Хороскопът на Алена: Новина за материалното състояние на Овните, Телците разрешават натрупали се проблеми

ОВЕН
 
Избегнете неприятностите и конфликтите със странични и непознати хора, ако се сблъсквате с тях в този ден. Очаквайте новина за подобряване на материалното състояние - заслужено и навременно. Признанието и успехът ви са гарантирани, ако сте разумни и умерени. Не се захващайте с нови задачи. Звездите ви предупреждават за разправия заради ревност от страна на половинката ви. Бъдете мили и докажете невинността си с красив букет, хубаво вино, романтична вечеря и сексуални наслади. Посрещнете Новата 2022 година!

ТЕЛЕЦ

Денят изисква да разрешите натрупалите се проблеми на работното място и у дома. Ще се наложи да потърсите помощта на ваши приятели и да се доверите на колегите си. Не взимайте сами важни делови решения, защото ще допуснете грешка, водеща до загуби. Не сядайте зад волана. Все още сте завладени от емоции заради кризата в личния си живот. Постепенно осъзнавате грешките си и причината за липсата на сексуален живот в последните дни. Направете плановете си и за следващия месец, за да посрещнете спокойни Новата 2022 година!

БЛИЗНАЦИ

Ще срещнете трудности в този ден, породени от организиране на важно задгранично пътуване, което сте приели преди време. Очаквайте  успехи и полза от приключването на отдавна започнати занимания, които отлагахте заради липса на време. Завършете започнатите задачи до обед. Не сте се справили с проблемите в личните си отношения. Изходът не е в изневяра от ваша страна, а в разговори и изясняване на претенциите. Не разчитайте на възстановена хармония и сексуални наслади, защото сте се провалили заради вашето поведение. Подгответе се за празничното посрещане на Новата 2022 година! 

РАК

Причината да сте неуверени е породена от разочарованието ви от колеги, на които сте имали доверие, но са ви предали. Не се включвайте в инвестиции, свързани с нови проекти, с които не сте запознати. Търговците жънат неочакван успех в този ден. Преодолейте вашата чувствителност, нерешителност и съмнения. Не ви съветвам да сте агресивни и критични към близките си. Ако не сте тактични и не ги изслушвате търпеливо ще ги отдалечите от себе си. Интимната ви половинка не е готова за сексуални удоволствия. Посрещнете доволни Новата 2022 година! 

ЛЪВ

Отдайте се на рутината, без да отвличате вниманието си със странични занимания в този ден. В противен случай сами ще блокирате вашия шанс да приключите със задачите си в рамките на работният ден.  Не бягайте от отговорност. Преценете къде допуснахте грешка в изминалите дни. Вашите брачни половинки са излезли извън себе си от притеснение заради интригите, с които ги засипват доброжелатели. Докажете им, че сте им верни и ги обичате, а след това се отдайте на сексуални наслади.  Весело посрещане на Новата 2022 година! 

ДЕВА

Бодри сте и изпълнени с желание за активен ден, типично за вас е предимно да работите. Неотразими сте. Засилва се вашата увереност на работното място, но ще си спечелите врагове. Опитите да покажете знанията си и да наложите мнението си ще предизвикат недоволство във вашите колеги. Спокойно им обяснете къде са пропуските им. Проявете гъвкавост в разговорите с близките си, за да си спестите проблемите у дома. От вас зависи дали ще се лишите от романтичните мигове и сексуалните удоволствия. Приберете се, за да посрещнете в приятна компания Новата 2022 година!

ВЕЗНИ

Днес ви очакват  предимно материални успехи, въпреки че е края на месеца. Не пропилявайте шансовете си за доходна работа, заради прекалено дълъг размисъл и колебливост. Разпределете правилно работата си, за да завършите започнатите задачи до края на деня, но навреме. Семейните да обърнат внимание на партньорите си и на децата си. Покажете им, че ги обичате. С доброто си отношение ще си спечелите заслужени романтични мигове и сексуални удоволствия. Посрещнете с приятна компания и веселба Новата 2022 година!

СКОРПИОН

Не давайте заеми, дори и ако роднини ви искат помощ, особено ако им е навик в края на всяка година. Бъдете внимателни при обсъждане на работа, свързана с обществени организации и финансови  документи. Внимателно се запознайте със съдържанието и значението на документите. Ще имате проблеми в общуването, ако сте прекалено претенциозни и изискванията ви към околните са високи. Несемейните ще срещнат подходящата половинка. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте сигурни в чувствата си.  Весело посрещане на Новата 2022 година!

СТРЕЛЕЦ

Бъдете критични към постъпките си и не се изненадвайте, ако се опитат да ви измамят. Неувереност в силите ви е причина за дистанциране на хората от вашето обкръжение. Бъдете сдържани в общуването с непознати хора и не споделяйте плановете си. От сутринта ще валят предложения за допълнителна работа, но не бива да я приемате. Обърнете внимание на отношенията си в семейството. Избягвайте по възможност новите запознанства, въпреки, че ще ви бъде трудно да им устоите. Имате по-важна мисия, да посрещнете Новата 2022 година!

КОЗИРОГ

Не е изключено в живота ви да се появят влиятелни хора, които да ви бъдат полезни. Не провеждайте  делови разговори за финансиране. Разсеяни сте и може да се съгласите на драстични условия, които да донесат загуби. Успешни са както общуването, така и новите запознанства. Установете нови познанства и разрешете битови проблеми. Очакват ви разправии с близките ви  последния ден преди поредицата празнични. Вечерта сте най-черните в очите им и няма да ви дадат възможност да изживеете сексуални наслади.  Весело посрещане на Новата 2022 година!

ВОДОЛЕЙ

Денят не пречи да водите умерени разговори. Бъдете справедливи към исканията на колегите си и търпеливи при разговори с тях, ако имате да изяснявате недоразумения. Пазете се от финансови загуби. Отложете пътуванията. Получена и непроверена от вас информация ще доведе до финансови загуби. Трудностите са преодолими, но са породени и от вашите действия. Поговорете с близките си, дори и ако сте достигнали етапа на невъзможност да си общувате спокойно. В един момент трябва да изясните дали ще имате съвместно бъдеще и бракът ви ще се съхрани или трябва да се разведете, заради изневярата и липсата на сексуален живот. Посрещнете Новата 2022 година!

РИБИ

Имате сили в последния ден на годината да се справите с трудностите по пътя си въпреки неприятностите, които ви създават вашите близки, защото отказват да ви разберат. Пътуванията са успешни. В нервността си сте способни да предизвикате загуби на работното място. От вас зависи да не се предавате във властта на емоцията и да постигнете целите си. Вечерта обърнете внимание на семейството си. Сексуалните удоволствия са вашето хапче за добро настроение. Не се лишавайте от тях.  Весело посрещнете на Новата 2022 година!

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп