Премиерът Борисов се срещна с извънредния и пълномощен посланик на САЩ Херо Мустафа

Откриха 42 кг сух канабис при мащабна специализирана операция във Видинско

Полиция нахлу в Държавното горско стопанство в Търново

Българска преводачка с награда от съюза на гръцките писатели в Гърция

Джъстин Трюдо запази властта в Канада, но ще управлява с малцинство

Акциите на Боинг се сринаха след нови проблеми със 737 МАX

II. Специална прогноза за вота на астролога Алена за “Труд”

32-годишен нападна медик от Спешна помощ в Петрич

Фейсбук обяви мерки срещу манипулативните и филшивите новини

Проф. Иван Илчев: Комисията с Македония зацикли отново около Гоце Делчев След решението за предсрочни избори в Скопие, бъдещето й не е светло, каза историкът

Германският министър на отбраната предложи Берлин да изпрати стабилизираща мисия в Сирия

Арестуваха двама, карали много пияни

Какви са резултатите от проведената акция „Ден без псувни”?

Настаняват изоставеното в Петрич бебе в приемно семейство

ООН: До 2050 г. България ще загуби четвърт от населението си

Училището по изкуства и занаяти за социално слаби деца в Русаля търси учители и ментори Над 2 000 лв. събраха за школото на благотворителен концерт на Узана

Училището по изкуства и занаяти за социално слаби деца, което е първото и единствено по рода си в цяла Източна Европа, набира за новата учебна година учители и ментори. Школото съществува от 2014 г. и вече пет години тук работят различни хора и експерти, като всеки от тях припознава себе си в тази кауза. Предвид факта, че работата се разраства, те търсят учител начален етап, учители прогимназиален етап – „Математика и физика“;„Информационни технологии“;„Английски език“:„География“; ментори – хората, които поемат грижата за децата след приключване на учебния процес.

Срокът за кандидатстване е 12 август, а автобиография и мотивационно писмо могат да бъдат изпратени по електрона поща – rusalyamedia@gmail.com. Кандидатите ще получат обратна връзка до една седмица след подаване на документите. Вторият етап – интервю с кандидата.

Над 200 човека от страната и чужбина се включиха в първия благотворителен рок концерт на Узана в подкрепа децата от Училище по изкуства и занаяти за социално слаби деца „Димитър Екимов“, с. Русаля. Събрани бяха 1747,90 лв. в деня на събитието и още 300 лева, дарени по-късно, които ще бъдат използвани за ремонт и оборудване на кухненския блок.

Средства може да се даряват на банкова сметка:
Сдружение „РУСАЛЯ“
Про Кредит банк, София
BIC: PRCBBGSF

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.