Хороскопът на Алена: Везните ще си спечелят врагове, неочаквани събития за Скорпионите

ОВЕН

Налага се да разрешите финансови проблеми. Не се опитвайте да прехвърлите тази задача на вашите колеги. Ако успеете да се справите сами ще заслужите признание за възможностите си. Работата ви спори, ако не се притеснявате, че трябва да приключите по-рано. Общуването с деловите ви партньори е затруднено, но по тяхна вина. Вечерта ще си развалите настроението заради разправии у дома. Не пренасяйте лошото настроение върху близките си. Нямате настроение за романтични изживявания. Сексът за пореден път ще отиде на втори план. 

ТЕЛЕЦ

Провокации от страна на вашите колеги и трудности в общуването не бива да ви развалят настроението в успешния ден. Деловите разговори ви носят полза. Работата ви спори. Бъдете сдържани, дори и ако нарочно се опитват да ви пречат. Не реагирайте импулсивно и агресивно и не се подавайте на погрешни съвети. Не пропускайте среща с голямата си любов, която ще ви издигне на гребена на вълната и ще изпълни сърцето ви с огненият плам на чувствата. Няма да ви липсват романтични срещи, последвани от желани и незабравими сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Във ваша полза е да се пазите от резки скокове в настроението, с които вредите на отношенията си не само на работното място, а и у дома. Ако имате запознанства, добре ги преценявайте. Сред новите ви познати може да има идеални хора, но това не означава, че веднага може да им се доверите изцяло. Сред тях може да има и познати на ваши неприятели. В почивния ден обърнете внимание на семейството си и на любимите си хора. Не се лишавайте от романтичните мигове и сексуалните удоволствия.

РАК

Не се правете на герои и не надскачайте възможностите си, за да не се окажете с гръб и трясък стоварили се в нищото. На работното място бъдете търпеливи и разсъдливи и се дистанцирайте от кризата в отношенията, която изживяхте сутринта. Успехът е с вас, ако не допуснете агресивни изблици. Невъзможност да разрешите служебните си проблеми не е причина да сте нервни. Предпазвайте се от нови запознанства. Романтичната среща може да е разочароваща. Семейните жени да не се изкушават от сексуална връзка, за да избегнат проблемите и раздялата с брачната си половинка.

ЛЪВ

Причината за трудностите по пътя ви е породена от проява на безцеремонност и грубост на вашите неприятели. Те се опитват да рушат авторитета ви и да ви злепоставят пред вашите делови партньори. Общуването с вашите колеги е затруднено, заради нежелание да вникнете в думите им. Не изневерявайте, особено ако сте семейни, мили жени,  или имате стабилна интимна връзка! Вечерта ви очаква романтична среща. Не се подвеждайте от ласкателства, целящи да ви вкарат в леглото си. Сексът, дори и ако е само в този ден, ще остави трайна следа.

ДЕВА

Стабилността ви гарантира подкрепата, която очаквате от вашите колеги на работното място. Не предприемайте нищо ново, дори и да ви изкушават. Завършете започнатите задачи. Не налагайте мнението си и не проявявайте ината си. Не отказвайте помощ, ако ви е предложена с добри намерения от вашите колеги. Не ви съветвам да закъснявате, ако и днес сте на работа, за да имате време и за семейството и за любимия си. Вечерта ще изживеете жадуваното щастие, на което не се надявахте, последвано от незабравими сексуални мигове.

ВЕЗНИ 

Въпреки привидната ви стабилност, съдбата отново ви поднася изпитания. Прекалено голямо е изкушението да блеснете с умението си да показвате чуждите недостатъци. Ще си спечелите врагове. Проявете предвидливост и сдържаност в общуването. От вашето поведение и разсъдливост зависи успехът ви, ако сте на работното място. Вечерта отидете на ресторант с любимия, а ако сте семейни с партньора и децата си. Дори и да не сте настроени за секс, можете да превърнете вечерта в дома си в изпълнена с приятни  и спокойни интимни мигове. 

СКОРПИОН 

Денят е противоречив с неочакваните събития, които ви поднася. Изисква от вас анализ на всичко, което сте постигнали. Семейните проблеми са на преден план и изискват такт и търпение, за да ги разрешите. Длъжни сте да бъдете предпазливи по отношение на деловите си партньорите, за да избегнете грешки породени от нереални предложения за бизнес. Интимният ви партньор е на върха на щастието, защото с вас се освобождава от грижите и проблемите си. Не се надявайте на сдобряване в леглото, ако не сте семейни и сте се скарали сутринта, защото сексът няма да ви достави удоволствие и може да ви отдалечи.

СТРЕЛЕЦ

Ще ви изненада предложение за спешна работа, допълнителна но доходоносна. Ако я приключите до края на деня ще ви донесе добра печалба. Не ви съветвам да я отказвате, защото парите са ви необходими. В материално отношение успехите са с вас, ако не се подадете на направените ви  предложения за инвестиции през следващата седмица. В личният ви живот очаквайте разправии с брачния си партньор и се пазете да не се стигне до тотален срив в отношенията. Не допускайте сексуални контакти, ако не сте се опознали добре с новия си партньор. 

КОЗИРОГ

Днес сте подвластни на емоцията и се налага да направите избор между романтичните увлечения, работата и семейните си задължения. За вас е от значение да си изясните кои са ви приоритетите. Вие сте хората, които най добре знаете към какво се стремите и как очаквате да се развият професионалния ви живот и личните ви отношения. Денят позволява да изясните причините, ако сте ги обтегнали. Откажете се от романтична среща. Запознанствата са разочароващи и ще ви наранят. Отдайте се на чувствата си, но само ако са споделени и на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Въпреки конфликтите, в които се опитват да ви въвлекат ваши роднини имате възможност да постигнете успех на работното си място и да се справите със служебните си задължения. Бъдете активни. В бизнес делата ви ще настъпи положителна промяна, която ще усетите следобед. Не проявявайте агресия, ако някой отказва да ви подкрепи. Очаквайте романтично запознанство. Несемейните жени могат да срещнат подходящата половинка, ако не са прекалено взискателни. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия, които ще ви заредят със самочувствие.

РИБИ

Ще ви провърви в реализирането на нови ваши идеи. С  поставените ви служебни задачи си справяте успешно, въпреки че не сте склонни да сте дейни и задълбочени. Насрочете делови срещи за следващите дни. Направете уговорката през новата седмица да подпишете договорите, които ще ви донесат добри приходи. Не прекалявайте с търпението на близките си в почивния ден. Любимия ви очакват повече внимание от вас. Няма да сте настроени за сексуални удоволствия, но пък можете да си създадете приятни романтични мигове.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп