Хороскопът на Алена: Везните да се вслушват в съвети, Скорпионите рискуват да изгубят спестявания

ОВЕН

Опитайте се да подложите на анализ собствената си личност и то още сутринта, въпреки че със сигурност имате други планове. Допуснахте много грешки през изминалите дни. Време е да ги коригирате. Следобед сте в стихията си. Проведете важните разговори за бъдещи проекти. Опишете подробно информацията за договореното, за да я предадете на ръководството през следващата седмица. Не закъснявайте, ако искате да се отдадете на чувствата си и на интимните мигове с любимия си. Вместо да се срещате с приятелки, се приберете и пригответе романтична вечеря, а след това обградете с обич партньора си, за да се отдадете на пълноценен секс. 

ТЕЛЕЦ

Възможни са сериозни промени в личния ви живот. Неочаквани разходи се отразяват зле на семейния бюджет и са причина за разправии у дома. Бъдете предпазливи и не харчете спечеленото. Бъдете търпеливи и разсъждавайте философски. Успокойте се и проумейте, че сте в състояние да излезете бързо и с лекота от финансовите затруднения. Възможни са разправии в семейството. Пазете се от запознанства и изневери, защото ще ви разкрият веднага. Несемейните жени да очакват предложение за брак и сексуални изживявания. Семействата без деца може да създадат мечтаното дете.

БЛИЗНАЦИ

Днес сте заредени с емоция и сте тъжни, но ще усетите прилив на сили. Плановете, контактите, личните срещи ще ви донесат успех в начинанията през следващите дни. Всичко започнато ви се отдава с лекота. Общуването с хората от обкръжението ви доставя удоволствие, ако не прекалите с опитите да извлечете лична полза от запознанствата. Принадлежите  на любимия си изцяло. Променете поведението си. Тази вечер се откажете от сексуалните удоволствия и се постарайте да възстановите хармонията в отношенията си с такт и търпение.

РАК 

Приемете опитите да ви ядосат като изпитание на вашата издръжливост. Подвластни сте на желанието на околните да се убедят, че сте приели предложението им за компромис и нормални отношения. На работното място не влизайте в конфликт с ръководството, дори и ако сте в правото си, защото няма да наложите мнението си. По-добре си дайте почивка следобед. В личният ви живот съществуват сериозни противоречия. Причината е в нежеланието ви да приемете гледната точка на интимния си партньор. Нямате шанс да оправите отношенията си и да изгладите недоразуменията до вечерта. Не настоявайте за интимни мигове.

ЛЪВ 

Поставете началото на нови занимания. Справяте се отлично с всичко, с което се захванете. Бъдете внимателни и не се разсейвате със странични занимания на вашето работно място. Денят ви носи промени в личния ви живот. Длъжни сте да се съобразите с настроението на партньорите си. Проблемите в семейството ще ви депресират, ако не ги изясните още сутринта. Партньорът ви се съмнява в чувствата ви. Не вярвайте на интригите, с които се опитват да ви накарат да изневерите, отдавайки се на секс с малко познати партньори. 

ДЕВА 

Денят е добър и за поставяне на ново начало. Предстоят ви промени в професионалния живот. Предприемайте ги след като сте преценили всички възможни трудности. Ако препятствията се стоварят върху главите ви като лавина, не се притеснявайте, а приемете предизвикателството. Предпазете се от неочаквани проблеми в личния живот. Отдалечили сте се от любимите си хора и сте събудили съмненията им, че сте изневерили. Създайте романтична обстановка и да възвърнете у половинката си желанието на сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Вслушайте се в съветите на приятелите и колегите си. Не се сърдете заради полезната критика, защото на работното място късметът днес не е на ваша страна. Не бъдете крайни в изказванията си. Внимавайте със запознанствата - за ваша неприятна изненада не са успешни и може да ви обвържат с хора, които да се окажат като котва и да блокират пътя ви. Избягвайте новите запознанства, дори и да се надявате на романтична среща, срещнали най-накрая подходящия партньор. Не се поддавайте на желанието за секс с непознат партньор, дори и ако не сте семейни, защото рискувате да си създадете сериозни проблеми. 

СКОРПИОН

Срещите ви на работното място са много. Решили сте бързо и без много труд да спечелите пари. Внимавайте, защото инвестициите които ви предлагат, не са печеливши, точно обратното. Рискувате да изгубите собствените си спестявания. От вас зависи да избегнете бъдещите финансови проблеми. Не изневерявайте, за да си спестите проблеми в личния живот, ако сте семейни, скъпи жени. Ще срещнете трудности в общуването. Не се надявайте на сдобряване в леглото. Именно сексът ще е причина за по-голям скандал с брачния ви партньор. 

СТРЕЛЕЦ

Вашите разговори с деловите ви партньори няма да бъдат успешни. Внимавайте и избегнете несполуките в работата, породени от вашата прекалена доверчивост. Може да се окажете жертва на недоброжелатели или интриганти. Внезапни разходи са причината за намаляване на спестяванията ви. Следобед сте податливи на депресивни състояния. Сериозни проблеми в отношенията с любимия ви потискат. Следобедът ви предлага нови запознанства и романтични увлечения. Не правете прибързани опити за сближаване и не се отдавайте на сексуални изживявания с малко познати партньори, ако сте семейни.

КОЗИРОГ

Пазете се да не станете жертва на неприятели и да не попаднете в нечия негативна зависимост. На работното място се сблъсквате с трудности заради ваши грешки и несвършена работа. Интриги от страна на ваши конкуренти могат да навредят на отношенията с колегите ви. Въпреки това успехът ще бъде с вас, ако не се ядосвате. Избягвайте новите запознанства и проявете сдържаност в общуването с малко познати хора. Няма да устоите на сексуалното привличане на новите си познати, мили жени. Ако не сте сериозно обвързани, можете да си позволите сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Заемете се сериозно с творчество. Ще успеете да стабилизирате финансовото си състояние. Не харчете с лека ръка спечелените пари. Надеждите, които възлагате на бъдещи сделки не са достатъчна гаранция за приходи. Промените около вас ще ви засегнат. Възползвайте се от полезните и доходните предложения. Чувствата ви са споделени и хармонични. Постарайте се да създадете приятна интимна обстановка и се усамотете с любимия си. Вечерта очаквайте да ви изненадат с предложение за интимна среща и сексуални изживявания. Ако сте семейни не изневерявайте.

РИБИ

За пореден път ще ви изненада информация за промени на вашето работно място. Зависими сте от партньорите си и ще се наложи да се примирите и да се подчините на изискванията за съвместна работа. Само така ще успеете да стабилизирате постигнатото до този момент и да го съхраните и умножите. Не забравяйте, че вечерта сте обещали да бъдете с брачния си или интимен партньор и да отидете на ресторант или парти. След като се приберете се отдайте на сексуални мигове.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп