Суарес в "черния списък" на Валверде

Ернесто Валверде, треньорът на "Барселона", е готов със своя "черен списък". В него попадат петима играчи, които испанският специалист не иска в състава си. Шокиращото е, че в него попада Луис Суарес, една от големите звезди на тима. Уругвайският нападател има само един гол през лятото и той бе вкаран на "Шапекоензе" при успеха с 5:0 за трофея "Жоан Гампер". Освен това, Суарес получи и травма в коляното, която го вади от състава за месец.

Освен 30-годишният голаджия, в "черния списък" попадат Жерард Деулофеу, Андре Гомеш, Серхио Бускетс и Самюел Юмтити. Нападателят се завърна на "Камп Ноу" след няколко сезона под наем в "Евертън", "Севиля" и "Милан", но по всичко личи, че няма да намери място в отбора на Валверде. Португалецът Гомеш бе привлечен преди сезон от "Валенсия", но така и не успя да блесне за каталунците. Бускетс е друг играч, който няма качества за отбора, смята наставникът.

Юмтити, голям френски талант, пък разочаровал Валверде по време на двете издания на Ел Класико, в които бе тотално надигран от Кристиано Роналдо и компания.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят