Хороскопът на Алена: Лъвовете с внезапни и непредвидени разходи, Девите със съобщение за приходи

ОВЕН

Липсата на желание за работа ще доведе до нежелани промени в професионалните ви планове, защото са ви принудили да работите повече от обичайното, а това ви изнервя.  Умората е причината да сте несговорчиви и мудни, но във ваша вреда. Не ви съветвам да пътувате. На обяд с деловите си партньори поговорете в неформална обстановка, въпреки ретроградното движение на Меркурий. Пазете се от проблеми, скъпи дами. Вашите претенции към близките ви ще доведат до скандал. Помислете си как да си възвърнете хармонията в интимните отношения, ако искате да се отдадете на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Приключете със задачите, които няма как да изчакат до следващия ден, за да не пропуснете доброто заплащане за завършването им в срок. Напрежението ви носи полза, защото ви принуждава да сте разумни. Ще се избавите от желанието за мъст породено от ваши съседи, подкрепени от ретроградното движение на Меркурий. Проявете отговорното си отношение на работното място, ако искате да бъдете оценени. Със съжаление ще установите, че обектът на чувствата ви е насочил стрелите на Амур в друга посока. Не си заслужава да страдате. Несемейните жени отмъщават за неосъществената любовна връзка, отдавайки се на сексуални удоволствия със случайни партньори. Няма да потънете в забрава.

БЛИЗНАЦИ

Ще успеете да се справите блестящо в трудна, но и деликатна ситуация, свързана с професионалните ви задължения, от която ще извлечете с чест. Стабилизирайте постигнатите резултати, подтикнати и от ретроградното движение на Меркурий, след като са ви възложили нови задачи. От вашето усърдие зависят и похвалата и паричното поощрение, което ще ви зарадва когато ви е най-необходимо. Имате намерение да се впуснете в нова любовна авантюра, мили жени. Помислете добре дали заслужава усилията ви или ще си загубите времето напразно. Щастието е кацнало на рамото на семейните. Очакват ги романтична вечеря на свещи и сексуални мигове.

РАК

Ваш близък приятел и колега, на когото разчитате, няма да оправдае възлаганите очаквания. За съжаление поведението му ще окаже влияние и върху вашата работа. В този ден сте готови да помогнете на колега при изготвянето на нов проект, но може да се окаже, че правите поредното непоискано добро и си печелите неприятели, особено при ретроградното движение на Меркурий. Изяснете проблемите си в личните отношения. Не допускайте да ви тласнат в посока, която е различна от отредената ви по Съдба. Непредпазливия секс ще ви създаде проблеми заради неочаквана бременност и прибързан брак. Бъдете внимателни тази вечер.

ЛЪВ

Не проявявайте агресия към колегите си, които нямат вина за вашите проблеми. Внезапни и непредвидени разходи могат да предизвикат финансовата ви нестабилност, при това задълго. Налага се да се отдадете на активна работа, да си изключите телефоните, за да не се изпокарате и с приятели и с близките си, а и Меркурий е все още ретрограден.  Възможен е сблъсък с грубост и некоректни отношения от страна на интимната ви половинка. Бъдете внимателни. Не бъдете прекалено упорити и инатливи, защото интимните ви партньори ще ви лишат от сексуални удоволствия.

ДЕВА

Не разчитайте на успех, ако сте направили губещи инвестиции. Очаквайте съобщение за приходи, но не бързайте да уговаряте инвестиции, защото Меркурий е ретрограден. Не си създавайте врагове сред вашите делови партньори, които ви ценят и уважават. Не се домогвайте до допълнителна печалба, която е за сметка на колегите ви. Бъдете борбени, без да сте агресивни и нагли. Семейните и влюбените жени да подготвят романтична вечер, насаме с любимите си. Самотните да не се затварят в къщи. Ще сте щастливи в интимните мигове с любимите си, заради неудържимото привличане и взаимното желание за сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

До обед се задълбочете в служебните си задачи, а следобед настроението ви се подобрява. Въпреки това прекалената ви чувствителност води до непредвидени емоционални реакции, които нараняват околните. Постарайте се да не обиждате колегите си, само защото сте станали без настроение и се чудите на кого да излеете гнева си, въпреки повелята да сте добронамерени, заради ретроградното движение на Меркурий. Денят е бил уморителен, мили дами, трудно ви е да сте усмихнати, но е задължително да сте в добро настроение. Вечерта си създайте положителни емоции с любимите си хора. Зарадвайте интимния си партньор с мечтаните романтични мигове и се отдайте на сексуални удоволствия

СКОРПИОН

Вашите колеги са изнервени от досадното ви настояване да сте активни и те покрай вас, въпреки че никак не им се работи дори и за личното им благо. Бъдете сговорчиви и приключете със заниманията си до обед. Служебните отговорности не са причина да налагате правила на поведение, които ви печелят врагове. Обмислете добре начинанията, които ви изкушават във все още ретроградното движение на Меркурий. Затрудненията в общуването с брачната или интимна половинка са сигурни, ако не се опитате да хармонизирате отношенията си. Звездите ви предупреждават за край на романтично увлечение или сексуална връзка, в която не влагате чувства, а се преструвате. 

СТРЕЛЕЦ

Не купувайте скъпо оборудване за офиса, за да блеснете, ако не ви е необходимо. Бъдете по-пестеливи, защото скоро се очертава проект, където да вложите средства. Не взимайте важни решения. Ако са от значение за бъдещите ви професионални планове, ще си спестите грешки, породени от прибързаните ви действия и желанието да изпреварите времето, неспазвайки повелята на ретроградния Меркурий. Възможни са проблеми, свързани с любим човек или приятел. Единствено от вас зависи дали ще се разделите завинаги или ще продължите отношенията си. Зарадвайте интимния си партньор с шампанско, вкусна вечеря и сексуални наслади.

КОЗИРОГ

Имате възможност да подновите стари приятелства. Пътуване ще ви се отрази добре. Начинанията ще ви донесат успех, ако ги обмислите отново и не сте прибързани и подписвате документи и договори. Надявате се на себеизява в нова професионална област. Бъдете готови да помогнете на колегите си, ако сте на работното си място, за да имате подкрепата на ретроградния Меркурий. Настъпва моментът да приключите проблемите с интимния си партньор, които ви притесняваха в последните дни, дори и ако решите да се разделите. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако сте проявили ината си и неразбиране към любимите си хора, без да имат вина.

ВОДОЛЕЙ

Овладейте емоцията си, която днес е надхвърлила допустимите граници и ви вреди. На работното място премълчавайте, за да избегнете конфликтите и напрежението в отношенията с колегите си. Бъдете умерени в критиката, дори и ако е заслужена. Ще чуете умишлени нападки и унизителни обидни квалификации, свързани с вашия професионализъм, но ще бъдете възмездени от ретроградния Меркурий.  Имате възможност да разрешите личните си проблеми, които ви отдалечават от любимия, но ви е нужен такт и безкрайно търпение. Компромисите са задължителни. Възвърнете си хармонията в отношенията, за да изживеете незабравими сексуални наслади.

РИБИ

Трудности няма да липсват в този ден, но е във ваша власт да се справите с тях, особено със страничните, предизвикани от колеги. Забравете  рискованите начинания, не подписвайте договори за инвестиции. Приемете препятствията като поредното предизвикателство, което ще ви издигне на ново професионално ниво. Успехът е отново с вас, ако не се откажете от служебните си задължения. Следобед се очертават разправии заради обещания, които не сте изпълнили и които са породили ревност у партньора ви. Разсейте съмненията за изневяра, защото отдалечаването ще ви лиши от нормален сексуален живот.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп