Труден ден за Овните, неочаквани събития за Близнаците - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

От сутринта ви чака труден и напрегнат ден, а и сте уморени. Предстои ви сериозна работа и провеждане на делови срещи, които са от огромно значение за вашите бъдещи планове. Денят е успешен за изява на тези от вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Откажете се от романтична среща, дори и ако държите да я осъществите. Запознанствата са разочароващи и ще ви наранят, а спомена ще запазите за дълго. Отдайте се на чувствата си, но само ако са споделени и ако сте семейни - на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Ще спечелите неочаквано пари от спешна задача, която ви поставят в този ден. Решете дали е добре да поставите ново начало или е по-полезно за вас да се отдадете на рутинните си служебни занимания. В двата случая успехът е с вас. Очаквайте романтично запознанство. Несемейните жени могат да срещнат подходящата половинка, ако не са прекалено взискателни. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия, които ще ви заредят със самочувствие.

БЛИЗНАЦИ

Неочаквани събития може да нарушат спокойствието ви. Не се напрягайте, като се натоварите с допълнителна работа, която може да не се окаже така доходна, както са ви казали, или са ви давали обещания. Откажете я. Не планирайте делови срещи и не влизайте в спор с вашите колеги. Не прекалявайте с търпението на близките си в този ден. Любимия ви очакват повече внимание от вас, дори и ако сет на работа и сте заети със спешни задачи. Няма да сте настроени за сексуални удоволствия, но пък можете да си създадете приятни романтични мигове.

РАК

Сутринта не се сърдете, ако получите градивна критика, но не отговаряйте на близките и колегите и с нападателно поведение, замислете се и я приемете. Тя ви помага успехът да ви изпълни със задоволство. Налага се през целия ден да сте на работното си място, но не ви се работи. Въпреки спокойния ден вечерта ще си развалите настроението заради разправии у дома. Не пренасяйте лошото настроение върху близките си. Нямате настроение за романтични изживявания. Сексът за пореден път ще отиде на втори план.

ЛЪВ

Трудностите в общуването на работното място са причина за разправии с вашите колеги. Настроението ви е променливо, но успехът няма да ви изостави, ако сте отговорни към задълженията си. Предприемайте промените предпазливо и не допускайте да ви тласнат в погрешна посока. Денят е особено успешен, ако се вслушвате в интуицията си. Не пропускайте среща с голямата си любов, която ще ви издигне на гребена на вълната и ще изпълни сърцето ви с огненият плам на чувствата. Няма да ви липсват романтични срещи, последвани от желани и незабравими сексуални удоволствия.

ДЕВА

Не се опитвайте да надскачате себе си. Ако се преуморите може да не завършите задачите си в указания срок и да търпите наказания. Ако сте умерени и търпеливи, ще се справите отлично. На всяка цена отложете планираните деловите срещи и разговори. Няма да бъдат успешни и предложените ви инвестиции. Не рискувайте! Ако сте на работа се обадете по телефона на близките си и обърнете внимание на семейството си и на любимите си хора. Вечерта пригответе нещо вкусно за хапване и не се лишавайте от романтичните мигове и сексуалните удоволствия.

ВЕЗНИ

Вашите колеги се опитват да ви вменяват неуспехи, но вие не се отказвайте от начинанията и ще пожънете признанието, което заслужавате. Заемете се с рутинните си служебни задължения следобед, за да не изостанете с приключването на вече започнати задачи. Предпазвайте се от нови, особено неочаквани и нежелани запознанства. Романтичната среща може да е разочароваща. Семейните жени да не се изкушават от сексуална връзка, за да избегнат проблемите и раздялата с брачната си половинка.

СКОРПИОН

Тревожите се заради странното и обидно поведение на ваш колега, който отказва да се съобрази с новите правила на работното място, въпреки че те са причината да успявате в следващите дни. Старанието на вашето работното място и отхвърлянето на неотложните задачи до края на деня, ще ви донесе материални успехи и признание. Не изневерявайте, особено ако сте семейни, мили жени, или имате стабилна интимна връзка! Вечерта ви очаква романтична среща. Не се подвеждайте от ласкателства, целящи да ви вкарат в леглото си. Сексът, дори и ако е само в този ден, ще остави трайна следа.

СТРЕЛЕЦ

Анализирайте работата си през последните дни, за да извлечете от нея полезната информация, която ви е необходима, но с разума си, а не с емоциите. Предприемете промени. Начинанията ви носят успех. Сутринта ще ви зарадва новина за приходи. Ще бъдат добра оценка на възможностите ви. Не ви съветвам да закъснявате, ако и днес сте на работа, за да имате време и за семейството и за любимия си. Вечерта ще изживеете жадуваното щастие, на което не се надявахте, последвано от незабравими сексуални мигове.

КОЗИРОГ

Въпреки неприятностите сте се втурнали към мечтаната цел, но дали сте готови да я следвате изобщо не сте наясно. Новите идеи са причина да не завършите започнатото. Съчетайте старите и новите си задачи, за да не се провалите заради неспазени срокове. Завършете докрай започнатото до вечерта. Вечерта отидете на ресторант с любимия, а ако сте семейни с партньора и децата си. Дори и да не сте настроени за секс, можете да превърнете вечерта в дома си в изпълнена с приятни и спокойни интимни мигове.

ВОДОЛЕЙ

Финансовите постъпления, които ще реализирате днес са причина за всеобща завист и ще ви принудят за прекратите отношенията си с ваши приятели, на които дълги години сте помагали. Отложете деловите срещи и разговорите, свързани с разискване на служебни проблеми. Бъдете сдържани в общуването с познати, роднини и приятели. Интимният ви партньор е на върха на щастието, защото с вас се освобождава от грижите и проблемите си. Не се надявайте на сдобряване в леглото, ако не сте семейни и сте се скарали сутринта, защото сексът няма да ви достави удоволствие и може да ви отдалечи.

РИБИ

Не се намесвайте във финансовите проблеми на ваш приятел. Не бъдете прекалено откровени и не споделяйте бъдещите си планове. Начинанията са успешни и ви зареждат с увереност. Новина за приходи може да ви подтикне към излишни разходи или към неоправдана щедрост. В личният ви живот очаквайте разправии с брачния си партньор и се пазете да не се стигне до тотален срив в отношенията. Несемейните да не допускат сексуални контакти, ако не са се опознали добре с новия си партньор.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп