Хороскопът на Алена: Овните подложени на изкушения, Везните с отлични резултати

ОВЕН

Днес сте подложени на изкушения за промени и пътувания. Поднасят ви примамливи предложения за начинания. Не отлагайте дълго отговора си, за да не съжалявате. Ще вложите голяма част от силите си в разработване на нов творчески проект. Дори и да се сблъскате с трудности, те са лесно преодолими. През деня напрежението ви изнервя, а вечерта разправията с вашите близките е породена от различие в мненията ви, но сте в състояние да я избегнете. Настроението ви не е добро.

ТЕЛЕЦ

Можете да наберете средства за благотворителна кауза в този ден. Не избързвайте на работното си място. Не са изключени грешки заради прекалената ви самоувереност. Проведете планираните разговори. Всички начинания ще бъдат успешни, ако повярвате в силите си и не се разпилявате. Не сте готови на компромис в отношенията с брачната си половинка. Ако страдате и двамата партньора ви, заради липса на разбирателство, по-добре е да осъзнаете, че назрява решението за развод.

БЛИЗНАЦИ

Анализирайте думите на новите си делови познати, за да не изживеете поредното, но не последно разочарование. Промени ще усложнят отношенията ви на работното място, защото не сте готови за тях. Не препоръчвам да пътувате. Очаквайте информация за бъдещи материални успехи. Разчитайте на интуицията си в личния живот и в отношенията си. Вие сте дистанцираните и не желаете да промените поведението си. Сексуалните удоволствия са желани от вас, но се инатите и не поднасяте извиненията си. 

РАК

Сутринта се заемете сериозно със задачите, които ви помагат да приведете в изпълнение професионалните си планове. Срещите и преговорите ви са успешни, а също и деловите пътуванията. Материалните ви успехи са сигурни, благодарение на новите ви делови партньори и на хората, които ви подкрепят. Не позволявайте безотговорно на странични фактори да усложнят отношенията с близките ви, заради склонността ви бързо да се обиждате и да потъвате в мълчание, само заради засегнато его. 

ЛЪВ

В този ден сте разсеяни, заради мисли за планирано гостуване. Бъдете особено внимателни при работа с документи и не слагайте подписа си днес, защото може да се окажете подведени. Пазете от измами и самозаблуда в професионално отношение. Не проявявайте излишна доверчивост, ако ви убеждават да се включите в благотворителна кампания. Близките ви са очаровани от вашето внимание и ви даряват романтични мигове. Близките ви са очаровани от вашето внимание и ви даряват романтични мигове.

ДЕВА

Очаква ви спокоен и хармоничен ден, стига да не прекалите с изискванията си. Пътуване, което ще се наложи да осъществите следобед ще бъде напрегнато. Трудностите са породени от странични фактори, неизбежни и непредвидими, затова не си заслужава да се ядосвате. Не си мислете, че проблемите в семейството ви, свързани с ваши постъпки, ще отминат без следа. Вашето отношение към любимите ви е причина за невероятните сексуални изживявания или пък за тяхната липса. 

ВЕЗНИ

Резултатите ви на работното място са отлични. В този ден ви очакват положителни промени в материално отношение. Всички делови срещи са успешни. Осъществете замислите си. Успехът е с вас, ако сте свързани с творческа професия.  Възползвайте се от възможността да срещнете подкрепа на идеите си. С любимите си хора бъдете въздържани в изразяване на емоциите, дори и ако са ви ядосали, защото причината може да е и във ваши действия, но вие нямате навика да си признавате грешките. 

СКОРПИОН

Сутринта се срещнете с влиятелен познат. Очаквайте недоразумения и разногласия, но ако не се поддадете на емоцията и премълчите ще отминат без последствия. Не си разваляйте настроението. При обсъждане на професионални проблеми не спорете. Деловите срещи са затруднени. Предпазвайте се от проблеми в семейството и не давайте големи суми за ненужни покупки заради нечии капризи. Подадете ли веднъж ще пазарувате до края на месеца и ще се тормозите заради неочаквано големи разходи. 

СТРЕЛЕЦ

Осъществете делови срещи и не отказвайте запознанствата. На работното място сте активни и уверени. Радвате се на мечтаните успехи в начинанията, чието начало поставяте днес. От делови, отношенията ви може да се превърнат в интимни. Няма да ви липсват приятни новини и интересни изживявания. Следобед сте в състояние да избегнете на разправиите с близките си, като премълчавате, ако сте виновни. Вечерта бягане от интимни мигове, заради обидата, която ви е трудно да преглътнете.

КОЗИРОГ

Не се ядосвайте, а приемете предизвикателството, ако денят ви е труден и докажете, че можете да се справите с всичко. Проблемите на работното място са временни и ще ги разрешите бързо. Очаквайте материални успехи. Обърнете внимание на хората от новото си делово обкръжение и открийте в тях полезни за вас положителни качества. Денят ви носи приятни изненади, въпреки че ще имате и негативни емоции заради нечия завист. Вечерта си останете у дома и си почивайте след напрегнатия ден.

ВОДОЛЕЙ

На работното място сте спокойни, но прекалената самоувереност ви вреди, защото пропускате да отбелязвате грешките на вашите колеги, които след това винаги се налага вие да поправяте. Задълбочете се в задълженията си, за да не допускате грешки. Начинанията ви трябва да са обвързани с полезни делови запознанства. В личния ви живот отново сте допуснали хаос. Бъдете готови на компромиси при обсъждането на семейни проблеми, за да избегнете разправията. Вечерта си легнете рано.

РИБИ

Всичко започнато ви носи проблеми в този ден, ето защо ви съветвам да забравите за начинанията, за да не се провалите. Прибързаността е във ваша вреда, въпреки желанието ви да се справите по-бързо със забавянето, наложено от трудностите. Рутината ще ви помогне да се справите със задачите си. Не я подценявайте. В личните отношения бъдете отговорни и се чувствайте задължени да сте умерени в отношението си към вашите близки и към любимите си. Овладейте емоцията и избегнете скандал.

Коментари

Задължително поле