Хороскопът на Алена: Близнаците да очакват успехи, изнудват Раците за спонсорство

ОВЕН

Въпреки, че в почивния ден сте склонни да се доверите на ваши приятели и делови партньори, не бива да приемате техните съвети как да разрешите финансови проблеми. Тези от вас, които управляват собствен бизнес, трябва да са особено предпазливи. При делови разговори ще усетите напрежение, което не е във ваша полза.  Обърнете внимание на любимите си хора, които страдат от липсата на време за романтични мигове. Вечерта се приберете с любимото ви вино и след романтичната вечеря се отдайте на приятни сексуални мигове.

ТЕЛЕЦ

Не се поддавайте на изкушението в почивния ден да подготвите инвестиция в проект на вашите колеги, защото ще си създадете сериозни финансови затруднения. Ако имате уговорено гостуване и се налага да отделите време и за служебните си задължения, предупредете, за да не си създадете проблеми. 
Сериозни са проблемите в отношенията с любимите ви хора. Следобедът ви предлага нови запознанства и романтични увлечения. Не правете прибързани опити за сближаване и за сексуални изживявания с малко познати партньори.

БЛИЗНАЦИ 

Очаквайте успехи, ако успеете в почивния ден да овладеете емоцията и не реагирате прибързано на критиката, която е градивна. Не приемайте необмислено примамливи делови предложения, за да не загубите и личните си спестявания. Вашите близки имат свои планове за деня. Приемете ги, въпреки че се различават от вашите. Неприятели могат да съсипят изцяло хармонията в личния ви живот. Ще ви ласкаят и ухажват, докато  отидете на среща. Пазете се от вечеря в дома на новите си познати, защото със сигурност ще завърши със секс, който след време ще ви накара да страдате.

РАК

Ако се готвите да осъществите делово пътуване, бъдете предпазливи в този почивен ден, защото сте разсеяни, а мислите ви са заети с различни предстоящи задачи. Внимателно се отнасяйте към опитите да ви изнудят за спонсорство. Работете без да си поставяте неизпълними цели. Разпределете задачите си така, че да не ви натоварват. Вечерта очаквайте приятни новини, свързани с романтична среща, ако не сте семейни и с изясняване на чувствата ви с любимите ви хора, ако сте обвързани. След като си докажете, че се обичате, сексът ще ви зареди със сили и добро настроение.

ЛЪВ

Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате в почивния ден. Очаквайте приходи. В деловите си отношения сте убедителни и печелите доверието на околните. Възобновете внимателно и без настойчивост прекъснатите отношения с хора, които могат да ви бъдат полезни. Внимателните и разумни действия ще ви помогнат да избегнете сериозните грешки. Интимните ви партньори се чувстват все по-привлечени от вас, но се страхуват да не ги отблъснете неочаквано и болезнено. Не ги наранявайте. Ако сте коректни и искрени в чувствата си, ви очакват незабравими интимни изживявания и здравословен секс. 

ДЕВА

Обмисляйте добре начинанията в почивния ден и не бързайте да пристъпвате към тяхното осъществяване. Ще осъзнаете, че неприятели се опитват с клевети да попречат на хармонията в отношенията ви на работното място, но вредят и на личните ви отношения. Прибързаността ви вреди. Изявете най-доброто от себе си. Емоцията ви пречи да сте мили и да показвате чувствата си без импулсивност и агресия. Странно защо сте така чувствителни към всяка дума, която чувате у дома. Рискувате да отблъснете любимите си хора.

ВЕЗНИ

Проведете планираните делови разговори, въпреки че деня е почивен. Бъдете внимателни, защото неприятелите ви за пореден път искат да ви злепоставят. Бъдете откровени пред вашите колеги и споделете коварните им планове, които вредят и на общата ви работа. Приемете без да се обиждате критиката им и тяхното мнение. Прекарайте деня сред семейството си. Не се опитвайте да налагате на любимите си хора правила на поведение и не ревнувайте. Няма как да сте щастливи в леглото, ако не приемете желанията на интимния си партньор. 

СКОРПИОН

Бъдете отговорни към служебните си задължения в почивния ден. Внимателно се вслушвайте в разговорите на колегите си, които може да ви упрекнат в нежелание да им бъдете полезни. Не допускайте емоцията да ви грабне и запрати в неочаквана и неподходяща делова среда, за да не съжалявате. Заради ваши залитания в извънбрачни връзки се очертават сериозни проблеми и недоразумения в семейството, ако не прекратите страничните си увлечения. Сексуалните ви отношения са съсипани, заради обидата, която сте нанесли на любимите си хора. 

СТРЕЛЕЦ

В почивния ден, ако работите не се замесвайте в спор, който изобщо не ви засяга, но сте решили на всяка цена да кажете мнението си. Рискувате да създадете сериозни проблеми в отношенията с колегите си, а скоро ще ви трябва подкрепата им. Не ви препоръчвам да се подчинявате на емоцията. Не бъдете агресивни към партньора си, ако ви е засегнал, защото може причината да е във вас. Сексът, свързан с изневяра е повод да съжалявате, че сте затръшнали вратата към стабилните си интимни отношения.

КОЗИРОГ

Постарайте се в почивния ден да не допускате финансови загуби. Вашият стремеж към промяна носи негативни последици. Трудностите на работното ви място възникват по ваша вина. Бъдете предпазливи, защото съветите на ваши колеги могат да ви навредят при доверчивост от ваша страна. В състояние сте да постигнете хармония отношенията с любимите си хора, стига да се съобразявате с техните желания. Сексуалните наслади гарнирайте с романтична вечеря, чаша хубаво вино и приятни интимни разговори.

ВОДОЛЕЙ

За пореден път, въпреки че деня е почивен,  имате възможност да блеснете със знания и умения. Ще заслужите уважението на колегите си и на ръководството. Справяте се дори и с трудностите, които не са свързани с вас, за да помогнете за успеха на общата работа. Вашето мнение се оказва водещо. Планираните задачи отхвърляте с лекота. Често сте склонни да забравяте, че импулсивността в интимните отношения е безпричинна и може да засегнете любимите си хора. Не си позволявайте нападки и съмнения в изневяра. Ще ги отблъснете.

РИБИ

Въпреки че деня е почивен, обсъдете с адвокатите си възможността да подготвите договори за съдружие с нови партньори и ги подпишете през следващата седмица. Ще спечелите нови приятели и делови партньори. Разкрийте изцяло своите възможности, като предприемете планираните промени в професионалните си планове. Възможно е усложняване на отношенията в семейството, затова бъдете особено внимателни към близките си. Не подлагайте чувствата им на съмнение. Ако имате намерение да изяснявате отношенията си в леглото, по-добре се откажете от секса, защото ще е изпълнен с неприятни мигове.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп