Хвалба за безумно опасно шофиране приключи с 2 акта за 24-годишна пловдивчанка

Хвалба на 24-годишна фризьорка Михаела Дишлиева във Фейсбук за демонстративно безумно и опасно шофиране със 140 км/час по "Асеновградско шосе" приключи в петък с 2 акта за 250 лева, издадени й от "Пътна полиция"-Пловдив.

"Подвизите" зад волана на пловдивчанката, която напоследък си вади прехраната като манекенка и фотомодел, бяха снимани със смартфон от нейната приятелка Полина Ленчева и излъчвани на живо в профила й във Фейсбук. "Операторката" посочва километража и пояснява, че се движат със 140 км/ч, а шофьорката дори пуска волана, за да поразмята ръце, опитвайки се да нацели ритъма на бумтящата в колата музика. Служителите на реда са извършили проверка на видеоклипа, разпространен в социалните мрежи и са установили куп нарушения на Закона за движение по пътищата и Закона за гражданската регистрация, след като 24-годишната водачка на лекия автомобил не е била открита на декларирания от нея адрес.

На нарушителката е връчено наказателно постановление с наложена глоба за движение с несъобразена скорост, преминаване на червен сигнал на светофарната уредба, неспазване на пътната маркировка, създавайки опасност за пътуващите в автомобила и останалите участници в движението и липса на контролен талон, който е бил отнет при допуснато друго пътнотранспортно произшествие.

Коментари

Задължително поле