Тишина...

Лешоядите, които пируваха с тялото на Виктория Маринова, млъкнаха

Лешоядите, които пируваха с тялото на Виктория Маринова 4 дни, млъкнаха, направо изчезнаха.

Спрете каквото вършите за 30 секунди и се замислете какво се случи през последните 4 дни. Направете го сега, защото утре вече на никой няма да му пука.

Сега е моментът да си дадете сметка може ли да вярвате на информационни канали като Бивол, Дневник, Капитал, Медиапул и всички останали мошеници на хранилка при стотиците организации на мизантропа Джордж Сорос.

Тези същите, които 4 дни денонощно облъчваха пространството с измишльотините си. За които беше много по-важно всички да разберат за великото им “разследване”, отколкото да се съобразят с мъката на близките на убитото момиче.

Замислете какво представляват и кресльовците от жълтите павета, които се появиха като второ действие на пиесата “В България убиват журналисти”. Знаете за кои говоря, те са винаги едни и същи и се хранят от същата ръка.

Те са едно цяло.

Една пропагандно-политическа машина със задача да унищожи националната държава. Да налага истанбулски конвенции и всякакви други извращения, за които се сетите. И за разни, за които не можете.

За които и аз не мога да пиша, защото тези същите ме донасят на цензорите и ми свалят текстовете. Правят го, защото свободата на словото и демократичните ценности са най-важното за тях, разбира се!

Добре организирани и добре платени, те няма да се поколебаят утре да искат вашия глас, за да влязат и да управляват държавата.

И ако мислите, че защото днес им беше нанесен тежък удар, ще млъкнат и ще се покрият - грешите. Тези 4 дни в които те използваха целият ресурс на господарите си, за тях са абсолютна победа.

Колегите им от измислената соросоидна организация “Репортери без граници” вече ще ни класират на 180-о място.

Те успяха да очернят България повече от Клеър Стърлинг и Димитър Паница, които изфабрикуваха българската следа в атентата срещу папа Йоан Павел II. Утре, като попитате някой чужденец чувал ли е нещо за България, той ще Ви каже - да, там убиват журналисти.

Дайте си сметка, че подобно медийно покритие в световен мащаб на една измишльотина, подкрепена точно с нула доказателства, и то в рамките на 48 часа, може да бъде организирано само от от един човек.

И утре, когато пак започнат да вият по улиците и да ви говорят, че магистрала “Струма” не трябва да се строи, защото гущерите нещо си там, или че лифт на Банско означавал бетониране на планината, или че плочките пред църквата не им харесват - имайте едно на ум! Даже две!

Коментари

Задължително поле