Финансови трудности за Рибите и любовна хармония за Телците - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Ползотворния делови разговор, проведен следобед ще ви ободри и зареди със сили и с нови надежди за професионална реализация, въпреки че у вас тлее огънчето на притеснение. Съдбата ви подлага на сериозно професионално изпитание, за да види дали сте склонни да рискувате необмислено и да се провалите или сте готови да си наложите търпение, което ви носи полза. Няма да ви се разминат и проблемите с интимния партньор, ако сте готови да спорите без причина, само защото някой ви е ядосал. Спестете си агресията. Ще се наложи да забравите за сексуалните си желания.

ТЕЛЕЦ

Семейството ви иска да посрещнете гости в края на седмицата и вече са поканени. Не са ви приятни, защото са ви създавали проблеми, но си наложете ги изтърпете няколко часа, защото вечерта ще закъснеете заради неотложни срещи и времето ви с тях ще е ограничено. Деловите срещи и разговори ще бъдат успешни, ако не се опитвате да наложите идеите си на всяка цена. Въпреки напрежението през деня, ечерта за щастие ще се успокоите с вкусна вечеря и в интимна обстановка с любимите си. Сексуалните мигове ще ви дарят с незабравими изживявания, ако сте си възвърнали доброто настроение.

БЛИЗНАЦИ

На работното място се предпазвайте от конфликти. Искате да смените част от хората от деловото ви обкръжение, което по ваше мнение блокира пътя ви, но денят не е подходящ за целта. Напълно сте убедени в правотата и в знанията си. Ето защо с повече упоритост ще имате успех в начинанията. Запознанствата, свързани с намерението ви да създадете семейство няма да бъдат успешни, ако не преценявате познатите си и сте решили на всяка цена, дори и с неподходящ партньор, да се лишите от самотата. Ако сте семейни, скъпи дами, можете да се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия.

РАК

Успехите ви в този ден може да бъдат последвани и от неочаквани обрати. Не се хвалете и не създавайте повод за проява на завист от страна на вашите колеги. За да си спестите проявите на неприязън от знайни и незнайни ваши неприятели, се постарайте да не противоречите на никого. Бъдете умерени в думите и действията си. Любимите ви хора ще се изненадат приятно от ранното ви прибиране у дома и желанието да приготвите вечеря, което не се случва често. Хапнете си, пийнете си вино и се отдайте се на чувствата си и на желан секс, които ще ви възвърне силите.

ЛЪВ

Имате сили да се справите с всички трудности в днешния ден и най-вече да приключите с възникналите преди дни проблеми на вашето работно място. Отложете планираното пътуване. Ако сте изнервени и избухливи ще си попречите сами при реализацията на плановете ви за деня. Стабилизирайте постигнатото. Прибирате се уморени от работа, но всичко добро настроение и отмора, вечерта ще се наложи отново да се губите с роднински проблеми, които не са ви по силите. Помогнете с каквото можете. Не съсипвайте отношенията с интимната си половинка заради тези никому ненужни свади.

ДЕВА

Изяснете с търпение проблемите в семейните и приятелските си отношения, които са нажежени заради финансов спор. Не позволявайте да ви използват, за да избегнете бъдещи проблеми. Не давайте заеми. Занимаващите се с научна дейност могат да предприемат полезни промени, които ще им донесат успех. Любимите ви хора не са доволни от отношението ви към тях, не само защото сте постоянно заети, а и защото все подреждате живота и мислите им. Променете поведението си. Интимната ви половинка се стреми да ви угоди, но вие непрекъснато сте недоволни, дори и в леглото.

ВЕЗНИ

Завършете задачите си на работното място. Не ви препоръчвам да се занимавате с търговия или финансови сделки, защото ще сте губещи. Запазете самообладание, въпреки че спорите с ваши роднини и доказвате правата си върху наследство, което сте получили преди години. За разлика от професионалните ви отношения, личният ви живот е хармоничен и сте длъжни да го съхраните от интриганти и злобни хорица, които искат да сте нещастни като тях. Отдайте се на чувствата си. Хармонията в отношенията с интимния ви партньор засилва желанието ви за сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Не допускайте финансови загуби, които ще се отразят неблагоприятно и на отношенията с деловите ви партньори. Силното желание да промените нещо в напрегнатото ежедневие може да ви принуди да предприемете пътуване. Сторете го ако няма да навредите на служебните си задължения. Личният ви живот е хармоничен, спокойствието в семейството ви е факт. Чувствата ви са споделени. Нямате повод за притеснения. Пригответе си вкусна вечеря, бутилка с отбрано вино и се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Срещнете се с делови партньори, чрез които да обмислите разширяване на дейността си, ако сте заети в сферата на частния бизнес. Промените ще ви помогнат да се справите успешно със задача, която има кратък срок на изпълнение. Не ви съветвам да предприемате делово пътуване, ако няма кой да ви замести. Бъдете тактични към любимите си, ако са изнервени и искат да споделят проблемите си с вас. Така ще имате възможност да им помогнете и да разчитате на тяхната подкрепа. Вечерта си останете у дома и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Бъдете предпазливи при запознанства, за да избегнете разочарованията заради присъствието на злонамерени хора, които искат да се възползват от вас и от които трудно ще се освободите. Не е изключено да ви принудят да премълчите мнението си по важен въпрос, заради нечие недоволство, което би навредила на тях. При разговорите си с близките хора не проявявайте излишна агресия, за да си спестите проблемите. Не контролирайте разговорите на интимния си партньор. Ако сте решили да обсебвате до степен на задушаване любимите си ще ги отдалечите и ще се лишите от секс.

ВОДОЛЕЙ

На работното си място не се преуморявайте. Вашите морални принципи ще се окажат в противоречие с финансовите предложения на деловите ви партньори. Не предприемайте действия във вреда на вашия авторитет. Общуването с вашите близки никак не ви е приятно. Претенциите им към вас са безпричинни. Новите запознанства ще ви донесат разочарования и страдания, ако решите, че могат да се превърнат в дълготрайна романтична връзка. Сексуалните контакти с любимите ви ще ви доставят удоволствие, ако не сте прекалили с алкохола или с флиртовете.

РИБИ

За съжаление Съдбата няма да ви донесе спокойствие, защото сте орисани да се справяте с проблеми, породени от нечии капризи и неизпълними желания. Нищо чудно да ви споходят финансови и битови проблеми, които ще ви натоварят допълнително. Уговорете провеждането на делови разговори. Не се опитвайте да изяснявате отношенията с интимната си половинка, след като се приберете напрегнати и ядосани от работа, защото рискувате да се изпокарате. Сексуалните наслади ще ви подминат. Причината е във вашата непредвидливост и в ината ви.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп