Хороскопът на Алена: Лъвовете с трудности заради роднини, неприятели се опитват да навредят на Девите

ОВЕН

Заемете се с желана творческа дейност. Съдбата ви закриля от неприятели и ви предпазва от проблеми, като ви дарява увереност в бъдещите успехи. Не пропускайте да се възползвате от този шанс. Не се изкушавайте в устрема си да работите инатливо и задъхано, защото ще изнервите колегите си. Въоръжете се с търпение и няма да сгрешите. Вечерта си почивайте сред близките си или в компанията на любимия. Сексуалните удоволствия ви зареждат с желание за живот, но в този ден са още по-незабравими. 

ТЕЛЕЦ

Не ви съветвам да обсъждате отношенията си на работното място, защото вашите колеги няма да ви разберат. Рискувате да приемат желанието ви за разговор като  опит от ваша страна да им вмените вина. Мърморенето и критиката и безконечните служебни телефонни разговори ще ви изнервят и ще излеете гнева си върху невинни жертви, които случайно попадат във вашето обкръжения. Постарайте се да не съсипете изградената хармония в семейството и с интимния си партньор. Ако за първи път излизате с новите си партньори, които неудържимо ви привличат, не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Неочаквано ви изненадва делова среща, която ще остави трайна следа в живота ви и ще повлияе професионалните ви планове, но с предпазливост. Ще ви донесе и бъдещи финансови успехи. Вечерта, след края на работния ден си намерете приятна компания, създайте си приятни емоции. Ново запознанство ще ви зареди с вдъхновение и желание да творите. Вечерта ще изживеете поредните приятни романтични мигове с любимия. Някои от вас ще се разочароват, че чувствата им не са споделени. Ако е така не бързайте да се отдавате на сексуални изживявания със случайни или малко познати партньори.

РАК

Ограничете контактите с делови партньори, а вечерта отменете срещите и поканите за гостуване. Заредете се с оптимизъм и ще преодолеете неразположението и недоволството си. Ако не надмогнете песимизма си останете си у дома, защото нито ще се справите със служебните си задължения, нито ще постигнете целите си при разговорите с вашите колеги. Не допускайте конфликт с брачния партньор, скъпи жени. Не бързайте да мъстите, като изневери или флиртува пред очите ви. Всички опити да се наложите като незаменими интимни партньори и да докажете своята сексуалност ще останат неразбрани.

ЛЪВ

Очаквайте трудности заради ваши роднини. Заради поредните клюки ще ви искат пари, но без да ви ги връщат. Откажете им без колебание, за да съхраните добрите си отношения. Ако сте дали обещание на колегите си, че ще отидете на среща с на ваши делови партньори, бъдете коректни, въпреки че днес изобщо не ви се работи. Радвате се на хармония в личните отношения, но ревността, която ваши неприятели разпалват у любимите ви хора е проблем. Ако интимния ви партньор няма желание за секс, може да е заради поредната интрига. 

ДЕВА

Обърнете внимание на отношенията си с вашите приятели, близки и колеги. Неприятели се опитват да ви навредят, а и късметът не е с вас. Колегите ви са поискали съвет от вас, който не бива да им отказвате. Знаете, че без странична помощ трудно ще отхвърлите сами задачите си. Бъдете толерантни към чуждите потребности. Не ви съветвам да водите разговори с любимия и да изяснявате отношенията си. Не се надявайте на сексуални удоволствия, защото интимния ви партньор изобщо не е настроен за това. 

ВЕЗНИ

От сутринта в този ден сте отпаднали и нямате желание за работа. Пазете се от измами при служебни срещи. Вашата мнителност води до агресивни, необмислени постъпки. Не провеждайте делови разговори, дори и ако колегите ви настояват да го сторите на всяка цена и ви провокират. Няма да са във ваша полза. Влюбени сте в погрешния партньор, скъпи жени. Не се колебайте да прекъснете още днес връзката си, за да си спестите страданията и душевните терзания. Въпреки желанието да сте обичани и мечтата за сексуални мигове, е по-добре да се усамотите.

СКОРПИОН

Разрешете всички възникнали проблеми на работното си място, като действате с такт, търпение и внимателно поднасяте критичните си забележки. Когато поднасяте идеите си свързани със служебните ви задължения, сторете го така, че думите ви да бъдат възприети от колегите ви с лекота. Стабилизирайте семейните си отношения. Не ви се вярва, че интимния ви партньор може да ви изостави. Не бъдете така самоуверени. Не сте дали достатъчно гаранции за чувствата си. Сексуалните удоволствия могат и да ви подминат.

СТРЕЛЕЦ

Не фантазирайте и не си поставяйте нереални цели. Само с разумни действия от ваша страна успехът и признанието са ви гарантирани. Заемете се със задълженията си на работното място. Не се колебайте да поставите исканията си пред вашите началници и колеги, ако са свързани с финансиране на общ проект. Любимият ви очаква от вас внимание и е готов да ви дари романтични мигове. Сексът ще ви зареди с нови сили и ще ви даде доказателство за чувствата на интимния ви партньор.

КОЗИРОГ

Очаквайте запознанства, които не бива да пропускате. Не ви съветвам да отидете за малко на работа, ако присъствието ви не е задължително, но ако се налага да сте там бъдете отговорни и задълбочени. Ако днес сте в отпуск и сте решили да се занимавате с ремонти у дома или на вилата, бъдете предпазливи. Не сте настроени за физическо натоварване, а разсеяността е причина за травми. Ако имате намерение да създавате семейство, още веднъж се вгледайте в себе си и преценете дали сте готови за тази крачка. Любимият ви е подготвил изненада.

ВОДОЛЕЙ

Ако имате усещането, че общуването с много хора ще натовари психиката ви, отложете деловите си срещи, могат да почакат деня в който сте готови и няма да се провалите. Приемете покана за делови коктейл, която ще ви донесе запознанства. Внимавайте, защото може да пропуснете да осъществите полезни и дълго очаквани запознанства. Вечерта е възможен неочакван конфликт у дома, който бързо ще бъде разрешен във ваша полза, ако убедите брачния си партньор в чувствата си. Днес не сте в настроение за сексуални удоволствия.

РИБИ

Днес сте изцяло във властта на емоцията, която пречи да се справите добре с професионалните си задължения, въпреки че няма кой да се заеме с тях вместо вас. Не сте готови да поемете отговорност за действията си. Лошото ви настроение може да стане причина за разправия с колегите ви, която ще ги изнерви. Вечерта си дайте почивка. След работа избягвайте проявите на агресията към близките си, дори и ако с нещо са ви подразнили. Легнете си рано и се откажете от секса, защото няма да ви достави удоволствие.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп