Цветанов във Велико Търново: Хората оценяват реалните решения, които ГЕРБ дава за развитието на България

Ангажиментите, които ГЕРБ ще изпълни в следващ управленски мандат, са: привличане на още повече инвеститори, създаване на още повече нови работни места и все по-широки възможности за старт в кариерата на младите хора, включително и чрез помощта на европейските програми. Всяка цифра в програмата ни за управление е конкретна и реално изпълнима. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред служители и ръководството на предприятието за производство на телфери „Елмот” във Велико Търново, информира пресцентърът на партията.

Цветанов изтъкна, че в рамките на този месец е посетил над 200 населени места в цялата страна. „Одобрението, което приоритетно срещнахме, ми дава увереността, че сме на прав път. Българските граждани оценяват реалните решения, които даваме за развитието на България“, каза водачът на листата на ГЕРБ-Велико Търново.

По думите на Цветанов ГЕРБ е истинска народна партия, която защитава европейските демократични ценности. „Всички трябва да упражним конституционното си право и да гласува с номер 11 в бюлетината за 11-тата изборна победа на ГЕРБ“, призова присъстващите той.

Цветан Цветанов бе придружаван от областния координатор на ГЕРБ и кмет на старопрестолния град Даниел Панов, както и от кандидати за народни представители от листата.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле