Хороскопът на Алена: Раците със стабилизиращи приходи, Девите с признание и успех

Image by Bruno /Germany from Pixabay

ОВЕН

Весела Коледа! Ако в празничния ден сте на работа ваши колеги приемат поведението ви на работното място като нежелание да сте им полезни. Те винаги са ви подавали ръка. Време е да си направите равносметка на постигнатото до този момент. Занимавайте се само с рутинната си работа. Преценете финансовото си състояние. Разрешете проблемите, възникнали между вас и интимната ви половинка със спокоен тон. Превишили сте правата си и претенциите си и сега се чувствате отхвърлени и необичани. Не се надявайте на сексуални удоволствия, след като отлично знаете къде сте сгрешили. 

ТЕЛЕЦ

Честита Коледа! Ако сте на работа в празничния ден, очаквайте приходи. Ваш колега не е съгласен с мнението ви, спори заядливо и ви ядосва така, както имате навика да постъпвате и вие. Не превръщайте този факт в драма и не се оплаквайте. Няма да срещнете подкрепата на колегите си. Нервността ви вреди. В личния ви живот не са изключени проблеми заради дадени от вас обещания, които няма как да изпълните бързо. Ваши роднини така ще ви ядосат, че сте готови да излезете и да нощувате при приятели, отказвайки се от сексуалните удоволствия. 

БЛИЗНАЦИ

Весела Коледа! Отдайте се на активна и успешна работа в този празничен ден, ако е свързана със спешни служебни задължения. Контактите с ръководството са затруднени заради вашата необщителност и склонност да критикувате. Бъдете упорити и изисквайте подкрепа, ако идеите ви са доказано доходни. Бъдете предпазливи, защото в личните ви отношения все още тлее неугаснала жарава, която може да подпали отново огъня на яростта. Отдалечили сте от себе си любимите си хора и ако не стане чудо ще си стоите наказани без секс.

РАК

Весела Коледа! От сутринта, въпреки празничния ден, сте заети с неотложните си задачи на работното място. Приходите, които ще получите са отлична стартова основа за нов бизнес и за стабилизиране на финансовото ви състояние. Планирали сте задгранични пътувания, чиято подготовка трябва да започне веднага. Не пропускайте да се приберете  навреме у дома, защото сте поканени на вечеря във ваши роднини. Не се мръщете, а отидете в добро настроение. След като се приберете се отдайте на интимни разговори и сексуални наслади с любимите си.  

ЛЪВ

Весела Коледа! В празничния ден не взимайте важни решения под влияние на емоцията. Не давайте неизпълними обещания. Не се включвайте в разправия, която не ви засяга, само защото сте решили да защитите ваш колега, когото почти не познавате. За непоисканото добро ще си получите наказанието, и то веднага, а омразата му ще ви срази. В личните ви отношения има над какво да поработите. Създали сте предпоставка за скандал, който ще избухне неочаквано по време на вечеря. Ако не го потушите бързо, ще спите на дивана в хола и ще трябва да забравите за интимните мигове и сексуалните удоволствия. 

ДЕВА

Весела Коледа! Стабилизирайте постигнатото, за да имате признание и успех. Днес, въпреки че денят е празничен, е от огромно значение за бъдещите ви успехи да сте умерени в изказванията си пред колегите, ако са свързани със спорни въпроси по професионални проблеми. Не прекалявайте с желанието си да покажете своята компетентност. Рискувате да отблъснете колегите си. Уморени сте от работа и не сте си отпочинали. Вечерта си останете у дома и се успокойте след напрегнатият ден, хапнете си вкусно с вашето семейство. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да се заредите със сили. 

ВЕЗНИ

Весела Коледа! Мнозина сред вас ще изпитат недоволство от постигнатото в професионално отношение в този празничен ден, но не бива да се ядосват. Не се опитвайте да надскочите себе си. Планирайте работата си за следващите дни. Обмислете най-важните си задачи и при необходимост ги обсъдете с вашите колеги. Бъдете особено внимателни в отношенията с близките си и не съсипвайте хармонията в любовта! Ако сте уморени кажете това на интимната си половинка. Няма да ви упрекне, ако отложите сексуалните мигове. 

СКОРПИОН

Весела Коледа! Въпреки желанието ви в този празничен ден не провеждайте разговори за разширяване на дейността си. Няма да срещнете подкрепата на влиятелни хора, въпреки дадените обещания. Прибързаността ви вреди и може за секунди да съсипе авторитета, който сте градили с години. Предстои ви напрегнат и рутинен ден. Късметът ви изневерява. Не са изключени проблеми в личния ви живот, въпреки празничния ден. Нежеланието на партньорите ви да приемат вашите виждания ви действа потискащо. Чувствате се нежелани и лишени от сексуални удоволствия, но вината е във вашето поведение. 

СТРЕЛЕЦ

Весела Коледа! Бъдете сдържани в общуването, предпазливи и разумни, ако искате да превъзмогнете трудностите в празничния ден. Недоглеждане от колегите ви при изпълнението на поставените задачи, ще усложни отношенията ви. Емоцията ви пречи да водите спокойни разговори и да намерите изход от създадената ситуация. В личния живот не са изключени проблеми заради липсата на разбирателство у дома, или с интимната ви половинка, ако не сте семейни. Депресирани сте от невъзможност да постигнете спокойствието, на което сте свикнали. 

КОЗИРОГ

Весела Коледа! Денят е празничен, затова не се съгласявайте да се срещате с непознати хора, защото сте напрегнати и лесно ще избухнете, създавайки неприятно впечатление. Не сте склонни да приемете новите делови предложения, които ви поднасят. Притеснени сте, че може да сте губещи, ако участвате в начинания, свързани и с други хора. Запознанствата преценявайте правилно, ако не сте семейни, за да не се окажете хлътнали в чувства към неподходящ партньор. Семейните да не мъстят на половинката си с изневяра и секс с непознати партньори. 

ВОДОЛЕЙ

Весела Коледа! Наблюдавайте внимателно събитията, особено ако в празничния ден сте на работното си място, за да си направите верните изводи и да се впуснете в полезни промени, свързани с професионалното ви развитие през  настъпващата нова година. Въпреки трудностите, налагащи да промените плановете си, отхвърляте служебните си задачи с лекота. Склонни сте да вините половинката си за липсата на хармония в отношенията ви. Сексуалният ви живот изисква старание и от двете страни и взаимно разбиране за желанията ви в интимните мигове. 

РИБИ

Весела Коледа! Ако сте на работа и в този празничен ден, имате сили и възможности да се справите с всичките си служебни задачи. Не се притеснявайте, ако се налага да пътувате, защото не се очертават трудности. Посетете ваши роднини или приятели, ако си почивате, се освободите от песимизма си и не търсите насила проблеми. Несемейните да се постараят и да променят отношенията си към хората, защото могат да постигнат много в личния си живот и да създадат стабилна интимна връзка. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади преди да сте проверили чувствата си.

Коментари

Задължително поле