Хороскопът на Алена: Близнаците с отлични резултати и постигнати споразумения, Козирозите да не допускат стари грешки

Photo by Moose Photos from Pexels

ОВЕН

Днес взимате участие в благотворителна дейност, свързана с членството ви в международна организация. Меркурий е все още ретрограден, затова преценете дали не прекалявате с щедростта си и дали няма да бъде възприета със злоба и завист вместо с благодарност. Начинанията са успешни, ако не се изхвърляте с големи обещания. Неизпълнени обещания са причината за конфликти във вашето семейството, а можехте да избегнете проблемите, като се справите с исканията на вашите близки.

ТЕЛЕЦ

Дайте воля на вашите фантазии и за миг си представете колко красив би бил животът ви, ако те бяха реалност. За да се справите със задълженията си на работното място не спорете инатливо с колегите си дори и ако ви правят забележки, а приемете че са подтикнати от все още ретроградния Меркурий. Приемете, че се заяждат заради техни вътрешни конфликти, които не могат да споделят. У дома сте склонни да разпореждате и да критикувате, но няма да срещнете разбиране.

БЛИЗНАЦИ

Срещите с деловите ви партньори са полезни, а този ден ви радва с отлични резултати и постигнати споразумения, въпреки все още ретроградното движение на Меркурий. На работното място се справяте отлично. Всички са готови да ви помогнат, но е по-добре да завършите задълженията си без странична намеса. Отложете инцидентните срещи и разговори, които не само ви притесняват, но и нямате полза от тях. Близките ви и любимите ви хора не са съгласни да ви подкрепят в рискованите начинания.

РАК

Не се занимавайте с натоварващи ви задачи, от които полза няма, а и не са ваше задължение, дори и ако сте добротворци в противоречие с ретроградния Меркурий. Запазете в бизнеса си вашите партньори, които могат да са ви полезни в бъдеще. Осъществете делово пътуване, ако сте сигурни, че ще ви донесе добри приходи в следващите седмици. Очакват ви  успех и признание, въпреки трудностите на работното място. Вечерта си дайте почивка и отидете на ресторант или на гости.

ЛЪВ

Отхвърлете ежедневните си задължения в синхрон с изискванията на все още ретроградния Меркурий. Вашата проницателност непрекъснато ще учудва хората от деловото ви обкръжение, въпреки че сте се доказали като отлични анализатори. Отговорността към служебните ви задължения е гаранцията за успех на вашите начинания. Не рискувайте. Близките ви може да не ви успокоят, ако сте се прибрали гневни от работа и сте агресивни и с тях вечерта, докато споделяте разочарованието си от деня. 

ДЕВА

Денят е добър за творческа дейност, но само ако е ваша професия, а не хоби, защото рискувате да си навлечете неочакваности заради все още ретроградния Меркурий. Ще се сблъскате с проблеми при запознанствата, заради доверчивост. На работното място се справяте успешно. Имате възможност да подобрите материалното си състояние. Не си създавайте проблеми в личните отношения, само заради дочули слухове. Ако не си създавате несъществуващи лични драми, ще изживеете невероятни интимни мигове.  

ВЕЗНИ

Трудности неочаквано ще наложат да промените плановете си за деня, но не бива да се притеснявате. Проявете мъдрост и въздържаност. В състояние сте да разрешите делови проблеми. Следобед сте във форма, въпреки препятствията по пътя ви заради все още ретроградния Меркурий. Работата ви спори, независимо от напрежението. През деня се радвате на успехи и признание, но и на не малко ухажори, които кръжат около вас. Вечерта бъдете внимателни и предпазливи в отношенията с близките си. 

СКОРПИОН

Сутринта се погрижете за дома си. Не бива да изпреварвате събитията, ако искате успехът да бъде с вас. При делови срещи и провеждане на разговори се опитайте да не прекъсвате събеседника си. Промените са полезни. Очаквайте известие за печалба. Не давайте съгласие за големи капиталовложения, за да не си създадете неприятности и заради липса на преценка и заради ретроградния Меркурий. Изпитвате желание да прекарате вечерта извън домът си, с приятели, но ви съветвам да се приберете.

СТРЕЛЕЦ

Не допускайте бързо до плановете си делови партньори, с които се запознавате днес, защото Меркурий е още ретрограден и може да ви изненада не само с разочарования, а и с проблеми. Стабилизирайте постигнатото. Прекъснете всички ненужни партньорства. Ако се занимавате със собствено производство, успехът е с вас. Не е желателно да пътувате надалеч днес. Посветете част от времето си днес на семейството си. Не пропускайте да дадете израз на чувствата си пред любимите хора. 

КОЗИРОГ

Не допускайте стари грешки да вгорчат живота ви. Неочаквано ще се променят отношенията ви с делови партньори, които цените, но не съжалявайте, защото това е повелята на ретроградния Меркурий. Отложете деловите срещи и разговори, за да си спестите неуспехите и разочарованията. Трудно ви е да се концентрирате, затова се отдайте на рутинните си задължения, ако сте на работното си място. Заради разходи, които не сте споделили с вашите близки, ви очакват разправии с половинката.

ВОДОЛЕЙ

Искате да отложите служебните си задачи, за да пътувате, но рискувате заради ретроградното движение на Меркурий да пропуснете важни срещи, които ви носят бъдещи материални успехи и да съжалявате, защото решенията са взети без вашето съгласие. Не е изключено да ви направят предложение за доходоносна инвестиция. В личен план ви очакват промени, но бъдете разумни. Не е изключена нова романтична връзка, която ще дари щастие на необвързаните, но и може да ви създаде проблеми. 

РИБИ

Емоцията властва над вас и не ви позволява да се справите с деловите с задължения, като ви пречи и все още ретроградното движение на Меркурий. Бъдете по-упорити и ще я надмогнете. Помощ може да ви окаже неочаквано появил се ваш делови партньор, с когото сте работили в недалечното минало и сте съхранили добрите си отношения. Не я отказвайте. Любовта ви заобикаля, но сте си виновни сами. Бъдете отговорни към интимната си половинка. Интимните ви отношения може да се окажат в криза.

Коментари

Задължително поле