Ути Бъчваров и звездите на "Фондацията" ще забавляват работниците в "Асарел-Медет" на 27-ми

Една от най-проспериращите компании у нас - "Асарел-Медет" АД, ще отбележи своя професионален празник с голям хепънинг, който ще се проведе на 27 август (събота) в курорта Панагюрски колони.

За доброто настроение на хилядите асарелци ще свирят и пеят едни от най-известните певци и музиканти у нас начело със звездите от група "Фондацията", Богдана Карадочева и Стефан Димитров, Лора Караджова, изпълнителката на народни песни Румяна Попова, фолклорен ансамбъл "Пазарджик" и др.

Кулинарният виртуоз Ути Бъчваров се развърти черпака и ще покаже своите умения, а куп забавления и атракции са предвидени и за децата на работниците в предприятието.

На 24 август пред фирмения параклис "Света Богородица" ще бъдат наградени 184 работници, служители и мениджъри за професионални постижения или дългогодишна трудова кариера в компанията и обособените дружества.

Отличия "Най-добър в професията" ще получат 102 работници, диспечери, технолози, механици, енергетици, началник-смени, специалисти и мениджъри. Ще бъдат наградени още 82 работещи в дружеството, навъртели непрекъснат трудов стаж от 25, 30, 35 или 40 години. Доайен сред тях е автомонтьорът Найден Калугеров, на когото се паса честта да развее фирменото знаме на 27 август по време на професионалния празник на Панагюрските колони.

Сред отличените ще бъде и председателят Българската минно-геоложка камара проф. д-р Лъчезар Цоцорков, който от 30 години насам е начело на "Асарел-Медет" АД. Всеки от наградените ще получи и икона на покровителя на миньорите и всички българи Свети Иван Рилски.

Коментари

Задължително поле