Ученици се биха в Монтана, единият е в болница

Две момчета са се сбили в общежитие в Монтана. След удар с юмрук едното от децата е в болница с комоцио, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Поредният случай на насилие сред ученици е станал в сряда към 21 часа вечерта в общежитие край стадион „Огоста”. 14 годишният Е. П. от Видин и връстникът му Р. П. от Монтана – възпитаници на 9-то СОУ, се скарали и Е. П. халосал с юмрук в лицето противника си. Тийнейджърът паднал на земята, а малко след това бил транспортиран в „Спешна помощ”. Медиците констатирали сътресение на мозъка и настанили ученика в хирургичното отделение на областната болница. Животът на детето не е в опасност.

Според първоначални данни момчето от Видин се нахвърлило върху връстника си с обвинението, че тормозел по-малкия му брат. Според някои обаче пострадалия се опитвал да предотврати схватка между ученика от Видин и момчета от Монтана. Случая се проверява от полицията и Инспектората по образованието.

Ръкопашна схватка е избухнала и в гимназия „Димитър Маринов” във Вълчедръм. По време на час двама единадесетокласници се нахвърлили върху Генади Т. от девети клас. Боят пламнал заради момиче. Пострадалият е с леки охлузни рани. Отдел” Закрила на детето” в Лом изяснява случая.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България