Хороскопът на Алена: Идеален ден за пътуване за Стрелците, Козирозите се доказват на колеги и близки

ОВЕН

Не се захващайте с нови задачи сутринта в този ден. Постарайте се да изчакате търпеливо и ги обмислете отново в най-малките подробности следобед. Ще си спестите проблеми и грешки поради недоглеждане. Разсеяността ви вреди. Причината за нервното напрежение е в нежеланието ви да видите собствените си грешки. Прибързаността в разговорите с любимите ви хора е причина за неразбирателство. Не са уверени в чувствата ви и искат да се разделите. Няма да сте готови за сексуални удоволствия вечерта, а това ще е още един повод за разправия. 

ТЕЛЕЦ

Бъдете трезви и разсъдливи, но също и уверени и сговорчиви, ако се налага да спечелите на ваша страна нови делови партньори. Оценете реално възможностите си. Не се опитвайте да хитрувате и да надскачате себе си. С коректност и великодушие ще постигнете успех. Деловите срещи няма да ви донесат успех. Не се опитвайте да налагате правила в отношенията с любимите си хора, ако не сте семейни, мили жени, защото това ще ги отблъсне от вас и ще ги загубите. Несемейните, които са влюбени,  да се съобразяват изцяло с желанията на партньорите си в сексуалните мигове.

БЛИЗНАЦИ

Появата на сериозни препятствия ще ви обърка плановете, особено ако сте се захванали с рисковани начинания. Трудностите ще ви предпазят от грешки. Активността на работното място ще ви донесат добри резултати и финансови постъпления. Не предизвиквайте нежелателни обрати. Тези от вас, които са влюбени, днес могат да споделят чувствата си и да направят крачката към сериозно обвързване. Семейните да не допускат изневяра, защото ще съжаляват за отдалечаването на партньора си.

РАК 

Разчитайте на себе си и на здравия разум, за да избегнете трудностите. Не избързвайте. Поставете ново начало следобед. Бъдете особено предпазливи на работното място. Сключете уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове. Оценете доколко надеждни са вашите нови партньори, ако искате да жънете успехи.  Разрешете семейни проблеми и недоразумения с интимната половинка. Вечерта се отдайте на приятни романтични мигове и на сексуални удоволствия, които са желани от двама ви, защото ще ви избавят от напрежението. 

ЛЪВ

Днес се изолирайте и да се отдайте на задълженията си на работното място. Във ваша полза е да защитите себе си и позицията си с всички коректни средства. Изцяло сте във властта на емоцията. Готови сте да изкарвате яда си на всеки, който се изпречи на пътя ви, но по този начин ще си спечелите неприятели. Ако не ревнувате без причина имате шанс да разрешите проблемите си. Нови любовни завоевания ще се окажат разочароващи. Ако сте скъсали с интимните си партньори, се откажете от секс със случайни партньори и изчакайте да се влюбите отново. 

ДЕВА

Предстои ви напрегнат ден, най-вече заради отношенията с близките ви, но за съжаление и на работното място с вашите колеги. Промяна в настроението и в поведението ви е повод ваши конкуренти да ви вредят. Не взимайте важни решения. Собствените ви действия днес може да се обърнат срещу вас. Ако сте семейни и се влюбите неочаквано, внимавайте защото ще си създадете проблеми. Брачната ви половинка няма да ви прости изневярата. Сексуалните ви отношения зависят от вашата коректност и желание за интимност, което ви липсва, защото сте преуморени. 

ВЕЗНИ

Наивни сте и затова сте склонни да се впускате във всяко примамливо предложение, което ви се струва печелившо, но не осъзнавате, че е във ваша вреда и с тенденция да ви използват. За ваша изненада рискувате да се провалите и да претърпите загуби. Застрашени сте от опасността да пропилеете целият ден в умуване как да постъпите. За да срещнете половинката си трябва да приемате хората такива каквито са. За да сте щастливи в интимните мигове с любимите си хора, трябва да създадете хармония и в сексуалните си отношения. 

СКОРПИОН

Стабилизирайте постигнатото на вашето работно място, а също и отношенията с вашите колеги. Не позволявайте да ви отклонят от важните задачи, които са ви възложили за изпълнение. Не спорете с колегите си. Пътуванията са успешни. Имате прекрасната възможност да започнете новите си проекти. Ако все още се обичате с интимната си половинка не се подавайте на прекалена зависимост един от друг. Сексуалното привличане между вас и брачната ви половинка е породено и от духовната ви връзка. 

СТРЕЛЕЦ

Днес ви очаква обичайната рутинна работа. Стабилизирайте постигнатото. Обсъдете предстоящото подписване на договори. Ако имате спешни задачи на работното място, се справяте успешно. Денят е идеален за пътуване. Обърнете внимание на новите изгодни делови предложения и използвайте максимално изгодата за себе си. Имате възможност да оправите личните си отношения. Нищо чудно да се увлечете в нова романтична връзка. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако интимната ви половинка отговаря на темперамента ви. 

КОЗИРОГ

Предстои ви успешен и изпълнен с положителни емоции ден. Време е да докажете на колегите и на близките си, че новите идеи, които имате са осъществими и ще ви помогнат да получите признание. Успехите ви ще предизвикат завистта на околните, ако прекалявате с хвалебствените думи за вашите възможности. Интимните ви партньори са се отдалечили, заради съмнения, че им изневерявате. Дали сте им повод да не ви вярват и трудно ще спечелите отново доверието им. Не се опитвайте да се сдобрявате в леглото, защото дори и да се стигне до сексуален контакт, той няма да оправи отношенията ви. 

ВОДОЛЕЙ 

Бъдете отговорни за действията си и не си създавайте проблеми с хора, които внезапно са се появили на вашето работно място  и нямат право да се намесват в работата ви. Приемете, че са дошли, за да ви навредят и ги отпратете. Занимаващите се със строителство да не правят копка на нова сграда. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Любимите ви се притесняват заради нежеланието ви да им докажете чувствата си. Постарайте се да предразположите интимния си партньор за сексуални удоволствия. Ще изгладите недоразуменията. 

РИБИ

Ще се радвате на материални успехи. Не планирайте деловите си срещи. Не взимайте важни решения. Възможни са провали на работното място и невъзможност да прецените дали са надеждни партньорите ви. Отложете деловите разговори, за да си спестите неуспехите и разочарованията, породени от невъзможност да преценявате правилно хората. Денят ви дарява шанс за среща с подходящата половинка, ако не сте семейни. Чувствата ви са споделени. Нямате желание за сексуални удоволствия. Този факт отново ще озадачи партньорите ви и ще ги дистанцира.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп