Споделените офис пространства са удобни за редица фирми, които така могат да наемат толкова работни места, колкото са им необходими. Друго предимство на тези офиси е, че наемателите нямат разходи за поддръжка, администрация и консумативи. Споделените офиси дават и възможност хора от различни сфери на бизнеса да се срещат и да обменят идеи и опит. Предлагат на наемателите зали за срещи и за събития от различен характер.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Имоти