Бащата на прегазения 6-годишен Петьо: Не вярвам в правосъдието, но има Господ

Общинска с ново ръководство Ангел Геков става изпълнителен директор

МВФ: Намалете лошите кредити

Десет души са загинали след рухване на жилищна сграда в Кайро

Руски депутат: Русия е изпитала 200 нови типове оръжия в Сирия

Лайпциг може да забрани дизеловите автомобили

Вучич и Лавров се обединиха около църковната и военна независимост на Сърбия

Холандските депутати гласуваха за признаване на арменския геноцид

Кръвта на подрастващите подмладява мозъка

Полицията в Русе проверява сигнал за общински съветник от ГЕРБ, участвал в побой

Чешката полиция издирва българин, обрал дете

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 23 февруари 2018

Сорос плаща за ромите да останат в гетата Фондации настояват за узаконяване на къщите в махалите

Оставиха Легионера за 72 часа зад решетките

Египетски полицаи спасиха дете, падащо от третия етаж

Стига дребнотемие!

На дребнотемието трябва веднъж завинаги да се сложи край. Докога ще занимават г-жа Йорданка Фандъкова с маловажни въпроси. Протестиращите срещу кмета Фандъкова трябва най-накрая да зададат фундаменталния въпрос: Защо слънцето в София изгрява от Изток. Това не означава ли, че столичният кмет е проводник на интересите на Москва?

И е време ребром да попитат: Докога? Протестърското общество е длъжно да поиска слънцето в София да изгрява от Запад…

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (4)

  1. Drebnotemie e Samokovska selyanka ot selata okolo Samokov da e kmet na Stolichna obshtina I da ya krade yako. Sushtoto vaji I za SOS – pulen e sus vsyakakvi selyaci ot koi li ne zatunteni mesta I palanki – koito sa tam samo da kradat I osirat Sofia. Kraino vreme e selyanite da budat izritani ot Sofia, ili pone da ya kradat. Stiga veche praveshko^bankyanska selyania!

  2. След като няма автор, значи сопола некой му казват хмм ”редактор”е написал тази изтривалка по поръчка на бандитите от властващата в момента антинародна хунта. Според блъсков, дребнотемие е факта, че почти всички жилищни квартали в София са превърнати в гета. Без нормално осветление, разбити тротоари, улици, бездомни кучета и пр. паразити, разбити детски плщадки, градинки и паркове. От град-градина София се првърна в град-пустиня, пълна с бетон, невроятно мръсен въздух, водещ до увеличаване на рака на белите дробове, скъп и некачествен, в по-голямата си част, транспорт. И фандакова, която е подложка на разните мафии, задушили София от последните 28 г не е от Самоков. Ние лично говорихме с много интелигентни и добри Самоковци. Те не искат да чуят за нея. Тя е от едно село, което вероятно е изчезнало:((( В София кмет и групи, отговарящи за развитието на града, трябва да са хора от София, за които София е не само средство за печелене на гнили парета, а живо същество, Те, ако се наложи, ще работят без пари за Родния си Любим град. И колко пъти ще повдигаме въпроса за премахването на рекламите по високите сгради и на важни места на латински език? На Орлов Мост четем Слим, Джони уокър, айриш еди какво си. Отдолу под тези чуждици могат да се забележат срамежливо показваши главици – Трапезица, Иван Асен и други български имена..Никъде по света го няма. Кой им го позволи?

  3. Лелееее, в 5 изречения ЧЕТИРИ ГРЕШКИ?! При изречение с въпрос накрая се пише въпросителна. Като географски понятия изток и запад се пишат с малки букви! Друго е, ако пишем “Интерес проявява Западът”. Тогава е с главна буква, защото е политическа, а не географска категория. Същото се отнася и за “Изтока”.

  4. “леееле” г-н Стефан” нъ bg майчин шикерен език му викъми селянете:”уааааау”

Отговорете