Хороскопът на Алена: Деловите срещи носят успех на Овните, финансова стабилизация за Телците

ОВЕН

Деловите срещи може да ви донесат успех, ако не прекалите с претенциите си и не се опитвате насила да налагате мнението си пред вашите колеги във времето на ретроградното движение на Меркурий. Колкото и да ви се иска, няма как бъдете водещи в този ден. Въпреки опасността от неуспешните разговори сте длъжни да се справите с неотложните си задачи и да помогнете на колегите си за деловите им задължения. Вечерта си останете у дома и отдайте дължимото внимание на близките си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили и с добро самочувствие.

ТЕЛЕЦ

Общуването ви се отдава с лекота, въпреки ретроградното движение на Меркурий. Имате възможност да осъществите отлагани, но желани делови срещи, които дълго време не успявахте да уредите, заради заетостта на хората, които ви интересуват. Разговорите са успешни и със сигурност ще доведат до подписването на договори, както и до финансова стабилизация. В семейството създайте хармония и разбирателство. Вечерта се отдайте на приятни романтични мигове с любимите си хора и на приятни сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Заемете се с новите си задачи, въпреки ретроградния Меркурий и без да се притеснявате от трудности заради нахалството на вашите конкуренти, искащи на всяка цена да научат плановете ви. Не им обръщайте внимание и не им давайте никакви обяснения. Определете реалните граници на своите възможности, не си поставяйте глобални делови задачи, за да не се провалите без да се усетите. Засилва се увереността ви. Чувствате се неотразими. Отношенията с близките ви са хармонични и искрени. Създайте си романтична обстановка и приласкайте любимите си хора за приятни сексуални изживявания.

РАК

Добре е за безработните, без значение от колко време са в принудителна почивка, да си потърсят работа и в никакъв случай да не отказват полученото предложение. В противен случай да се сърдят на себе си за възникналите проблеми при ретроградния Меркурий. Ще получите подкрепата на влиятелни хора. Възможен е успех, ако се занимавате с търговия, както и с производствена дейност. Мъжете да се пазят от проблеми в личният живот. Трябва им съвет или помощ, която не трябва да отказват, само за да не ги помислят за слаби и неспособни да се справят сами. Не се вживявайте в проблемите си, а си легнете рано, отлагайки интимните мигове за следващата вечер. 

ЛЪВ 

Имате възможност за успешна изява, но промените, с които както винаги не сте съгласни, въпреки че са във ваша полза, няма да ви харесат. Не спорете защото решението за тях е спуснато от вашите началници. Не е желателно да пътувате, Меркурий е ретрограден. Обмислете с какъв бизнес да се заемете, ако сте безработни. Тези от вас, които работят с ниска заплата, да проведат успешни  разговори за увеличаването й. Внимателният анализ на интимните ви отношения може да ви помогне да преодолеете започналата сутринта криза. Вечерта на всяка цена споделете плановете с близките си. Не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще ви заредят с нови сили. 

ДЕВА

Стабилизирайте завоюваните позиции въпреки ретроградния Меркурий. Ще се наложи да се примирите с промяна на плановете си, която не зависи от вас. Бъдете внимателни на работното място, за да избегнете непоправимите грешки. Ще се ядосате, че не успявате да изявите способностите си. Въпреки това, ако сте предпазливи и предвидливи, успехът ще ви следва по петите. Възможен е неочакван обрат в личния живот. Бъдете внимателни, за да не отдалечите любимия си. За вас любовта е от огромно значение, а сексуалният ви живот също трябва да е хармоничен. 

ВЕЗНИ

Бъдете предпазливи с познанствата, срещите и разговорите - делови и лични, през този ден. Ще срещнете хора по време на пътуване, но запознанствата няма да бъдат успешни, нито като приятелски, нито като очертаваща се възможност за  бъдещо развитие за делово сътрудничество. По-добре е да не се доверявате при ретроградното движение на Меркурий. Предпазвайте се и не говорете много, за да избегнете разочарованията. Следобед са възможни семейни разправии, за които няма видима причина. Децата ви искат да им обърнете внимание. Вечерта се приберете рано и се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Денят е много добър и успешен за всички, които са заети с творческа професия въпреки ретроградния Меркурий. Стабилизирайте постигнатото на работното място и внесете ред в деловите си отношения, но без да проявявате агресия. Не бива да се опитвате да тръгвате в нова посока, само защото някой ви е ядосал, а и не е време за драстични промени в живота ви. Бъдете отговорни към задълженията си. Постарайте се да не лишавате от присъствието си интимната си половинка. Любимите ви хора са се подготвили с вечеря на свещи и са изпълнени с желание за сексуални наслади.

СТРЕЛЕЦ

Обмислете добре задачите си, преди да пристъпите към работа, въпреки ретроградния Меркурий. Преценете имате ли желание и възможност за създаване на собствен бизнес. Деловите срещи са успешни. Разговорите с деловите ви партньори са полезни за бъдещите ви професионални планове и за финансовата ви стабилизация. Вечерта сменете обстановката и си създайте приятни емоции. В семейството също трябва да сте толерантни към близките си. Спокойният тон ще ви помогне повече от проявата на агресия. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да преодолеете кризата в отношенията с любимия.

КОЗИРОГ

Упоритостта е вашият най-добър помощник, въпреки ретроградния Меркурий, но на моменти ви изоставя, заради ината ви и нежеланието да се заровите в рутината на ежедневието. Възползвайте се от това ваше качество.  Притежавате завидна енергия и сте активни на работното място. Ще постигнете поредния връх за изненада на всички. Решите ли да се захванете с нова задача,  започвайте веднага да я реализирате. Проблемите с половинките ви са породени от нежеланието ви да им покажете, че ги обичате. Взаимното доверие е важно за двама ви. Ревността ви е наранила любимия ви който е решил да потърси други сексуални партньори, за да ви отмъстят.

ВОДОЛЕЙ

Предстои ви запознанство, което ще промени из основи  живота ви и при ретроградния Меркурий. Ще се наложи да взимате важни решения свързани с личния и професионалния си път, за да не съжалявате както за пропуснатите ползи, така и за допуснати грешки, които ви нараняват. Овладейте емоцията. Разсеяността и песимизмът ви пречат за реална оценка на ситуацията на работното място. Контролирайте емоцията си. Грешки в поведението ви са обидили партньорите ви. Вечерта ви очаква романтична среща. Приятният и изпълнен с емоции секс и вашата деликатност, доколкото сте способни на нея, мили жени, може и да изгладят недоразуменията.

РИБИ

Неочакван разговор ще окаже сериозно влияние върху работата и дългосрочните ви планове и при ретроградното движение на Меркурий. Бъдете внимателни, ако сте служители в държавния сектор. Ако сте решили да инвестирате, отчитайте всички възможни рискове, преди да подпишете договорите. Обмислете задълбочено идеите си, преди да се заемете с осъществяването на вашите нови, изискващи подкрепа планове. Няма да ви липсват и романтични мигове, стига на не ги пропилеете заради ината си. Не изневерявайте! Сексът с любимите ви със сигурност ще ви достави удоволствие.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп