Тръмп: Без транссексуални в армията

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви вчера, че няма да позволи на транссексуални да служат във въоръжените сили, предаде Ройтерс. “След консултации с моите генерали и военни, любезно бях посъветван правителството на САЩ да не приема и позволява на транссексуални да служат на какъвто и да е пост във въоръжените сили”, написа той в туитър. “Нашите военни трябва да се фокусират върху решителни и категорични победи и не могат да бъдат товарени с огромни медицински разходи и объркването, което транссексуалните биха донесли на армията”, добави той.

Пентагонът отмени забраната за прием на открити транссексуални през 2016 г. при президента Барак Обама. Очакваше се в края на тази година да започне назначаване на такива лица, показали “стабилност” в предпочитания от тях пол за 18 месеца.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. ТЕ ТОВА Е НОВИНА.ТРЪМКАТА Е ПИЧ.БАРАКАТА ПРИЕ ТИЯ ЗАКОНИ ОТИ ЖЕНА МУ ГО ПРЪЦАШЕ У ПЪРДЕЛНИКО.ПАЛАМАРКАТА И Е БИЛА ПО-ГОЛЕМА ОТ НА БАРАКАТА/КЛЮКАТА Е ,ЧЕ МИШЕЛ ОБАМА Е ТРАНИ/.СА ТРЪМП ДА РЕЗНЕ И МЕКИТЕ КИТКИ ДА СЕ ЖЕНАТ КЕ СТАНЕ ДЖЕЛЕЗАР.

  2. браво! един човек, който уважава професионалистите!
    не е случайно, че цялата некадърна европейска измет го мрази.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.