Фюри се завърна в "скромния" си дом за 1.7 млн. паунда

Шампионът на WBC Тайсън Фюри се завърна във вторник от Лас Вегас, след като победи във вълнуваща битка американеца Деонтей Уайлдър с брутален нокаут. Мачът се проведе миналата събота в T-Mobile Arena в Невада. Британският боец ​​се върна сутринта в родината си,а малко по-късно със съпругата си Парис посети новия си дом, придобит на брега на Морекамб за 1,7 милиона паунда (приблизително 2 милиона евро).

Двойката толкова харесва брега на Морекамб, че са си купили и втория си дом там. Те са закупили къщата през декември 2020 г. според английския вестник The Mirror. Тайсън Фюри и семейството му (6 деца) пребивават в Морекамб от 2011 г. и много местни жители имат привилегията да видят боксьора да тренира на плажа.

Говорейки за тяхната „скромна“ къща от 550 000 паунда, в която са живели, „циганският крал“ обясни: „Толкова обичам това място, защото е на плажа“. Той също така добави: „Всички ме познават. Те идват тук за чай."

Въпреки това съпругата му потвърди през 2020 г. в интервю за „Свободни жени“ , че за тях основното е безопасността на децата им и затова те търсят ново жилище. Тя обясни, че там, където живеят сега, има моменти, когато „хората се събират“ пред дома им и „затова“ трябва да се преместят. „В процес сме на преместване, защото много хора се струпват на прага ни. Много непознати искат да влязат в нашата къща и имаме 5 деца. Не само Тайсън и аз трябва да се справим с тази ситуация. Има хора, които чукат на вратата и нашите деца отварят вратата и има моменти, когато отварят на непознат, а ние не искаме това", кза тогава Парис.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена