Три коли горяха през нощта в Благоевград

Снимка: Архив

Три автомобила горяха рано тази сутрин в Благоевград. Сигналът за горящите автомобили е подаден от ул. "Броди" в жк. Струмско малко след 4 часа, предаде БГНЕС.

Напълно изгорял е Фиат, огънят е засегнал паркирания до него Мерцедес, най-леко е засегнато Ауди. Пожарът е гасен от екип огнеборци, възможен е умишлен палеж. „Издокараха ни за Коледа”, каза един от собствениците на горелия автомобил.

Напълно изгорял е Фиат, огънят е засегнал паркирания до него Мерцедес, най-леко е засегнато Ауди. Огънят бил толкова голям, че е горяло дървото над „Ауди”-то, стопил се е и плафона на уличната лампа.

Оглед на местопроизшествието от следователи от Второ РПУ бе извършен към 6 ч. тази сутрин, снети са показания както от собствениците на горелите автомобили, така и от живущите в района. След близо 45 дни пауза, отново опожарени автомобили в областния град.

Според живущи в района зад единия автомобил имало шише, миришещо на запалителна течност. Огънят е тръгнал от „Фиат”-а наляво, минал е през „Мерцедес”-а и засегнал леко „Ауди”-то.

 

Коментари

Задължително поле