Хитов турски сериал тръгва у нас

Снимка: инстаграм/ enginakyurek

Един от най хотовите турски сериали за последният сезон започва да се излъчва и у нас. В главните роли ще видим Енгин Акюрек и Демет Йоздемир, които ще влязат в образите на Фара и Тахир. Сериалът започва излъчването си в Турция през март 2023 година по FOX TV. Драмата е продуциран от O3 Media и режисирана от Реджай Карагьоз. 
Сериалът е адаптиран от аржентинския телевизионен сериал от 2017 г. La Chica que Limpia, по-известен като "Чистачката" .
Турският сериал „Казвам се Фaра" разказва за 28-годишна млада жена на име Фара, която отглежда сама своя син. Тя е успяла да изгради блестяща  кариера като лекар. Фара обича работата си и вярва, че съвременната медицина може да помогне на всеки. Но един ден вярата й е сериозно разклатена. Лекарите поставят болезнена диагноза на детето й. Момчето се нуждае от сложна и спешна операция, която могат да извършат само чуждестранни специалисти. Тази операция обаче струва много пари. Сумата е твърде голяма за една самотна майка, но въпреки това Фара не се обезсърчава. Тя заминава за друга държава в търсене на по-високо заплащане за своят труд. Отивайки там обаче тя попада в полезрението на мафията. Фара (Демет Йоздемир) получава работа във фирма за почистване, но един ден става свидетел на убийство, извършено от мафията. За да остане жива, жената предлага услугите си за почистване на помещенията, след извършени престъпления, като обещава, че няма да оставя никакви доказателства. Нещастната майка дори не си представя в какво се забърква. Тя няма друг избор, иначе синът й няма да получи скъпоструващото лечение, а тя ще се самообвинява, че не е направила нищо. Дейността й е изпълнена с много опасности, но това е нищо в сравнение с факта, че синът й може да не оздравее. Въпреки че успява да събере парите, необходими за лечението на детето, Фара трудно ще успее да напусне престъпния свят. Междувременно  между нея и израсналия в света на мафията Тахир (Енгин Акюрек) се заражда силна любов, която ще проследим в епизодите на сериала.

"Казвам се Фара" се излъчва в Турция от март до декември 2023 г. в продължение на 27 епизода в два сезона. 

Международната версия се състои от 89 епизода по 45 минути.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали