Тома Томов в село Кочан: Трябва да се стремим към свят, в който цари хармония. Хармония на цивилизациите и на религиите

„Трябва да се стремим към свят, в който цари хармония. Хармония на цивилизациите и на религиите“. Tова заяви водачът на листата на коалиция „БСП за България“ в Благоевград Тома Томов пред препълнената зала на читалището в село Кочан.

Той се срещна с жителите на няколко села в община Сатовча като Долен, Сатовча и Ваклиново. Той бе придружаван от кандидатите за народни представители Елина Кумбарова и Бойко Юзекчиев.

„Не може страна, която е в шампионската лига на планетата, която не е окупирана, в която няма чума, която не воюва, да бъде толкова бедна. От къде на къде трябва да сме най-бедни в Европа? Причината е съвсем ясна- управляващата класа и нейният курс. И в това отношение тези неща ще бъдат променени. И това е моята причина да участвам в политическия процес. Докато участвам в тази битка, ще се бия до край! Борисов е вреден за България и не трябва да бъде допускан до кормилото на държавата“, сподели Томов.

Д-р Спахиев от Кочан се обърна към него с думите: „Нека българските политици заровят томахавката и изпушат лулата на мира! Нека не забравяме, че всички сме в една лодка насред океана и трябва да гребем в една посока, за да достигнем брега“

На въпроса към водача на листата на коалиция „БСП за България“ в Благоевград, какви каузи ще следва като влезе в парламента, Тома Томов заяви, че мечтае да направи телевизия за онези българи, които са далеч от страната. „Но такава, която да правят самите те. Да разказват своите истории, за да могат да се чувстват приобщени към България и българското общество”, каза той.

„Според мен парламентът трябва да прави повече за икономиката на знанието“, каза Тома Томов.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле