Фандъкова: Ремонтираме основно ул. „Първа българска армия“ и продължаваме бул. „Илиянци“

Снимка: ПП ГЕРБ

След цялостния ремонт на ул. „Каменоделска“, продължаваме с основен ремонт на ул. „Първа българска армия“, както и изграждане на бул. „Илиянци“ от ул. „Беримирски извор“ до Северна скоростна тангента. Това каза кандидатът за кмет на София Йорданка Фандъкова на среща с граждани в район „Сердика“. Изградихме канализация и водопровод, за да можем да ремонтираме ул. „Първа българска армия“, каза също Фандъкова.

Фандъкова и кандидатът за кмет на район „Сердика“ Тодор Кръстев се срещнаха с граждани и с представители на бизнеса, които работи в района. Тодор Кръстев обясни, че вече е издадено разрешението за изграждане на мрежа за газифициране на квартала. Газифицирането е една от мерките за преминаване на по-екологично отопление и за подобряване качеството на въздуха.

Но рано днес Фандъкова присъства на водосвет по повод храмовия празник – Света Петка в едноименната църква в кв. „Орландовци”. През последните години храмът „Св. Петка“ беше възстановен напълно, обновен е двора, в който е изграден параклис. До края на година ще бъде открита и сградата за неделното училище.

Фандъкова посети и манастира „Три Светии“, който ще бъде включен в програмата за възстановяване и ремонт на църкви на Столична община. „Над 30 храма и манастири са ремонтирани по програмата, която създадох“, посочи Фандъкова.

В кв. „Орландовци“ се извършва ремонт на парк „Могилата“ и е изградена нова детска площадка.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле