Хороскопът на Алена: Телците с възможности да печелят пари с лекота, добри финансови постъпления за Лъвовете

Image by Bruno /Germany from Pixabay

ОВЕН

В почивния ден се доверявайте на чужда преценка, за да избегнете бъдещи финансови проблеми. Няма да постигнете желаният резултат. Рискувате да предприемете пътуване, което заради нервното напрежение е причина да си създадете проблеми. Не предприемайте промени, дори и ако сте направили задълбочен анализ. Отношенията с брачната ви и интимна половинка постепенно се стабилизират, ако не допуснете нова грешка, при все, че са още крехки и може бързо да съсипете за миг брака и любовта. От вас зависи дали ще съхраните временното спокойствие, дали ще създадете хармонията, която ви обещава сексуални наслади.

ТЕЛЕЦ

Вашите колеги са несговорчиви и дистанцирани, но причината е и във вашето поведение, което ги е огорчило в почивния ден. Очаквате друг да се заеме със задачите ви, но дори и да се случи това, губите приходи, за което ще съжалявате. Не проваляйте бъдещите възможности да печелите пари с лекота от допълнителни задачи. Самотните жени да бъдат внимателни при избора на партньори. Не е изключено да срещнете подходящия. Не бързайте да се поддавате на чувствата си, за да не изживеете разочарования. Не са изключени проблеми с интимната ви половинка. Не бъдете груби в леглото. 

БЛИЗНАЦИ

Приемете деловите предложения, които ви поднасят сутринта, въпреки че денят е почивен. Въпреки вашето съмнение, ви носят материални успехи. Не пропускайте да поставите ново начало заради прекалено дълъг размисъл и колебливост. Работа в съдружие ви носи успех, въпреки колебанията ви и притесненията, които блокират бързото ви решение. Не допускайте лични проблеми да отклонят вниманието ви. В интимните ви отношения е напрегнато. Чувствате се подтиснати заради усещането, че сякаш сте отхвърлени. И днес сте орисани да очаквате сексуалните удоволствия без гаранция, че ще ги изживеете. 

РАК

Не позволявайте на емоцията да съсипе хармоничните отношения на работното ви място в този почивен ден. Внимавайте също така да не създадете ненужна дистанция между себе си и подчинените си. Ако се занимавате със семеен бизнес в никакъв случай не се обезличавайте живеейки в сянката на вашите близки, след като вие сте собственици на фирмата. Следобед ще се наложи да се занимавате с лични и семейни проблеми, породени от раздразнението на брачната ви половинка, но и това ще отмине. Вечерта не се надявайте на примирие и сексуални удоволствия. 

ЛЪВ

Не пропускайте в почивния ден да споделите новите си идеи на работното място. Влиянието на вашите колеги върху мнението на началниците ви не е за пренебрегване. Не подценявайте техните съвети. Начинанията са успешни, ако си наложите умереност и търпение. Гарантират ви добри финансови постъпления. За съжаление прекалената ви заетост и в почивния ден е повод за сериозни конфликти, водещи до разочарования в личните отношения. Бъдете компромисни, защото и без това сте причина за липсата на сексуален живот. 

ДЕВА

Анализирайте постигнатото до момента, въпреки че деня е почивен, за да имате възможност бързо да поправите допуснатите грешки. Не подписвайте договори с банкови и финансови институции, защото може да си навредите. Направете консултацията със специалисти, вместо да търпите финансови загуби. С повече предпазливост, успехът е с вас. Не се надявайте на романтична среща, която сте уговорили заслепени от внезапно връхлетели ви чувства, защото сте обвързани и нямате причина да мъстите на половинката си. Ще се почувствате наранени от случилото се и ще се откажете от секс с любимите си хора. 

ВЕЗНИ

Справяте се успешно със задачите си, ако в почивния ден на работното си място, но не сте доволни от постигнатото. Не се поддавайте на опити да ви отклонят от промяната. Анализът на вашето поведение ще ви предпази от грешки. Прекалили сте с неприязънта си към вашите колеги, които няма да ви простят с лека ръка обидните думи. Избягвайте запознанствата, дори и ако не сте семейни и търсите своята половинка, защото днес преценката ви е за добри и лоши хора не е правилна. Не бързайте със секса, ако сега се запознавате и не сте говорили изобщо за чувства.

СКОРПИОН

Интелектуалците жънат професионални успехи в този почивен ден. Търговците да се заемат с обновяване на складовете и стоките си, важна задача в празничните дни. Направете финансова ревизия. Бракувайте негодните за продажба стоки, дори и ако претърпите временни загуби, които бързо ще възстановите с новото зареждане. Вечерта, ако все още сте подтиснати, не пренасяйте лошото си настроение у дома, за да не се изпокарате с близките си в почивния ден. По-добре си почивайте и се откажете от сексуалните удоволствия. 

СТРЕЛЕЦ

Не поставяйте началото на нови задачи в почивния ден. Ако сте прибързани може да се окажете заплетени в рисковани начинания, водещи до загуби, вместо да подобрите материалното си положение. Коректността в отношенията с колегите ви ще ви предпази от неприятности и ще събуди доверието им във вас. Не пренасяйте напрежението в дома си, където ви очакват с добро настроение и приготвена вкусна семейна вечеря. Ако сте на почивка, хубавите емоции са задължителни. Не се лишавайте от обичта на любимите си хора и от зареждащ ви със сили секс. 

КОЗИРОГ

Не харчете без причина в почивния ден, за да посрещнете преди края на годината неотложни разходи във вашата фирма. Прибързаността ви е изцяло във ваша вреда и може да се превърне в причина за критични забележки. Преодолейте разсеяността си, която поражда грешки при изпълнението на служебните ви задължения. Любовните срещи ще дарят щастие както на семейните, така и на несемейните, които търсят своята половинка. Семейните да внимават, защото си гарантират разочарования в личния живот, ако се изкушат да се впуснат в изневери и сексуални удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Наложете си спокойствие и търпение, за да стабилизирате в почивния ден постигнатите резултати от работата си с цената на незначителни промени. Въздържайте се от делови контакти, защото сте склонни да водите ненужни спорове, провалящи планираните сделки за следващата седмица. Не се сърдете на колегите си. Трудно овладявате емоцията. Вашите близки са гневни заради нежеланието ви да бъдете откровени с тях и да изясните причината за поведението си. Няма причина да се лишавате от обичта на интимната си половинка и от сексуални наслади. 

РИБИ

Предстои ви изпълнен с положителни емоции почивен ден. Осъзнайте, че е безполезно да си губите времето за пазаруване, а оставате тази задача на вашите близки. Подгответе финансовите си отчети и трудовите договори на нови служители. Назначенията задължително трябва да бъдат подписани преди края на месеца. Признайте си от какво се вълнувате и от какво се чувствате неуверени в интимния си живот и ще постигнете промените, за които си мечтаете и удовлетворението в личния живот, което ви липсва. Създайте хармония в сексуалните си отношения. 

Коментари

Задължително поле