Свидетел предупредил полицията, че ще го застрелят На гроба на Мариян Марата се появила бележка с имената на килърите му

300 000 проститутки без препитание

СЗО преосмисля позицията си за маските (ИНФОГРАФИКА)

Картини под карантина Фантазьори създават шедьоври от тоалетна хартия, фолио, тенджери и домакински уреди

Отрицателни са пробите на контактните с народния представител Даниела Малешкова

Най-красивите близначки катерят модния Олимп 10-годишните Ава и Лия спасяват баща си от рак

Пандемията роди ново пиратство Винят САЩ, че отмъкват медицински пратки

Един болен от COVID-19 може да зарази 400 души

Защо Стийв Карел напусна „Офисът“

Горски пожар повиши нивата на радиация край Чернобил (ВИДЕО)

Бутици шият маски, за да избегнат фалит Захвърлиха роклите, правят само предпазните материали

Реанимират мярката 60/40 (обзор)

32 млн. евро налива Австрия в частни медии

Лекари в Турция тестваха успешно ваксина срещу COVID-19

Лъжат с хапчета за подобряване на зрението Искат 69 лева за хранителна добавка

Цани Попов встъпи в длъжност като заместник-окръжен прокурор на Окръжна прокуратура – Велико Търново

Прокурор Цани Попов встъпи в длъжност като заместник окръжен прокурор на Окръжна прокуратура – Велико Търново. Той е назначен от Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет, с единодушно решение, по предложение на окръжния прокурор Христо Христов. Актът за встъпване беше подписан на 23 март.

Прокурор Цани Попов има 22 години юридически стаж. В Прокуратурата на Република България започва работа през 1997 г. като прокурор в Районна прокуратура – Горна Оряховица, като през 2009 г. е командирован на длъжност „прокурор в ОП- В. Търново“. От 2012 г. , след проведен конкурс, с решение на ВСС е назначен за прокурор в Окръжна прокуратура – Велико Търново, а от днес е заместник на административния ръководител – заместник-окръжен прокурор. Има ранг „прокурор във ВКП и ВАП“. През 2016 г., със Заповед на Главен прокурор на Р България е поощрен с отличие „Служебна благодарност“ и грамота, и с предметна награда.

Прокурор Цани Попов има значителен професионален опит. Работил е само като прокурор, последователно е повишаван в ранг и длъжност. Той се ползва с авторитет сред прокурорите и съдебните служители. Бил е председател на Комисията по професионална етика. В работата си прокурор Попов е всеотдаен, принципен, дисциплиниран и поддържа отлични колегиални отношения.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.