Хороскопът на Алена: Приходи за Овните, запознанства за Телците

ОВЕН

Не разчитайте на успех в почивния ден, ако преди това сте направили губещи инвестиции. Очаквайте съобщение за приходи, но не бързайте да уговаряте инвестиции. Не си създавайте врагове сред вашите делови партньори, които ви ценят и уважават. Не се домогвайте до допълнителна печалба, която е за сметка на колегите ви. Бъдете борбени, без да сте агресивни и нагли.  Личните ви отношения са привидно стабилни, но въпреки това рискувате да си създадете проблеми. Семейните да не допускат изневяра само защото са привлечени от нечий чар, защото днес сте застрашени от опасността да ви изненада неочаквана бременност, която ще промени живота ви в неочаквана посока. 

ТЕЛЕЦ

До обед в почивния ден се задълбочете в служебните си задачи, а следобед настроението ви се подобрява. Въпреки това прекалената ви чувствителност води до непредвидени емоционални реакции, които нараняват околните. Постарайте се да не обиждате колегите си, само защото сте станали без настроение и се чудите на кого да излеете гнева си. Следобед ви очакват запознанства, които ще поставят началото на романтично увлечение. Близките ви са очаровани от предложението да ги заведете на ресторант и още сега да обсъдите къде ще сте по време на празниците в края на годината. Време е да направите плановете си и да отделите нужните средства. След приятните мигове и интимни разговори се отдайте на сексуални наслади. 

БЛИЗНАЦИ 

Вашите колеги са изнервени от досадното ви настояване да сте активни, ако работите в почивния ден и те покрай вас, въпреки че никак не им се работи дори и за личното им благо. Бъдете сговорчиви и приключете със заниманията си до обед. Служебните отговорности не са причина да налагате правила на поведение, които ви печелят врагове. Обмислете добре начинанията, които ви изкушават. В семейството ви ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които незнайно защо отлагахте. Брачната ви половинка може да ви изненада, че очаквате още едно дете. Поздравете я подобаващо и ако тя има желание не се лишавайте от сексуалните удоволствия. 

РАК

В почивния ден, въпреки че сте изкушени, не купувайте скъпо оборудване за офиса, за да блеснете, ако не ви е необходимо. Бъдете по-пестеливи, защото скоро се очертава проект, където да вложите средства. Не взимайте важни решения. Ако са от значение за бъдещите ви професионални планове, ще си спестите грешки, породени от прибързаните ви действия и желанието да изпреварите времето.  Не е изключено да сте изпълнени с недоверие към брачния си партньор заради недоказани проблеми. Недоверието ще навреди на отношенията ви. Сексуалните удоволствия ще ви се разминат, ако сте си позволили да споделите съмненията си с любимия си. 

ЛЪВ

Имате възможност да подновите стари приятелства в този почивен ден. Пътуване ще ви се отрази добре. Начинанията ще ви донесат успех, ако ги обмислите отново и не сте прибързани. Надявате се на себеизява в нова професионална област. Бъдете готови да помогнете на колегите си, ако сте на работното си място. Семейни проблеми са причината да реагирате емоционално. Ако успеете да надмогнете гнева си, бързо ще се справите с ината на близките си и ще стабилизирате отношенията си. Дори и ако се чувствате засегнати, не се лишавайте от интимните мигове и невероятния секс. 

ДЕВА 

Овладейте емоцията си в почивния ден. На работното място премълчавайте, за да избегнете конфликтите и напрежението в отношенията с колегите си. Бъдете умерени в критиката, дори и ако е заслужена. Ще чуете умишлени нападки и унизителни обидни квалификации, свързани с вашия професионализъм.  Вечерта няма да избегнете конфликт с близките си, заради невъзможност да ви разберат и да се съобразят с професионалните ви задължения, изискващи цялото ви внимание. Ако не пропуснете секса, ще сте доволни и заредени със сили, но това зависи от вашето настроение и желание. 

ВЕЗНИ  

Трудности няма да липсват в този почивен ден, но е във ваша власт да се справите с тях, особено страничните, предизвикани от колеги. Забравете  рискованите начинания. Приемете препятствията като поредното предизвикателство, което ще ви издигне на ново професионално ниво. Успехът е отново с вас, ако не се откажете от служебните си задължения. В личния ви живот съществува крехка хармония, която може да бъде разрушена за миг, с една дума или импулсивно действие от ваша страна. От вашето поведение зависи дали ще се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия или ще предпочетете и днес да се цупите заради вчерашната разправия. 

СКОРПИОН

Липсата на желание за работа, разбираемо в почивния ден, ще доведе до нежелани промени в професионалните ви планове, защото са ви принудили да работите повече от обичайното, а това ви изнервя.  Умората е причината да сте несговорчиви и мудни, но във ваша вреда. Не ви съветвам да пътувате. На обяд с деловите си партньори поговорете в неформална обстановка. Следобедът ще ви поднесе запознанства и романтични увлечения, но късметът не е с вас, скъпи дами. Не изневерявайте дори и само с невинен флирт, защото рискувате да се лишите от интимните мигове с любимите си хора. 

СТРЕЛЕЦ 

Приключете със задачите в почивния ден, които няма как да изчакат до следващия ден, за да не пропуснете доброто заплащане за завършването им в срок. Напрежението ви носи полза, защото ви принуждава да сте разумни. Ще се избавите от желанието за мъст породено от ваши съседи. Не ви съветвам да пътувате. Проявете отговорното си отношение на работното място. Очаквайте нови запознанства и неочаквани романтични приключения, скъпи жени. Предпазливостта при сближаването е задължителна, за да си спестите разочарованията. Мечтаете за романтични мигове и сексуални наслади заради проблеми във вашия интимен живот, които ви лишават от тях. Може да вземете решение за раздяла 

КОЗИРОГ

В почивния ден ще успеете да се справите блестящо в трудна, но и деликатна ситуация, свързана с професионалните ви задължения, от която ще извлечете с чест. Стабилизирайте постигнатите резултати, след като са ви възложили нови задачи. От вашето усърдие зависят и похвалата и паричното поощрение, което ще ви зарадва когато ви е най-необходимо. Неочаквано романтично приключение е причината да се почувствате обичани и желани, но въпреки това бъдете предпазливи със запознанствата, за да избегнете разочарования. Настроение сте за интимни мигове и сексуални удоволствия. Не ги пропускайте и бъдете нежни в леглото. 

ВОДОЛЕЙ

Ваш близък приятел и колега, на когото разчитате, няма да оправдае възлаганите очаквания в този почивен ден. За съжаление поведението му ще окаже влияние и върху вашата работа.  В този ден сте готови да помогнете на колега при изготвянето на нов проект, но може да се окаже, че правите поредното непоискано добро и си печелите неприятели. Ще изживеете неочаквани, но желани, романтични приключения, уви, някои от тях свързани и с изневяра. Когато се приберете у дома клюката ще е достигнала до вашия партньор и скандалът, лишаващ ви от секс, е неизбежен. 

РИБИ

Не проявявайте агресия към колегите си, които нямат вина за вашите проблеми у дома или заради роднински свади. Внезапни и непредвидени разходи могат да предизвикат финансовата ви нестабилност в почивния ден. Налага се да се отдадете на активна работа, да си изключите телефоните, за да не се изпокарате и с приятели и с близките си.  Вечерта очаквайте гости, които може да останат да нощуват в дома ви, но този факт не бива да ви изнервя. Ще се ядосате заради невъзможността спокойно да се отдадете на сексуални наслади. 

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп