Син преби до смърт майка си в Пловдив

Влакът София-Кулата блъсна мъж

Автобус „захапа“ крака на жена и потегли

Министър Каракачанов открива исторически паметник, посветен на Дойранската епопея

Британец загуби 4 апартамента в Банско, не плащал данъци и поддръжка

Премиерът Борисов разпореди работа в пълен синхрон и в съкратени срокове относно ситуацията с язовир „Студена“ (СТЕНОГРАМА)

Внучката на Тодор Колев се снима дибидюс (СНИМКА)

Отложиха дело за избор на съветници в Горна Оряховица за изслушване на експертиза

Купуване на недвижими имоти в Гърция вече и чрез ПОС-терминал

Парламентът прие държавния бюджет за 2020 г.

Задържаха за 72 часа шофьора, причинил смърт на 5-годишно дете Обвинен е в три нарушения на Закона за движение по пътищата и за бягство от местопроизшествието

МВнР: Българите в Италия да избягват наводнените райони и най-вече Венеция

По-слаб финал на сезона отчетоха хотелите във Варненско

Адвокат на Цветан Василев: Той иска да бъде разпитан по делото „КТБ“

„Цеките“ от Efbet собственици на купища имоти за десетки милиони в България и в чужбина

Търсят къщи край морските курорти 15 хил. евро за студио до вълните

На пазара на ваканционни имоти най-търсени от клиентите са двустайните апартаменти със среден бюджет от 28 хил. евро (40% от запитванията), след които се нареждат студията със среден бюджет от 15 хил. евро (30% от запитванията). Интерес се проявява и към тристайните и многостайните апартаменти, съответно със среден бюджет от 60 хил. евро и 80 хил. евро, показват данни на компания за недвижими имоти. Търсени от клиентите са и къщи в близост до морските курорти със среден бюджет от около 80 хил. евро.

Компанията отчита лек спад в броя на постъпилите запитвания спрямо миналата година. Но продължава положителната тенденция на засилен интерес от страна на българите към предлагащите се на Черноморието имоти. Най-голям процент от запитванията и от сключените сделки са именно с български граждани – 60%, а чуждестранните клиенти, които проявяват интерес към имоти по Черноморието, са англо- и рускоговорещи. Сделките, сключени с чужденци, достигат 40%, показват данните на компанията.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.