Хороскопът на Алена: Стрелците да се доверят на знанията си, Козирозите да избегнат конфликтите

ОВЕН

Стабилизирайте постигнатото, въпреки че деня е почивен. Активността ви е впечатляваща. През целия ден ще имате делови срещи. Липсата на подкрепа от страна на вашите колеги не бива да ви притеснява, защото и без нея ще се справите отлично с вашите задължения. Колкото по-примамливи са предложенията за нов бизнес, толкова по-внимателни трябва да бъдете съгласно изискването на ретроградния Меркурий. Не позволявайте странични фактори да усложнят отношенията с близките ви, скъпи дами, заради склонността ви бързо да се обиждате и да потъвате в мълчание. Сексуалните ви отношения зависят от вашето настроение, но е най-добре да не ги пропускате. 

ТЕЛЕЦ

В почивния ден не бива да сте настроени негативно към всички и да критикувате агресивно и нападателно вашите подчинени, ако не са завършили поставените задачи. Дългоочаквана вест, която ще научите при непланирано провеждане на делова среща, въпреки че не ви е приятна, е гаранция за постигането на поставената цел, за да не се противопоставяте на ретроградното движение на Меркурий. Близките ви са очаровани от вашето внимание, партньорът ви дарява романтични мигове. Интимният ви живот е зареден с активен секс. Ограничете контактите си, отменете срещите си и поканите за гостуване, за да си почивате. 

БЛИЗНАЦИ

Пред вас се разкриват нови професионални възможности, налагащи въпреки че деня е почивен да се запознаете с подходящите хора, които ще ви подкрепят. Предложенията са интересни, но ги обмислете добре. Направете оценка на вашата финансова стабилност. Бъдете тактични и умерени в действията си за да не вреди и на себе си, заради ретроградното движение на Меркурий. Не си мислете, че проблемите в семейството ви, свързани с ваши постъпки, които са наранили близките ви, ще отминат без следа. Вашето отношение към любимия ви е причина за невероятните сексуални изживявания или пък за тяхната липса. 

РАК

Ако в почивния ден сте на вашето работно място не се поддавайте на емоцията, за да не си създадете врагове. Скандалът с вашите близки е породен от факта, че сте пропуснали да изпълните дадено обещание и преди да тръгнете за работа са ви упрекнали. Ядът ви не бива да вреди на служебните ви задължения и на планираните срещи. Меркурий е ретрограден и изисква да сте умерени и да забравите начинанията. С любимите си хора бъдете въздържани в изразяване на емоциите, мили жени, дори и ако са ви ядосали така, че сте си поплакали на воля. Не изневерявайте!  Ще си спестите скандал и отказът им от сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Предложения за допълнителна работа в почивния ден са причината да сте разсеяни и несговорчиви, защото не знаете как да постъпите. Приемете я без да губите време и резултатите ще ви зарадват преди края на работния ден. Не налагайте мнението си. Няма смисъл да се карате с колегите си заради ваши грешки, защото обратите може да са неочаквани и във ваша вреда заради ретроградния Меркурий. Предпазвайте се от проблеми в семейството и не давайте големи суми за ненужни покупки или за задоволяване на женските ви капризи. Вечерта се постарайте да изгладите острите ръбчета и се отдайте на сексуални наслади. 

ДЕВА

Днес, въпреки че деня е почивен, ви очакват интересни делови предложения и инвестиции, които ще ви помогнат да развиете в нова насока интелекта си и вашия бизнес. Съгласете се без колебание. Вземете решение, свързано с финансиране. На работното място сте напрегнати и разсеяни. Откажете се от бързо приключване на задачите, за да избегнете грешките, особено при ретроградния Меркурий. Следобед сте в състояние да избегнете на разправиите с близките си, като премълчавате, ако сте виновни и ви критикуват. Вечерта бягате от интимни мигове, заради обидата, която ви е трудно да преглътнете, но е по-добре да сте компромисни и да не лишите от сексуални удоволствия. 

ВЕЗНИ

Поставете началото на нови задачи, които в почивния ден ще ви помогнат при осъществяването на отдавна обмислен проект. Приходите от неговото успешно завършване са впечатляващи. Целеустремеността на работното място ще ви помогне да осъществите намеренията си и да промените живота си и заради подкрепата на ретроградното движение на Меркурий. Вечерта си останете у дома и си почивайте след напрегнатия ден в компанията на семейството и на любимия си. Подгответе романтична вечеря. Сексуалните удоволствия ще ви заредят с добро настроение. 

СКОРПИОН

По-добре се откажете от начинанията в почивния ден, за да не се провалите заради нечии уж добронамерени съвети. Колкото и да искате да печелите без усилия, постигате всичко с труда си. Няма как да завършите работата си до обед. Възможни са грешки, които трудно ще поправите. По-добре не ги допускайте, а и Меркурий е ретрограден. Бъдете готови на компромиси при обсъждането на семейни проблеми, за да избегнете разправията с вашите родители, които и без това не одобряват брака ви, а днес за пореден път правят опити да го съсипят. Вечерта си легнете рано и пропуснете сексуалните удоволствия, ако не сте във форма. 

СТРЕЛЕЦ

Стига да поискате, ще постигнете много в почивния ден, ако при ретроградния Меркурий не задълбочите проблемите си. Въоръжете се с търпение при трудности по пътя си и се доверете на знанията и на интелекта си, като не допускате странична намеса. Ще имате затруднения в общуването. Отидете на работа в добро настроение, което е задължително условие, за да сте на ниво. В личните отношения сте задължени да сте умерени и отговорни към вашите близки, към съпруга и децата си, а ако не сте семейни - към любимия си. Овладейте емоцията и избегнете скандал, който може да ви лиши от сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

От умението ви да сте практични в почивния ден зависи по-нататъшното постигане на вашите цели. Рискувате да съсипете отношенията си с вашите колеги. Избегнете конфликтите. Справяте добре със задълженията си. Трудностите още от сутринта ще ви принудят да сте още по-отговорни и сериозни по отношение на вашите задължения, а и Меркурий е ретрограден. През деня разправията с вашите близките е породена от различие в мненията ви, но сте в състояние да я избегнете, като подходите с женска хитрост и доброта. Настроението ви не е добро и вечерта може да се лишите от сексуалните удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Денят е почивен, но е благоприятен за активна работа и делови срещи, стига да сте наясно с кого и какво ще договаряте или просто имате намерение да провеждате предварителни разговори. Плановете ви изискват да сте финансово стабилни. Не си позволявайте разговори за кредитиране, защото трудно ще върнете получените пари заради ретроградното движение на Меркурий. Не се ядосвайте заради чуждите грешки, дори и ако вредят на работата ви. Не сте готови на компромис в отношенията с брачната си половинка. Назрява решението за развод, ако неразбирателството продължи и днес. Не допускайте сексуалните удоволствия да ви омаят, защото сдобряването е моментно и след това ще страдате още повече. 

РИБИ

На работното място бъдете перфектни, ако искате в почивния ден да получите заслужено признание, подвластно и на влиянието на ретроградния Меркурий. Бизнесмените да не допускат инвестиции, за които не са готови. Може да се наложи да защитите интересите си пред вашите колегите и ръководството, ако видите, че се опитват да ви изместят от заеманата професионална позиция. Съхранете авторитета си. Разчитайте на интуицията си в личния живот, за живеете в хармония с брачния си партньор. Вие сте дистанцираните и не желаете да промените поведението си. Сексуалните удоволствия са желани от вас, но се инатите и не поднасяте извиненията си. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп