Сцени на открито канят артфенове

Светльо & The Legends и Контрол с първи пънк-концерт на открито в петък.

В петък Светльо & The Legends и Контрол забиват в “Маймунарника”

Камен Донев с моноспектакли в парка на Военна академия на 11 и 12 юли

Сцени на открито посрещат публиката на различни събития в София през юли. В петък вечер Светльо & The Legends и Контрол ще зарадват своите фенове с първи пънк-концерт за сезона в “Маймунарника”.

На близо 3 часов купон посетителите ще чуят най-големите хитове на всяка от бандите. Първи на сцената ще стъпят легендарните Контрол, а след тях и другите легенди - Светльо & The Legends. За първи път на живо това лято ще прозвучи най-новата песен на Светльо - “На три морета”.

 Началото на концерта е в 20:00 часа, а на зрителите ще се мери температурата на входа, ще се раздават и ръкавици. Освен това ще се продават маски с логата на бандите и билети, ако все още има такива. Пуснатите в продажба билети отговарят на 50% от капацитета на клуба, според предписанията на властите.

На 10 и 11 юли на Открита сцена в парка на Военна академия Камен Донев ще представи двете си представления - авторски моноспектакли: “Възгледите на един учител за Народното творчество” и “Възгледите на един учител за всеобщата просвета”. Началото на постановките е в 21:00 ч.

 След близо 4 месеца на изолация, в момента актьорът Камен Донев стартира голямо оптимистично лятно турне. То ще включи срещи с публиката из цяла България и ще продължи през цялото лято. Датите 10 и 11 юли в София ще са първите и единствени в столицата представления.

Турнето на актьора ще приключи на 30 септември с голям концерт в Античния театър в Пловдив, с участието на гост-изпълнители.

Коментари

Задължително поле