Хороскопът на Алена: Важна среща за Овните, лъжат Козирозите за лесни успехи

Photo by Ksenia Chernaya from Pexels

ОВЕН

Неочаквани събития може да ви извадят от летаргията и да се наложи в почивния ден да участвате във важна среща. Не е изключено да ви поканят на политическа дискусия. На работното си място се справяте добре с поставените ви неочаквано трудни задачи. Както винаги сте в отлична форма и се изкушавате да блеснете, но може да си спечелите врагове. Вечерта, ако все още сте подтиснати, не пренасяйте лошото си настроение у дома, за да не се изпокарате с близките си, само защото се чувствате неразбрани. По-добре си почивайте и се откажете от сексуалните удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Отхвърлете до обед в  почивния си ден служебните си задължения. Следобед  поставете началото на нови задачи. Намерете най-добрата подкрепа за идеите си във вашата сфера на дейност. Общувайте предпазливо при запознанства, за да не ви измамят с някое некоректно предложение. Можете да организирате приятелска вечеря. Не пренасяйте напрежението в дома си, където ви очакват с добро настроение и приготвена семейна вечеря, а и ваши приятели са решили да ви гостуват. Не се лишавайте от обичта на любимите си хора и от зареждащ ви със сили секс. 

БЛИЗНАЦИ

Погрижете се да защитите интересите си, въпреки че в почивния ден  сте повлияни от емоцията. Склонни сте да се карате и с хората, които са добронамерени и готови да ви помогнат в трудни моменти. Рискувате да сринете авторите си заради обиди, изречени към колеги, които винаги са ви подавали ръка в трудни моменти. Любовните срещи ще дарят щастие както на семейните, така и на несемейните, които търсят своята половинка. Семейните да внимават, защото си гарантират разочарования в личния живот, ако се изкушат да се впуснат в изневери и сексуални удоволствия. 

РАК

Изпитвате потребност, въпреки че деня е почивен да кажете мнението си без да се налага да премълчаване пропуските на вашите колеги. Реалната оценка на постигнатото е болезнена за вашите колеги и не я приемат. Не са изключени разправии заради отдавна назряващи служебни проблеми, на които нарочно не обръщаха внимание. Вашите близки са гневни заради нежеланието ви да бъдете откровени с тях и да изясните причината за поведението си, вместо да пазите тайни носещи само разправии. Няма причина да се лишавате от обичта на интимната си половинка и от сексуални наслади. 

ЛЪВ

Вашият авторитет ще се издигне, ако завършите до края на почивния ден започната сутринта работа. Оценката е от значение за вашето материално състояние и за бъдещите ви планове. Вечерта направете анализ на постигнатото, за да отстраните грешките и да запълните пропуските в знанията си. Подгответе програмата си за следващия месец. Признайте си от какво се вълнувате и от какво се чувствате неуверени в интимния си живот, споделете желанията си и ще постигнете златната среда с вашата половинка. Създайте хармония в сексуалните си отношения. 

ДЕВА 

Не разчитайте на късмета си в този почивен ден. Успявате, ако се заемете отговорно с работа, което е единствената гаранция за успех. Не се притеснявайте да поискате помощ от колегите си или от влиятелните си познати. Добре е чрез тях да разрешите важен професионален проблем, който не бива да ви притеснява повече. Отношенията с брачната ви и интимна половинка постепенно се стабилизират, без много усилия от ваша страна, ако не допуснете нова грешка, при все, че са още крехки и може бързо да съсипете за миг брака и любовта. 

ВЕЗНИ

Днес, въпреки че денят е почивен, сте напрегнати и изнервени от неочаквано посещение на ваши познати, които искат финансова помощ. Изпълнени сте със сили, но сте разсеяни и нямате желание за работа. Бъдете упорити, ако искате да се справите бързо със служебните си задачи и да се приберете навреме у дома. Самотните жени да бъдат внимателни при избора на партньори, въпреки че самотата вече им тегне. Не е изключено да срещнете подходящия. Не бързайте да се подавате на чувствата си, за да не изживеете разочарования. 

СКОРПИОН

Предприетите от вас необмислени промени в този ден са причината за неприятностите на работното ви място в почивния ден. Отстоявайте търпеливо и без агресия мнението си. Останете верни на принципите си. Не е във ваша полза да спорите без причина с колегите си. Пътуванията са успешни. Не допускайте лични проблеми да отклонят вниманието ви от сериозните семейни задължения и занимания с децата ви. В интимните ви отношения е напрегнато. Чувствате се подтиснати заради усещането, че сякаш сте отхвърлени. 

СТРЕЛЕЦ

Начинанията са нежелателни. Почивния ден позволява да завършите започнатите задачи. Значимо предложение за делови задгранични пътувания изисква да прецените дали ще се справите с разноските. Предпазвайте се от обещания за лесни успехи, свързани с инвестиции, които ви носят загуби. Следобед се налага да се занимавате с лични и семейни проблеми, породени от раздразнението на брачната ви половинка, защото сте обещали да помогнете на роднини. Вечерта не се надявайте на примирие и сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Ще ви подведат с лъжи за лесни успехи, ако в почивния ден решите да се отдадете на нереалните си фантазии. Оценете силите си и се възползвайте от ставащото около вас, като не нарушавате стабилността си. Бъдете критични към постъпките си, особено на работното място. Избягвайте запознанствата. Бъдете сдържани в общуването с колегите си. За съжаление прекалената ви заетост е повод за сериозни конфликти, водещи до разочарования в личните отношения, ако не сте семейни. Бъдете компромисни и ако сте семейни, защото и без това сте причина за липсата на сексуален живот. 

ВОДОЛЕЙ

Ядосани сте защото и в почивния ден търсите отговори, за проблеми на работното място, от които зависят важни за вас решения. Взаимоотношенията ви с вашите колеги са обострени. Не слушайте близките си, които ви предлагат да си останете у дома и да не ходите на работа, защото ще си създадете допълнителни трудности. Не се надявайте на романтична среща, която сте уговорили заслепени от внезапно връхлетели ви чувства. Няма да се състои и не бива да съжалявате. Ще се почувствате наранени, а когато се приберете ще се откажете от секс с любимите си хора. 

РИБИ

В почивния ден трудно ще се справите със служебните си задачи, ако се лутате между желанието си за развлечение и вашите задължения и се чудите на кое от двете да дадете предимство. Ако сте убедени, че ще постигнете напредък в работата с поредното начинание, се заемете с него без повече бавене. Избягвайте запознанствата, дори и ако не сте семейни и търсите своята половинка. Рискувате да се доверите на привличането, което изпитвате, а не на разума си. Не бързайте със секса, ако не сте уверени в чувствата си.

Коментари

Задължително поле