Халит Ергенч се сбогува с Англия

През януари 2022 г. стана известно, че семейството на популярния турски актьор Халит Ергенч напуска Турция. Заедно със съпругата си Бергюзар Корел и децата им звездата от сериала „Великолепният век“ се премести в Лондон. Тук те си купиха луксозна вила, а като основна причина за напускането си посочиха желанието да осигурят по-добро образование на децата си.

Малко повече от две години знаменитостите живееха в две държави. Децата им учеха в английско училище, а самите те редовно летяха до Турция, за да работят. Въпреки това, след като Бергюзар Корел се върна от отпуск по майчинство, нейната заетост и търсене в родината й се увеличиха значително. Ето защо турските актьори решиха да се върнат в Турция.

Според журналиста Бирсен Алтънташ, Ергенч и Корел вече са се установили в дома си в южната ни съседка, а децата им са записани в турски училища. Сега актрисата обмисля да се снима в сериала „Майка от Анкара“. Халит получи предложение да изиграе главната мъжка роля в сериала „Ако кралят загуби“, чийто сценарий е по записките на психиатъра Гюлсерен Будайчиоглу и по едноименната й книга. Самите актьори не коментират завръщането си в родината.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица