Сродната душа за всяка зодия

Овен

Дейна и забавна

Наблизо трябва да има човек, който е в състояние да постави Овена на място, който ще му каже кога да спре. Понякога Овните заемат неоправдано голяма територия и трябва да има някой, който да ги върне в разумни рамки. Сродната им душа няма да е скучна. Забавен живот очаква тази двойка, тъй като и двамата са склонни да вземат непредвидими решения, само партньорът им е по-предпазлив от Овена. Овните не бива да губят времето си с хора, които само говорят без да действат. Имат нужда от някого, който да е толкова деен, колкото тях. Партньор, който ще бъде до тях всеки път, когато имат нужда, както самите те биха постъпили. Най-вероятните сродни души са Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец.

Телец

Емоционален закрилник

Телецът живее в хармония с пълната си противоположност. Добър партньор за тази зодия е някой, с когото е приятно да се говори. Телците се чувстват добре с емоционални хора, които знаят точно от какво имат нужда в живота. Те знаят как да говорят с Телец. Те знаят как се чувства партньорът им в момента и какво трябва да кажат, за да го предпазят от грешната стъпка. На Телците им трябва някой, който знае как да ги успокои и който познава различните им настроения. Телците се нуждаят от партньор, който е наясно с техния темперамент и може да се справи с него, вместо да избяга. Телците се нуждаят от партньори, които да им дават сигурност и да са силно ангажирани с връзката си с тях.

Близнаци

Решителна и умна

Близнаците понякога изпитват трудности при вземането на важни решения и всичко това, защото всъщност не знаят какво искат. Следователно до тях трябва да има човек, който може или да помогне при вземането на решение, или да направи всичко вместо тях. Оказва се, че другият получава повече свобода, но това не притеснява тази зодия. Близнаците с такъв човек стават по-безопасни и спокойни. Те са забавни и умни флиртаджии, които се нуждаят от партньори, които няма да имат нищо против тяхното непостоянство и няма да се опитват да ги манипулират. Трябва да изчакат партньора, който ще им позволи да бъдат себе си, но когато е нужно да влизат под кожата им и да действат вместо тях.

Рак

Стабилна и грижовна

Раците се нуждаят от човек, който наистина уважава емоциите им. Те имат мощно оръжие - техните емоционални качества, които много хора харесват. Въпреки че има достатъчно такива, които поради тези качества просто използват Раците в своя полза. Сродната душа на Раците няма да действа въз основа на своите меркантилни интереси, той ще ги обгради с любов и внимание, осигурявайки им чувство на сигурност. За Рака семейното щастие е на първо място. Те имат желание да създадат любящо, здраво семейство и се нуждаят от партньори, които да им бъдат верни и да обичат да бъдат обгрижвани. Родените под този знак искат приключения, но това, от което наистина се нуждаят, е стабилност.

Лъв

Подкрепяща и мотивираща

Лъвовете, както знаете, обичат да бъдат в светлината на прожекторите и затова се нуждаят от човек, който няма да посегне на това място и ще се съгласи да живее в сянката на своя „кралски“ партньор. Сродната душа на Лъвовете е съгласна, че спътникът им винаги трябва да бъде звезда. Освен това тя, без да напуска сенките, ще им осигури подкрепа по всички въпроси. Интересното е, че намирайки се до тази зодия, техните партньори ще бъдат щастливи. Имат нужда от човек, който да им се радва и да им се възхищава. Човекът, от когото се нуждаят, е този, който ги насърчава да бъдат и да дават най-доброто от себе си. Малко оказана подкрепа може да направи чудеса за Лъвовете.

Дева

Организирана и точна

Девите планират всяка секунда от деня си и до тях трябва да има човек, който също планира живота си. Максимална организираност и точност - това са чертите на характера на сродната душа на Девата, която не търпи буквална и преносна бъркотия. Наблизо не може да има човек, който действа в противоречие с установените правила. Девите са трудолюбиви, искрени и нежни, нуждаят се от партньори, които могат да повишават самочувствието им и да не се възползват от тях. Човекът до Дева трябва да може да търпи критика. Девите са твърде срамежливи, за да направят първата крачка. За тях е важен този, който ще им покаже, че животът е твърде кратък, за да живеят само като наблюдатели.

Везни

Романтична и естествена

Везните ще се чувстват комфортно да преминават през живота със същия социален партньор като тях. В общуването с приятели понякога са напълно непредвидими. Тази зодия е голям любител на природата и трябва да има някой, който харесва тази позиция в живота. Сродната душа на Везните също е приятелска, но не изпитва никаква ревност, ясно разбирайки, че хората обичат представителите на зодия Везни, защото знаят, че те са душата на компанията. За тях любовта е романтична приказка. Те са очарователни, но лесно стават зависими от партньора си. Имат нужда от половинка, която да се грижи за тях и да ги подкрепя. Пред тях не минават преструвките и драмата. Не понасят лицемерието.

Скорпион

Загадъчна и непредвидима

Скорпионите ще дишат свободно с партньор, който ги обича и подкрепя при всякакви обстоятелства. Известно е, че Скорпионите имат склонност да им хрумват луди идеи и затова се нуждаят от човек, който ще им се довери 100%. Обичат да стигат до крайности, за добро или за лошо. Те имат нужда от партньори, които да могат да понасят падения, както и възходи. Падат си по тези, които обичат силните страсти и не се страхуват от дълбоките води. Когато открият сродната си душа, те обичат безусловно. Мечтаят за хора с въображение, интелект и да са леко загадъчни и непредвидими. Скорпионите не обичат рутината, падат си интриги във връзката, постоянно доказващи любовта на партньора.

Стрелец

Вълнуващ оптимист

Има хора, които виждат всичко в черно, други гледат на света през розови очила. Сродната душа на Стрелеца трябва да вижда всичко в бяло. Те ще са спокойни с оптимист, който знае как да ги развесели. За идеалния партньор на Стрелеца чашата винаги е наполовина пълна и не може да бъде наполовина празна. Представителите на тази зодия са чужди на хора песимисти и хора, които безпомощно вдигат рамене, признавайки безсилието си, без да се опитват да направят нищо. Те са неспокойни, философски настроени и винаги търсят нещо ново в живота. Трябват им партньори, които ще се присъединят към тях в преследване на житейските удоволствия. Падат си по рисковете и вълненията.

Козирог

Отговорна и зряла

Работата преди удоволствието. Козирозите обичат работата си и я вършат с кеф, но понякога забравят за забавлението, така че имат нужда от някой, който да им напомня, че трябва да си дадат почивка и да се забавляват. Любовта към работата, разбира се, е чест и е прекрасно, че докато работят, Козирозите се чувстват щастливи, но не може да са вечните двигатели. Сродната душа трябва да познава ангажираността на Козирозите към работата и няма да разбие основите им, просто в подходящия момент деликатно ще им напомни, че е време да се отпуснат. Нуждаят се от партньори, които да са отговорни и зрели като мислене. Козирозите не правят компромиси с етическите си и морални принципи.

Водолей

Интелигентна и доверчива

Водолеите не са склонни да показват чувствата си и се нуждаят от партньор в живота, който разбира този фактор. Той знае, че Водолеите се чувстват неудобно да общуват с хора, с които не могат да се отворят, защото не изпитват доверие в тях. Сродната им душа трябва да предизвиква у тях чувство на доверие, само тогава могат да обичат. Имат много мощен мозък, който е способен на велики дела. Познават дълбочината на интелекта си, затова им трябва сродна душа, с която да не изпитват досада от интелектуалното общуване. Човекът до тях трябва да е умен поне колкото тях. Мразят правилата и ограниченията и затова им трябва партньор, които уважава техния нетрадиционен подход към живота.

Риби

Лоялна и добра

До Рибите трябва да има човек, който спокойно, без въпроси да реагира на безпричинното им хлипане, към което са склонни (плачат, защото им се плаче). Сродната душа на Рибите знае без съмнение от какво се нуждае техният партньор и затова просто прегръща и успокоява. Те разбират, че Рибите са добре запознати с проблемите на другите хора, забравяйки да решат своите собствени. За Рибите всичко се свежда до дълбочината на чувствата. Те са супер емоционални и лесно раними. Нуждаят се от партньори, с които могат да споделят своите чувства и да им осигуряват стабилност и ред в живота. Трябва да имат до себе си лоялен човек, който има добри намерения и не им мисли злото.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп