Италия атакува правилата за публични разходи на ЕС

Партията на Владимир Зеленски печели парламентарните избори в Украйна по предварителни данни

Полицията използва сълзотворен газ и гумени куршуми срещу протестиращи в Хонконг

Махат от КАТ първата регистрация на автомобили Паспорт за всяка кола, влизаща в България

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 22 юли 2019

Ремонтират обсерваторията в Борисовата градина Софиянци гледат звездите през 120-годишен телескоп

Шефът на обвинения в кибератака срещу НАП: Няма да отключим компютъра му за ГДБОП

Хакнаха сайтовете на летищата в Бургас и Варна

Концесионери лъжат с чадърите на плажа Заради шмекерии туристите няма да се върнат по морето

Планински спасители свалиха жена със счупен крак от Витоша

Главният редактор на „Труд“ Петьо Блъсков: Всеки ръководител на високо равнище трябва да има мозъчна група, но да не е съставена от известни социолози

България с над 800 медала от олимпиади по природни науки Учредяваме международните състезания по физика и астрономия

Алпинист се отказа от върха, за да спаси живот В самото подножие на връх Ленин в Памир Георги Илков-Темето жертва мечтата си

Верижна катастрофа с 4 коли предизвика задръстване на път Е-79 край Симитли

Председателят на касата Жени Начева: Частните фондове и НЗОК с еднакви здравни услуги

Уринирането на капки е признак за проблем с простатата

Силен позив за уриниране, а в тоалетната невъзможност за изпразване на пикочния мехур и затруднена струя на урината. Това е сред характерните преживявания на мъжа с аденом на простатата в по-напреднал стадий. Алтернативите, които стоят пред него в близко бъдеще най-общо са 2: поставяне на катетър (специална гъвкава тръбичка, която преминава през пикочния канал до мехура и служи за евакуиране на събраната урина) или оперативно лечение за премахване на увеличената простатна тъкан.

Защо много мъже не оценяват тежестта на ситуацията и стигат до катетър? Дори при силно затруднена струя мъжът е с надеждата, че ситуацията е обратима. И чака… А всъщност – без намесата на специалист освен че е необратима, може да причини и допълнителни неприятности. Какво се случва? Урината се задържа в пикочния мехур като може да достигне сериозни количества. Това изключително натоварва организма, т.к. се създават условия за инфекции, образуване на камъни, разпъване на стените на пикочния мехур и увреждането му.

Тулиум лазер 200 вата е най-мощната и прецизна лазерна система у нас, която изпарява простатата напълно до капсулата й. Без значение от големината на жлезата. Като най-съвременна технология Тулиум 200 вата обединява възможностите на създените преди нея, надгражда ги и днес се възприема като максимално усъвършенствана. Проникването в тъканта е само 0,2 мм, което гарантира точност в работата на хирурга и безопасност за околните тъкани. Огромно предимство на Тулиум 200 вата пред останалите е и, че едновременно с изпаряването на простатата може да разбиват и камъни в пикочния мехур и уретрата.  След лазерната операция мъжът уринира без затруднения, със силна и бистра струя, а при постоянен катетър – се разделя с него окончателно.

През ЮЛИ в Лейзър Мед – София, Варна и Стара Загора се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ с включени: консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА + ОЦЕНКА НА МЕХУРНАТА ФУНКЦИЯ.

Телефони за записвания:  02 4 760 760; моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.