Цветан Цветанов: Вотът няма да мине и хора от БСП няма да го подкрепят

Три седмици чакахме БСП да подготвят някакви мотиви, за да има какво да обсъждаме в пленарната зала. Това заяви на днес председателят на парламентарната група на ГЕРБ и вицелидер на партията Цветан Цветанов на импровизиран брифинг в Смолян във връзка с внесения от БСП вот на недоверие към правителството заради здравеопазването . И изтъкна, че този вот няма абсолютно никакъв шанс да мине и всички са наясно с това.

Цветанов

Дори и БСП не вярва в успеха, обяви той, сочейки, че очакват при гласуването и някои членове от ПГ на БСП да не подкрепят техния си вот. Колкото до коалиционните партньори, ”издънка”, т. е. „предатели няма да има”, защото имаме обща управленска програма, изпълняваме я и ще я изпълним, сигурен е Цветанов.

А „проблемите в здравеопазването ги знаем и правим нужното, за да бъде то на едно изключително високо европейско ниво – не това, което БСП предлага. Щото не върви да бягаш от парламента когато има заседание, тогава трябва да си вътре и да участваш в дебата като опозиция, коментира вицелидерът.

Цветан Цветанов е на двудневна обиколка в Смолянска област, при която предизборно потяга и партийните редици, издадоха кметове от ГЕРБ.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България