Спецпрокурори влязоха в ДАИ-Благоевград, има арестувани

Основателят на Амазон ще получи награда за бизнес иновации в Германия

Шефът на КЗП за двойните стандарти при храните: Търговецът трябва да посочи основателна причина за това

Президентът на Армения: Липсата на вяра в бъдещето изкара хората на улицата

Трактор затисна и уби 83-годишен мъж

Земетресение с магнитуд 5,1 в югоизточния турски окръг Адъяман, има пострадали

Фокус за всякакви претенции Новият модел е по-просторен и по-лек

Желяз Андреев: Договорът за правна помощ със САЩ не дава никаква защита на българите

Напрежение по гръцките острови в Егейско море заради мигрантите

Хасан Адемов: Нужна е кардинална промяна в подпомагането на хора с увреждания

Европейските страни и САЩ постигнаха съгласие за условията на ядрената сделка в Иран

Макрон: Тръмп и аз сме гарантите на световния ред

Декларацията от срещата ЕС-Западни Балкани ще бъде подписана само от 28-те страни-членки

Агенцията за борба с градушките открива новия сезон с 8600 ракети

Какви разказва полицай на сексолог?

Цветан Цветанов връчи дарение за дооборудване на реновиран операционен блок във Велико Търново


Водачът на листата на ГЕРБ-Велико Търново и зам.-председател на партията Цветан Цветанов дари лично сумата от 2000 лева за дооборудване на обновения операционен блок в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“. Заедно с кмета на старата столица и областен координатор на ГЕРБ Даниел Панов и с кандидати за народни представители, Цветанов посети лечебното заведение във Велико Търново, за да връчи дарението на ръководството на областната болница, след потърсено съдействие. Той проведе среща с част от лекарския състав.

Цветан Цветанов разговаря с лекарите относно проблемите в сектора и ги увери, че в програмата за управление на ГЕРБ са предвидени редица мерки, които дават реални решения за много от засегнатите теми. „Уверен съм, че въвеждането на единна електронна здравна карта ще реши проблемите в сектора, както и премахването на пръстовия отпечатък. С комплекс от мерки, ние ще инвестираме в здрава нация. Залагаме на превенцията и профилактиката. Здравеопазването няма как да бъде безплатно, както предлагат нашите опоненти, но нашата цел е то да бъде адекватно на нуждите на хората. Ще инвестираме в подобряване на средата на работа в болничните заведения, ще подкрепяме доброто образование на бъдещите лекари“, обясни водачът на листата на ГЕРБ-Велико Търново.

Цветанов изтъкна още, че в следващ мандат на ГЕРБ държавата ще финансира до 100% инвитро процедурите. Ще бъдат предприети и сериозни мерки срещу фалшивите ТЕЛК-ове и болнични.

Строително – ремонтните дейности в хирургичния блок бяха осъществени с 300 000 лева целево финансиране от правителството на премиера Бойко Борисов. С част от средствата се извърши и цялостен ремонт на интензивно-кардиологичен сектор в областния стационар на Кардиологичното отделение. Ремонтът обхвана три от общо петте операционни зали, където са монтирани две нови операционни маси. Поставени са и нови операционни LED лампи, всяка операционна зала разполага и с нов панел за кислород, вакуум и сгъстен въздух, отговарящи на специфичните болнични изисквания и нужди. Подменена е дограмата, свързваща помещенията, обновена е и климатичната инсталация в операционните и спешните шкафове в залите.

Наред с преобразените операционни зали, с тотален ремонт и нова мебелировка са и съблекалните, баните и тоалетните в операционния блок. Обособено е ново помещение за операционните сестри.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.