Хороскопът на Алена: Овните разрешават финансови проблеми, Рибите с възможности за голяма печалба

ОВЕН

В този почивен ден се налага да разрешавате неочаквано възникнали финансови проблеми, за които не е възможно да говорите със служители от институциите.  Съдбата ви поднася изпитания, за да заслужите подкрепата й. Неправилни съвети оказват влияние върху деловите срещи и разговорите, ако се доверите на всичко казано прибързано и необмислено. В личните ви отношения ще настъпи хаос, защото ще изгубите представа за желанията си и може да се окажете сами и изоставени. Изплашили сте партньора си с агресията си в леглото. Не се надявайте на хармония в интимните отношения, нито че лесно ще ги възстановите.

ТЕЛЕЦ

Всичко ви се отдава с лекота, въпреки че деня е почивен. Финансовите проблеми, породени от пословичната ви щедрост, която на моменти взима невиждани размери, въпреки че сте и пестеливи отиват на втори план. На делова среща ви предлагат нови възможности за професионална изява. Добре обмислете действията си. Бъдете уверени в себе си, за да постигнете целта си. Не инвестирайте. Не приемайте влюбеността си за реалност, защото сами ще обърнете събитията в своя вреда. Не злоупотребявайте с търпението на интимната си половинка, която не е сигурна в чувствата ви и няма желание за сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Очакват ви изненадващи промени, които и в почивния ден са положителни, стига да не решите, че са безсмислени. Имате възможност да разгърнете сериозна работа в съдружие с ваши нови делови партньори. Покажете на какво сте способни. Не избързвайте. Планове ви могат да се реализират, ако сте готови за сериозна работа. Не се колебайте да въведете ред на работното си място. Очаквайте ново запознанство или среща, която за съжаление ще остави у вас спомена за разочарования и съжаление заради напразните надежди. Нямате причина да се съмнявате в чувствата на интимния си партньор, затова се отдайте на сексуални удоволствия.

РАК 

Заради ненужна и вредна прибързаност в почивния ден рискувате да си създадете проблеми, от които трудно ще се измъкнете. Работете спокойно, за да се справите с всичките си задължения. Днес се подчинете и се примирете със Съдбовните изисквания. Не е възможно да завършите задачите си по-бързо от отреденото време. Спокойствието в дома ви е гаранция за нормални отношения с интимния ви партньор. Не се ядосвайте, ако пропуснете сексуалните мигове. Причината е и във вас. Ако не сте семейни бъдете внимателни при запознанства.

ЛЪВ

Отложете важните срещи, които и без това няма как да осъществите в почивния ден и не се натоварвайте с непосилна работа. Ще се наложи да оцените правилно ставащото на работното място, без да смятате, че егото ви е наранено. Ключът към успеха е вашата добросъвестност. Пазете се от начинания и работа с други хора. Внимавайте при провеждане на делови разговори. Не се надявайте на хармония в отношенията и прошка от интимните половинки, които са изнервени от поведението ви и от постоянните ви закъснения, за които нямате обяснение. Сексуалните ви отношения също няма как да са желани.

ДЕВА  

В почивния ден не с изненада установявате, че губите типичната си самоувереност, заради погрешни изводи, които дават резултати във ваша вреда. Не изливайте гнева на колегите си. Общуването с делови партньори ви помага да стабилизирате финансовото си състояние и да положите основите за бъдещите си успехи. Семейните проблеми се задълбочават заради нежеланието ви да поговорите с близките си. Не отдалечавайте от себе си любимите си хора. Силните чувства и хармоничните сексуални отношения са от значение за вас.

ВЕЗНИ

Промените в почивния ден както винаги няма да ви харесат, защото отказвате да се примирите с поднесеното ви от Съдбата. Приемете, че няма как да промените ставащото в своя полза. Няма да постигнете нищо, ако сте агресивни и налагате мнението си с инат, граничещ с готовност за физическо насилие. Не рискувайте. На несемейните жени им предстои приятна среща и романтично увлечение. Вечерта останете с близките си. Семейните жени, които не са сигурни, че сексуалният им живот е достатъчно активен, да се замислят дали са с подходящия партньор.

СКОРПИОН

В този почивен ден се настройте за много работа, чрез която ще впечатлите както началниците си, така и всички, които до този момент сякаш пренебрегваха възможностите ви. По-добре ще бъде и за вас и за хората от професионалното ви обкръжение, ако сте естествени. Не инвестирайте, ако не сте обмислили добре целите си. През целия ден се пазете от проблеми в личните отношения. Късметът е с вас, ако се въоръжите с търпение. Изневярата и сексуалните наслади ще ви създадат проблеми, ако сте обвързани в брак или сериозна връзка. 

СТРЕЛЕЦ 

Отложете планираните задачи за другата седмица, защото днес деня е почивен, а и наближава подготовката за новата учебна година. Проявата на егоизъм и нетърпимостта ви към идеи, с които не сте съгласни, ще усложнят отношенията с колегите ви още преди обяд. Грешките на работното място със сигурност ще доведат до разочарование. Не се колебайте да ги признаете. В личният живот промените са положителни за несемейните жени и неблагоприятни за семейните. Не злоупотребявайте с търпението на близките си, дори и ако сте решили да се разделите с брачната си половинка. Не се надявайте на сексуални мигове. 

КОЗИРОГ 

В почивния ден не е във ваша полза да се заемате с мечтаните нови задачи, ако искате да избегнете проблемите. Трудностите на работното ви място са породени от забравени грешки. Ще се справите, ако сте търпеливи. В материално отношение успехът е  с вас. Не отказвайте допълнителна работа, особено ако можете да я завършите в рамките на този ден. Не сте наясно какво очаквате в личен план. Имате съмнения в чувствата си, но причината не ви е ясна. Стабилността в семейните отношения зависи само от вас. Не пренебрегвайте интимните мигове заради лошо си настроение.

ВОДОЛЕЙ

Предпазвайте се разсеяност в почивния ден и от кражба на документи и финансови загуби. Ако сте изнервени, трудно ще сдържате агресията си към хората около вас, които се опитват да ви ядосват. Бъдете въздържани. Не е изключено да ви замесят в интриги, които ще сринат авторитета ви. Не се колебайте да бъдете безкомпромисни. Липсват ви достатъчно положителни емоции в личния живот. Засегнали сте интимния си партньор. Ако не промените отношението си към любимите си хора рискувате да се лишите завинаги от сексуалните удоволствия с тях, колкото и да ги обичате.

РИБИ

Разговорите ви преди обед в почивния ден са свързани с възможности за по-голяма печалба. Търсите упорито нови източници за доходи, но бъдете внимателни, ако решите са се възползвате от тях. Не давайте заеми, ако нямате финансова стабилност. Не са изключени проблеми с хора от деловото ви обкръжение. Ще ги разрешите, ако действате обмислено и предпазливо. Преди да правите изводи за личните си отношения постигнете равновесие между чувствата и мислите си и си дайте отговор дали наистина сте влюбени. Не сте склонни да се отдадете на сексуални удоволствия.

Коментари

Задължително поле