Тайният живот на Мерилин Монро

Lifetime Network

Мерилин Монро е една от най-завладяващите и енигматични икони на популярната култура – олицетворение на горещата екранна сексуалност на Холивуд от средата на XX-и век. Противоречивият живот на звездата предизвиква възхищение и желание за подражание в едни и съжаление и завист в други. Тя успява да скрие от външния свят своята истинска същност, която е толкова различна от публичната персона. Тази същност иска да покаже „Тайният живот на Мерилин Монро” - минисериал в две части с премиера на 25 и 26 април от 20:30 часа по Bulgaria ON AIR

Сюжетът е базиран на едноименния бестселър на Дж. Ранди Тараборрели от „Ню Йорк Таймс“. В продукцията за пръв път се разкрива останалите зад кулисите сложни семейни отношения, в които Монро расте и, които оставят следа през целия й живот. Когато през 50-те години на миналия век младата Норма Джийн, изиграна от Кели Гарнър, се превръща в една от най-големите звезди на класическото холивудско кино, светът знае, че Гладис – нейната биологична майка, е мъртва или не присъства в живота й. Истината обаче е, че психично болната майка на Монро остава жизненоважна и тревожна част в нейния свят – жена, която Норма обича, мрази и отчаяно иска да спаси.

Тя влиза в ролята на жена, която трудно може да се впише в определена рамка, която чува гласове, жена, която мисли, че нещата са там, където всъщност не са“, споделя Гарнър за образа на отсъстващата майка, изиграна от носителката на „Оскар“ Сюзан Сарандън.

Коментари

Задължително поле