Хороскопът на Алена: Дългоочаквано признание за Везните, изненадващи печалби за Скорпионите

ОВЕН

Днес сте в особено настроение, не се задълбочавате в думите на околните и сте склонни да се поддадете на странично влияние, без да осъзнавате, че неприятели искат да ви отклонят от поставените цели. Позволили сте си необмислени промени, които затрудняват изпълнението на служебните ви задачи. Следобед ще изчезне цялата ви самоувереност. Не ви съветвам да пътувате. Избягвайте запознанствата, дори и ако не сте семейни и търсите своята половинка. Не бързайте със секса, ако не сте уверени в чувствата си, скъпи жени. 

ТЕЛЕЦ

Промените няма да ви харесат. За съжаление трябва да се примирите с всичко, което се случва и да приемете ставащото безропотно, колкото и да ви е трудно. Не предприемайте рисковани начинания, които ще провалят целия ви ден и ще изнервят вашите колеги. Стабилизирайте позициите си и резултатите, които постигнахте сутринта. Вечерта, ако все още сте подтиснати, не пренасяйте лошото си настроение у дома, за да не се изпокарате с близките си. По-добре си почивайте и се откажете от сексуалните удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Настроението ви е променливо, заради проблеми, които искате на всяка цена да разрешите. Вашите колеги са готови да ви повярват и помогнат, ако провеждате спокойно разговорите си с тях.  Сторете го и успехът е с вас. Не ви съветвам да пътувате, защото сте разсеяни, напрегнати и нервни и ако сте зад волана рискувате проблеми. Не пренасяйте напрежението в дома си, където може да ви очакват с добро настроение и приготвена семейна вечеря, за да не се натоварвате и с това задължение. Не се лишавайте от обичта на любимите си хора и от зареждащ ви със сили секс. 

РАК

Изненадата ви са интересни запознанства. Заредени с добро настроение ще осъзнаете, че трудностите са преодолими. Вървете уверено към целта си. Денят не позволява договаряне на съвместен бизнес и подписване на финансови документи. Не допускайте разходи, които могат да доведат до личните ви загуби. Любовните срещи ще дарят щастие както на семейните, така и на несемейните жени, които търсят своята половинка. Семейните да внимават, защото си гарантират разочарования в личния живот, ако се изкушат да се впуснат в изневери и сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Трудностите на работното място са породени от грешки на колегите ви. Ще се справите, ако проявите нужното търпение и се задълбочите в работата си. Идеите ви ще бъдат подкрепени. Приемете предложената помощ. Не се захващайте с новите си задачи в този ден, ако не са спешни и със срокове, които трябва да спазите. Вашите близки са гневни заради нежеланието ви да бъдете откровени с тях и да изясните причината за поведението си. Няма причина да се лишавате от обичта на интимния си партньор и от сексуални наслади. 

ДЕВА

На работното място не допускайте финансови загуби, защото днешният ден ви обещава само и единствено материални успехи. Бъдете отговорни към себе си и не проявявайте доверчивост. Късметът може да ви изневери. Измамниците ви дебнат, ако пазарувате в голям магазин. Предпазвайте от кражби. Признайте си от какво се вълнувате и от какво се чувствате неуверени в интимния си живот, мили жени, без да се притеснявате. Създайте хармония в сексуалните си отношения. Съветът ми е към тези от вас, които са на 50 години и вече си мислят, че са стари, да не забравят, че с тази нагласа си вредят и сами подтикват партньорите си към изневери.

ВЕЗНИ

Преценете реалните си професионални възможности. Не отлагайте изпълнението на текущите си служебни задачи. Начинанията не само са успешни, а и ще ви донесат признанието, към което се стремите от месеци. Вникнете в идеите на колегите си, за да не усложните ненужно отношенията си. Отношенията с брачния ви или интимен партньор постепенно се стабилизират, ако не допуснете нова грешка, при все, че са още крехки и може бързо да съсипете за миг брака и любовта. От вас зависи дали ще съхраните временното спокойствие, дали ще създадете хармонията, която ви обещава сексуални наслади.

СКОРПИОН

Начинанията са успешни, ако сте прозорливи и умерени. Не доказвайте възможностите си, като рискувате и се впускате в авантюри. Изненадващи промени в материалното ви положение са резултат от приключени съвместни проекти, по които работите. Ще ви донесат печалби, които ще изненадат и вас и колегите ви. Самотните жени да бъдат внимателни при избора на партньори. Не е изключено да срещнете подходящия. Не бързайте да се подавате на чувствата си, за да не изживеете разочарования. Не са изключени проблеми с интимния ви партньор. Не бъдете груби в леглото. 

СТРЕЛЕЦ

Предложение за работа в съдружие ще ви донесе добри приходи. Бъдете внимателни при преговори и особено ако са свързани с финансови зависимости. Уговорените срещи са неуспешни, а задачите си изпълнявате с много усилия, но въпреки това успехът е с вас. Печелите добре, ако се занимавате с търговска дейност. Не допускайте лични проблеми да отклонят вниманието ви. В интимните ви отношения е напрегнато. Чувствате се подтиснати заради усещането, че сякаш сте отхвърлени. И днес сте орисани да очаквате сексуалните удоволствия без гаранция, че ще ги изживеете. 

КОЗИРОГ

Вашите планове могат да се осъществят, но трябва да сте дейни и да не прехвърляте задълженията си на колеги, които ще ви създадат проблеми. Не губете времето си със странични занимания. Отложете подготовката за подписването на банкови, приходни и разходни документи, ако не сте ги прегледали заради липса на време. Следобед ще се наложи да се занимавате с лични и семейни проблеми, породени от раздразнението на брачния ви партньор. Вечерта не се надявайте на примирие и сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Трудностите може да блокират пътя ви, заради недоглеждане и пропуски при изпълнения на служебните задачи, които са ви поставили сутринта. Неприятен факт е, че се лишавате от уважението и важната подкрепата на колегите си. Сами си създавате проблеми на работното място, от които този път няма да излезете сухи и невинни. За съжаление прекалената ви заетост е повод за сериозни конфликти с партньора си, водещи до разочарования в личните отношения. Бъдете компромисни, защото и без това сте причина за липсата на сексуален живот. 

РИБИ

Късметът не е с вас и не ви подкрепя според очакванията ви. Не допускайте провал заради прибързаност. На работното си място отхвърляте задачите си с лекота. Не се натоварвайте с отговорностите на колегите си. Отложете планираните срещи. Не се надявайте на романтична среща, която сте уговорили заслепени от внезапно връхлетели ви чувства. Няма да се състои. Ще се почувствате наранени и ще се откажете от секс с любимите си хора.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп