Земетресение край Кърджали

Ердоган потвърди готовността на Анкара за военна операция в Северна Сирия

Полицията в Хонконг използва сълзотворен газ срещу демонстранти

Министър Ангелкова: Културно-историческият туризъм е стимул за вътрешните пътувания и икономиката

Иранският външен министър: Не съм сигурен, че можем да избегнем война

Даниел Панов откри уникалния цветен часовник във Велико Търново Съоръжението е дарение от Ротари клуб

Трусовете в Албания напукаха стотици блокове и къщи (ВИДЕО)

Ансамбълът ни спечели сребро във финала с пет топки на световното в Баку

Ердоган: Съветът за сигурност на ООН не може да реши израелския въпрос

Боровинките имат антиракови качества Малките плодчета заслужено са причислени към суперхраните

Започна плановият годишен ремонт на шести блок на АЕЦ „Козлодуй“

Уникален слънчев часовник показва времето в Банско

Вицепрезидентът на 22 септември: Трябват ни същата увереност и воля на дедите ни отпреди 111 г.

Теменужка Петкова: Либерализацията на пазара няма да оскъпи електроенергията

Деца монтираха табели с еко-послания на дърветата в НП “Пирин“

Стига дребнотемие!

На дребнотемието трябва веднъж завинаги да се сложи край. Докога ще занимават г-жа Йорданка Фандъкова с маловажни въпроси. Протестиращите срещу кмета Фандъкова трябва най-накрая да зададат фундаменталния въпрос: Защо слънцето в София изгрява от Изток. Това не означава ли, че столичният кмет е проводник на интересите на Москва?

И е време ребром да попитат: Докога? Протестърското общество е длъжно да поиска слънцето в София да изгрява от Запад…

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (4)

  1. Drebnotemie e Samokovska selyanka ot selata okolo Samokov da e kmet na Stolichna obshtina I da ya krade yako. Sushtoto vaji I za SOS – pulen e sus vsyakakvi selyaci ot koi li ne zatunteni mesta I palanki – koito sa tam samo da kradat I osirat Sofia. Kraino vreme e selyanite da budat izritani ot Sofia, ili pone da ya kradat. Stiga veche praveshko^bankyanska selyania!

  2. След като няма автор, значи сопола некой му казват хмм “редактор“е написал тази изтривалка по поръчка на бандитите от властващата в момента антинародна хунта. Според блъсков, дребнотемие е факта, че почти всички жилищни квартали в София са превърнати в гета. Без нормално осветление, разбити тротоари, улици, бездомни кучета и пр. паразити, разбити детски плщадки, градинки и паркове. От град-градина София се првърна в град-пустиня, пълна с бетон, невроятно мръсен въздух, водещ до увеличаване на рака на белите дробове, скъп и некачествен, в по-голямата си част, транспорт. И фандакова, която е подложка на разните мафии, задушили София от последните 28 г не е от Самоков. Ние лично говорихме с много интелигентни и добри Самоковци. Те не искат да чуят за нея. Тя е от едно село, което вероятно е изчезнало:((( В София кмет и групи, отговарящи за развитието на града, трябва да са хора от София, за които София е не само средство за печелене на гнили парета, а живо същество, Те, ако се наложи, ще работят без пари за Родния си Любим град. И колко пъти ще повдигаме въпроса за премахването на рекламите по високите сгради и на важни места на латински език? На Орлов Мост четем Слим, Джони уокър, айриш еди какво си. Отдолу под тези чуждици могат да се забележат срамежливо показваши главици – Трапезица, Иван Асен и други български имена..Никъде по света го няма. Кой им го позволи?

  3. Лелееее, в 5 изречения ЧЕТИРИ ГРЕШКИ?! При изречение с въпрос накрая се пише въпросителна. Като географски понятия изток и запад се пишат с малки букви! Друго е, ако пишем „Интерес проявява Западът“. Тогава е с главна буква, защото е политическа, а не географска категория. Същото се отнася и за „Изтока“.

  4. “леееле” г-н Стефан“ нъ bg майчин шикерен език му викъми селянете:“уааааау“

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.