Съпругата на Волен Сидеров катастрофира, ударилият я суданец налетял на бой

Съпругата на Волен Сидеров Деница е катастрофирала вчера. Ударилият я суданец й налетял на бой. Инцидентът е станал вчера вечерта на бул. "Симеоновско шосе" в София.

Жената на Сидеров била в колата с невръстното им дете и нейна приятелка. След като джипът "Хонда" и нейната кола си ударили страничните огледала, суданецът налетял на бой.

Агресията спряла едва след като чужденецът с българско гражданство, видял, че в колата се вози малко дете. Мъжът е задържан за 24 часа.

За инцидента със супругата на Волен Сидеров информира евродепутатът Николай Бареков. В личния си профил във фейсбук Бареков пусна линк към предаването му с Димитър Байрактаров, който също е присъствал на инцидента.

„Инцидент снощи близо до Симеоновско шосе в кв Витоша със съпругата на Волен Сидеров. Судански граждани блъснаха колата и, а единият от тях избяга от местопроишествието.“, написа Бареков в социалната мрежа.

Байрактаров от своя страна коментира подробности около случая, като сподели, че една от версиите за случилото се е опит за атентат, или сплашване срещу Волен Сидеров.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България